Danmark

Danskerne taber

iod

De nordiske befolkninger skal bringes ud af noget, der ligner en koma-tilstand. Vi er for længst nået til George Orwells 1984, selvom facaderne endnu ikke er helt så krakelerede.

I 1967 var her 34 manddrab og forsøg på manddrab, jfr. Statistisk Årbog 1969, tabel 275. Da der advaredes mod den stadigt voksende indvandring og dens virkninger i 1985 var her 45 manddrab og forsøg på manddrab, jfr Statistisk Årbog 1987, tabel 139. Pr. januar 1986 viste det registrede folketal i Danmark 5.116.273, hvoraf 72.952 var indvandrere fra lande uden for Nordvesteuropa foruden nogle få naturaliserede og deres efterkommere, jfr. Statistisk Årbog 1987, tabel nr. 30.

Siden 1981 er den etnisk danske befolkning gået tilbage, og faldet i det danske folketal kan end ikke opvejes af fødslerne blandt fremmede indvandrere, selvom de har 2-3 gange flere børn pr. kvinde, uden fortsat indvandring. Ikke-vestliges antal er endog blevet 10-doblet siden 1985 i Danmark.

I 2oo5 var her:

219 manddrab og forsøg på manddrab.

I 2009 261.

5 gange flere manddrab og forsøg på manddrab over 20 årsperioden 1985 til 2005, medens danskernes antal gik tilbage.

Voldskriminaliteten voksede på blot ét år fra 2006-2007 i 1. kvartal med 23,8 pct, og det samlede antal overtrædelser af Straffeloven steg med 9 pct. det samme år. På den baggrund hævder ‘eksperterne’ så, at kriminaliteten i alt vil vokse med 15-20 pct. blandt de 16-24 årige over de næste 20 år: Erik Bonnerup i regeringens Tænketank for Integration. Det kan et barn forstå er noget vrøvl, når vi forudsætter en stigningprocent pr. år blot i nærheden af halvdelen af de 23,8 pct. De 16-24 årige står for den helt afgørende andel af den samlede kriminalitet.

82 pct. af de sigtede for kriminalitet under 18 år i København var i 2004 anden- og tredjegenerations-indvandrere, selvom deres officielle befolkningsandel kun skulle være godt 28 pct. af de unge under 18 år i København i 2003: https://danmark.wordpress.com/2006/06/24/indvandrerkriminaliteten-blandt-unge-vokser-voldsomt/.

Nu får vi tårepersende oplyst, at de er børn af flygtninge. Det må vi da kunne forstå. Nej, for det første er de født her i landet, flest i 2. og 3. generation, for det andet: 19 ud af 20 af de oprindelige indvandrere er ikke på flugt fra krig og forfølgelse. Dette har FN’s Flygtningehøjkommisariat forlængst oplyst:

Kun 5 pct. af de fremmede, der kommer til Europa er reelle flygtninge. Resten, de 95 pct., er almindelige indvandrere. Derfor vi kan sende de fremmede hjem uden at krænke nogen af de såkaldte konventioner (der i øvrigt kan opsiges med 1 års varsel),
[I flg. FN’s Flygtningehøjkommisariat’s Jonas Widgrens oplysninger i 1990, og i flg. flere flygtningeeksperters udtalelser]

Sammenlign med denne:

”Vi har beder jer alle arabiske kvinder og mænd, fjern enhver form for prævention for – Allah – vi må have en milliard mennesker – vi har ikke brug for en atombombe til Europas erobring – vi har børnebomben.” [citat: Libyens leder Omar Al-Khadafi i 1990]

29 tidligere ukendte sygdomme er blevet opdaget siden 1973 og mere end tyve gamle sygdomme er vendt tilbage med ny styrke. Tuberkulosen var næsten udryddet, men efter 1988 er antallet steget katastrofalt i Norden blandt unge negre. Nye multiresistente varianter, som ingen medicin bider på opstår hele tiden. De nye virustyper angriber særligt vore ældre. Svensk TV rapporterede 9. juni 2002, at et større antal tuberkulose-tilfælde med multiresistent virus ramte Stockholm. Der advaredes dengang mod risikoen for udbrud af en TB-epidemi (se specielt sidste af de anførte link infsw.html). Risikoen øges dag for dag.

En smule supplement og dokumentation:

http://www.lilliput-information.com/economics/sexsyg.html

http://www.lilliput-information.com/economics/syga.html

 http://www.lilliput-information.com/economics/vir.html

http://www.lilliput-information.com/economics/infsw.html


Med en fremmedandel på mere end 25 pct. bryder undervisningen i skolerne sammen, beretter erfarne skolefolk, fordi der skal bruges uforholdsmæssigt meget tid på de utilpassede fremmede, der så også fastholder deres eget sprog. Denne procentandel er officielt nået i de københavnske folkeskoler i gennemsnit, og i mange skoler er andelen meget højere. Hver anden har ikke lært at læse og skrive dansk, når de forlader skolen efter 9-10 år, hævdede tidligere borgmester Søren Pind i valgkampen optil kommunalvalget 2005.

Erfaren københavnsk skolelærer (29. april 1996):

 
1. del af interviewet med Vestrup:

2. del af interviewet med Vestrup:

Folkeskolen er brudt sammen: http://www.lilliput-information.com/economics/skol.html

 

I en tid domineret af pylrepædagogik og med barselsorlog for moder og fader i årevis sat i højsædet virker det unægteligt ganske ulogisk at lade en tilstrømning af enorme folkemasser præget af middelalderlige Mellemøst-traditioner foregå ind i Danmark, uden at nogen overhovedet har brug for disse indvandrere. At moderne danske forældre ikke forlængst har rejst sig i protest, kan kun skyldes, at de selv har fået en lige så forkvaklet opdragelse som deres børn. Så bange kan de ikke være for deres fagforeninger og “den anerkendte tone” (læs: politisk korrekthed, hvortil ethvert modsvar har en falsk tone), fordi den politiske korrekte tone ikke er politisk, men afklædt til at være den gældende moral og etik.

Opdragelse, ikke længere just en dragen op i lyset, som opdragelsen skulle være, men nærmere en indføring til dunkle drypstenshuler, hvor de forbliver børn resten af livet uden noget egentligt ansvar i troen på “den gode stat” og “den helliggjorte klode”. Bamse-Kylle og Teletoppies som arketyper tager hånd om de mindste fra starten.  

 

Internationalismen er en ideologi helt på linie med tidligere ideologier, der alle er brudt sammen, når toppen brændte ud, og forudsat at de undertrykte tog sig sammen og sagde fra. Meget tyder på de undertrykte ikke tager sig sammen denne gang. Uden en folkelig front mod det værste, der starter med løgnene, kommer vi ingen vegne. Landet vil så gå tabt, inden dine små børn bliver voksne, hvis det fortsætter cirka som nu. Dette er ikke noget man kan stole på eller lade være at stole på; det er ren matematik. Danskerne skal turde at ofre lidt af deres sikkerhed, ellers kommer der ingen mærkbare ændringer i den lagte dødssejler-kurs, vurderer vi herfra.

Vi, der fortsat følger udviklingen efter 20 år, opfatter forholdene, der tilspidses dag for dag, som en trussel mod det danske folk og vore børn. Uden en massiv hjemsendelse, der i grunden kan koste, hvad den vil, vil landet forgå. Ved blot at betragte alternativet, som kører allerede, kan vi regne med mere end 100 mia. kr. årligt: https://danmark.wordpress.com/2006/06/19/indvandringens-pris/,

England: https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/ , der tilmed belaster produktionen og hæmmer beskæftigelsen endnu mere og simpelthen inddæmmer den samlede forbrugsmulighed i fremtiden.


Det meste indstuderes via TV og dets cirka 56 eksperter, der ved at belære enhver om hvad som helst, når som helst.

Vi regner kun med små forbedringer i en kortere periode via Folketinget: “Vores opgave er at holde lidt igen…”, meddelte Dansk Folkepartis leder flere gange fra landsmødet i 2005. Og det er DF sandelig ikke alene om.

 

Vi forventer meget mere af drengen, som i ‘Kejserens Nye Klæder’ siger, så alle kan høre det:

“Jamen, han har jo ikke noget på”.

 

Hvert eneste Farvel – også gerne hvert eneste Goddag ‘for de modige’ – skulle efterfølges af stavelsen : Udh

Giv os et svar indeholdende, hvad du mener, at vi skal gøre, udtrykt under hensyntagen til, hvad der kan skrives på Nettet, og du vil høre nærmere. Som vi ser det, koster det bl.a. rejseomkostninger, som du må bidrage til, da næsten alle, der er sat udenfor gennem de første knap tyve år i modstandsbevægelsen, ikke kan bidrage dertil med andet end arbejde, viden og en bunke erfaringer.  

Med venlig hilsen

J. E. Vig

joernvig@yahoo.com

Disse oplysninger ser du ikke samlet andre steder i Danmark. Arbejdet hermed foregår under forudsætninger, som ingen i de politisk korrekte kadrer tør forestille sig. Derfor ville et bidrag til den fortsatte produktion og offentliggørelse være velkomment på konto i Danske Bank: Reg.nr. 3629 kontonr. 3629461213

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: