Danmark

22. november 2006

Antal muslimer og antal ekstremister igen – det er saa sjovt


Antallet af militante islamister i

Danmark??

Dansk Institut for Internationale Studier hævder, at der kun har været tale om 30 sager om ekstremister igennem perioden 1990-2005. Det svarer til, “at fanges 5000 overløbere ved den ubevogtede grænse, har der været 5000 overløbere i alt”.

Samtidig hævder samme institut i følge TTV1, at der er 180.000-200.000 muslimer i Danmark. Det kunne være interessant at få oplyst fra hvilken kilde Dansk Institut for Internationale Studier har hentet dette antal muslimer. Religiøst tilhørsforhold må ikke registreres efter loven.

Islam-kritikeren Lars Hedegaard brugte angiveligt sin sommerferie i 2004 til at optælle muslimer, kunne vi bl.a. læse i stort opsat artikel i Jyllands-Posten. Hedegaard havde fået den ide at bruge et navneregister hos Danmarks Statistik. Vi var så uheldige, at artiklen ikke måtte kommenteres, og dens indhold ikke tilbagevises efterfølgende. Nu ved vi hvorfor. Det var vigtigt at fastholde antallet 200.000 muslimer i Danmark, i særdeleshed i den offentlige bevidsthed. Hedegaard kunne lige så godt have valgt vejrudsigten som kilde til sit muslimantal.

Vi mødegik naturligvis denne artiklen, der skulle danne falsk skole for den danske bevidsthed og især undervidstheden:

https://danmark.wordpress.com/2006/06/16/motiverne-bag-de-usande-meldinger/

I Norge og Sverige og ude i det store udland læser vi i medierne om 200.000 muslimer i Danmark. Antallet er blevet gentaget og gentaget i de sidste mindst 10 år. Så bliver antallet slået fast i danskernes og andres bevidsthed. Men det bliver ikke mindre utroværdigt af gentagelsen. Tværtimod!

Indvandrerne repræsenterer den største post på det offentlige svenske budget (2006):

https://danmark.wordpress.com/2007/07/15/immigration-costs-in-sweden-amount-to-almost-297-pc-of-the-public-budget-2001/

I henved 10 år, medens de fortsat væltede ind i landet, fødte børn og i stort antal modtog tildeling af det danske statsborgerskab pr. brev fra Folketinget gentog man antallet 200.000. 93-94 pct. af disse tildelinger er sket til indvandrere og deres efterkommere stammende fra ikke-vestlige lande i de senere år.

Vi kan altså ikke forstå det.

 • I 2005 kom mindst 9.730 flere indvandrere , 11.086 i 2006 stammende fra ikke-vestlige lande til Danmark,  – helt overvejende fra muslimsk dominerede områder
 • Der tildeltes i 2005 10.197 danske statsborgerskaber fortrinsvis til muslimer, hvilket fremgår af opgørelser, der officielt oplistes: den første af i alt to tildelinger i 2005 med de voksnes navne og den sidste tildeling i 2005 med de voksnes navne
 • Betyder det at der tale om en massekonvertering, uden medierne har opdaget det fra en religion, der ellers påbyder henrettelse for konvertering?
 • Når muslimer får børn går vi ud fra, at religionen arves af børnene

Vi har korrigeret de officielle immigrantopgørelser, der end ikke kan bruges som de er i Integrationsministeriet, i Rockwoolfonden, af tidligere integrationsminister nu undervisnings- og kirkeminister Bertel Haarder, ikke af den førende demograf lektor Hans Oluf Hansen, Københavns Universitet og ikke af folketingsmedlem og kultursociolog Eyvind Vesselbo.

Der var mere end 700.000 fra ikke-vestlige , d.v.s. fra områder uden for Vesteuropa, Nordamerika, Israel, Japan, Australien og New Zealand i Danmark pr. 1. januar 2006.

Muslimantallet kan på dette grundlag anslås til ikke mindre end 500.000, når vi i den forbindelse bruger antal indvandrere fra muslimsk dominerede lande som indikator, da muslimer som sådanne som nævnt ikke tælles i nogen officiel opgørelse i Vesten. Bemærk, hvor bekvemt det er at nævne antal muslimer. Ingen kan svarer igen med sandheden. Det er nemlig meningen at modsigelsen skal umuliggøres. Yderst snedigt eller lusket efter behag.

Som det fremgår udfoldes der endog enorme bestræbelser på at beskytte løgnene, om antallet her i landet og om antal ekstremister, som ingen kender noget til. Der har vist været overraskelser nok rundtom i verden. Overraskelsen kommer også til Danmark, når det er for sent. Det har vist sig nu gang på gang.

Der sker så meget. Vore ledere kan ikke følge med:

”Danmark huser ikke krigsforbrydere eller terrorister”, udtalte den tidligere danske statsminister Poul Nyrup Rasmussen umiddelbart efter katastrofen den 11. september 2001.
Sidst på aftenen efter årets Åbningstale i Folketinget 2001 måtte han advare sin justitsminister, der havde hævdet, at han ikke var orienteret om forholdene med det ene og det andet.

Den 1. maj 1994 kunne man læse i Jyllandsposten:
”Op mod 40 af verdens mest frygtede terrororganisationer har baser eller agenter i Danmark, mener PET. Organisationernes sympatisører skaffer pengene, falske pas og fristeder til bevægelsernes aktive terrorister. Officielt vil PET ikke fortælle om sit kendskab til de mange terrororganisationer i Danmark, men ledende medarbejdere i efterretningstjenesten siger, at næsten 80 pct. af de 50 bedst kendte bevægelser har direkte kontakt til folk i Danmark. Det kan være medlemmer, som har politisk asyl, indvandrere eller danskere, der sympatiserer med deres kamp….”
Sidste citat er uddrag af Ruth Berings TTV2-seerbrev 7/10 2001

Skulle vi virkelig til efterretningstjenesten eller til udlandet for blot at danne os et nogenlunde overblik over forholdene i Danmark?

Fra : Vågn op, Tornerose

“…Terrorledare köpte 30 pass i Danmark Date sent: Sun, 28 Mar 2004 17:58:04 +0200:

Terrorledare köpte 30 pass i Danmark

Abu Musab al-Zarqawi utpekas som hjärnan bakom terroristattentatet i Madrid.
Abu Musab al-Zarqawi – “hjärnan bakom dådet i Madrid” – fick hjälp av dansk muslim
Terrorledaren och giftexperten Abu Musab al-Zarqawi misstänks för attentat i Bagdad och bomberna i Madrid. Nu avslöjas att han har kopplingar till Danmark – där han köpt 30 falska pass. I sådana beställningssamtal nämns också en 36-årig svensk – utpekad som al-Qaidakontakt. Tågbombningarna i Madrid är det värsta terrorattentatet på europeisk mark. Utredningen av attentaten som krävde 190 liv får nu myndigheterna att nysta upp nya delar av terrornätverken i Europa…”

Løgnen vil ingen ende tage

Jerusalem Post: “…15% of Denmark is Muslim and close to half of the births in the next generation will be Muslim…”

Selvmordsbombning og terror er mange unge tiltrukket af

Sonia

12 kommentarer »

 1. På et eller andet tidspunkt i den nærmeste fremtid vil det være umuligt at holde omend ikke selve antallet, så i hvert fald den demografiske ændring af det Danske samfund skjult for de oprindelige Danskere.
  Mage til kujonagtig adfærd fra politikeres / myndighedernes side overfor egne landsmænd…….

  Kommentar af vivi andersen — 22. november 2006 @ 11:43

 2. Ja, naturligvis, det har altid drejet sig om at narre 60-70 pct.
  og det ikke så svært…en tid endnu, og så går man ud fra at løbet er kørt, hvad det nok også er, for danskerne sætter sig ikke til modværge endsige lukker op for de verbale sluser.
  VI ER DESVÆRRE BEFOLKET AF EN FLOK
  DØGENIGTE, HÆNGERØVE OG HUNDEHOVEDER og hvert fald en flok skvat, der ikke er til noget.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 22. november 2006 @ 11:55

 3. hmm..mine forældre er kristne, jeg er ikke. Tror det generelt er sådan for den nye generation at de er meget mindre religiøse/areligiøse end deres forældre, så om 40 år er der sikkert 50% ateister, 30% kristne og 10% muslimer. Så om igen..resten af dine tal er også rent hø..

  Kommentar af allan — 22. november 2006 @ 17:03

 4. hø.. ved jeg ikke hvad skal betyde. Sikkert den kritik du også vil bruge om tallene fra kritikerne i Norge, Sverige, Holland, England og Tyskland.
  hø.. er ikke noget gangbart argument. Det må være fordi du enten ikke vil eller kan sætte dig ind i min logiske fremstilling, eller du blot har for vane at udtrykke dig uciviliseret, når du ser noget som du ikke forstår.
  Du slettes således for adgangen til at give kommentarer.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 22. november 2006 @ 19:55

 5. Hvilken logik er der i at forklare at der er 500.000 flere indvandere i Danmark, Hvad prøver du at opnå??? Jeg ser mig selv som et godt menneske med en tilnærmelsesvis Kristen tankegang – det vil sige jeg tror på det gode i mennesker. Derudover følger jeg med i vores samfund og for mig er det tydeligt at vi har et problem med bla det stigene antal ældre iforhold til arbejdsedygtige mennesker. Dvs. vi har brug for udelandsarbejde ligesom da vi inviterede gæstearbejdere hertil for at kunne opretholde vores økonomi. Selv Dansk Folkeparti ved dette hvilket også er grunden til de er blevet mere midtersøgende. Deres nuværende politik kan simpelthen ikke eksistere om 10-20 år… Men vigtigst af alt handler det om at give andre mennesker et bedre liv, er du enig? formålet med at leve i et samfund og et demokrati er vel bla. at hjælp andre. konklusionenen er altså, vi har brug for indvandere hvis mine gamle forældre skal forsorges på ligevilkår med de nuværende. Som bedre stillede mennesker har vi en pligt til at hjælp vore næste. Ligegyldig Farve, Religion, overvægtig, undervægtig, tøjstil, intelligens, opførelse osv.

  Kommentar af Peter — 4. december 2006 @ 01:07

 6. Peter,
  Ja, jeg har sjældent læst så lang en ganske usammenhængende gang sludder.
  Handlingsretfærdighed hjælper dig ikke til at være, som du skal – det er katolsk. Ja, du tror på det gode menneske; det er dit problem. Mennesket er både godt og ondt.
  Du skal netop tro på noget ganske andet!
  Du skriver bl.a.:

  “..at vi har et problem med bla det stigene antal ældre i forhold til arbejdsedygtige mennesker. Dvs. vi har brug for udelandsarbejde ligesom da vi inviterede gæstearbejdere hertil for at kunne opretholde vores økonomi..”

  Hvordan drager du den konklusion, mens vi har masser af danske arbejdsløse og udstødte. Det er rent vrøvl.
  Der var ialt 21.476 gæstearbejdere i 1972, og de har ikke opretholdt nogen økonomi.
  Og havde det så kun været dem.
  De får netop et bedre liv rundtom i disse år, hvor meget af vores løntunge produktion forsvinder og fortsætter ud i tredjeverdenen. Du kan da ikke sammen dine venner beslutte at mit land skal overtages, fordi du har et forrykt følelsesliv.
  Et samfund der fylder dets borgere med løgn dag efter dag kan ikke betegnes som demokratisk: DET GODE SAMFUND FYLDER DIG MED LØGN. Vi har ikke brug for indvandrere, der konsumerer 40 pct. af den velfærd som dine forældre og bedsteforældre har skaffet i form af velstand, som så udspekulerede politikere blev i stand til at omdanne til den såkaldte velfærd og tilbyde dem, der måtte forlade skuden, da eliten indtog sine pladser og mangedoblede den offentlige sektor, uden noget vælgerkrav.
  Hvilken logik? Der er kun én.
  Ja, du skal hjælpe din næste, der betyder dine nærmeste.
  Hvornår har du sidst besøgt din farmoder eller din mormoder og hjulpet hende med haven eller indkøbene?
  Dine forældre bliver langt mindre i stand til at nyde den tilværelse, som de nuværende ældre trods alt nyder; det lover jeg dig, og det bliver netop værre desto flere indvandrere, der lukkes ind.
  Dette er velfærdsfinansieringens omdrejningspunkt, og Velfærdskommissionen erkender det jo også, som det vil fremgå af nedenstående link.
  Din alderdom behøver vi slet ikke spekulere på. Til den tid er alt tabt, hvis vi lod os lede af dine 100% UREALISTISKE OG UIGENNEMTÆNKTE STRØTANKER – mest hentet fra overskrifter i Politiken og TV-Avisen.
  Hvis du trods alt vil vide noget om det du forsøger skrive om, og andet end dine barlige ønsketanker, så prøv:
  https://danmark.wordpress.com/2006/11/30/lige-knap-16-pct-allerede-2080-er-lang-tid-efter-magtovertagelsen/
  Velfærdens historie skulle du nok tage med, hvis du vide andet end transformerede floskler og tomme clichéer:
  http://nytdanmark.blogspot.com/2006/05/dansk-velfaerds-historie.html
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 4. december 2006 @ 15:02

 7. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s