Danmark

Kioskbasker: HEMMELIGHOLDT ALTERNATIV BEFOLKNINGSPROGNOSE, SOM DU IKKE SKAL KENDE

Det skulle du ikke vide : Alternative opgørelser uden adgang for offentligheden:

Det Morgenavisen Jyllands-Posten skrev 30. maj 2004 på: http://jp.dk/arkiv/?id=361742 (nu skal du betale for at læse den) hænger fint sammen med det den skrev den 22. august 2008, og det er nemt at tolke:

Årsagen til, at 347.250 ikke-vestlige pr. 1. juli 2008 med fortsat indvandring bliver til 330.700 ikke-vestlige i år 2040 i den officielle befolkningsprognose er ganske enkelt, at indvandrerne og deres børn kaldes danskere, og en hel del østlige kaldes vestlige, både blandt de 347.250 og endnu flere og til stadighed flere og flere i prognosepunkterne fremover, f.eks. i år 2040 med 330.700 ikke-vestlige.

Nu speedes tilstrømningen yderligere op, så landet overtages en del hurtigere. Det er derfor, at indvandrerne hurtigere skal forvandles til danskere.

Med den nylige ”geniale opdagelse”, ”at de ikke-vestlige nu pludselig ses på papiret at få meget færre børn” – ”de fødes jo simpelthen af danskere” -, end hidtil antaget, skal de 330.700 i 2040 eventuelt reduceres yderligere.

Sidste år fødte de ikke-vestlige officielt 2,5 barn i gennemsnit, i år officielt knap 2 børn i gennemsnit i følge Danmarks Statistik. Det skriver Morgenavisen Jyllands-Posten 22. august 2008.

Den tragikomiske farce nået klimaks:

“Jo flere der kommer ind, desto færre er her”. “Jo flere og længere de er her desto flere børn “føder de for danskerne” ” – de fødende er nemlig de ikke-vestliges tredjegeneration.

……………………………………………………………………………..

”Samme Morgenavisen Jyllands-Posten oplyste kort i 2004 – jf. linket ovenfor –, at der findes en anden prognose, om end fagfolkene bag den ikke ynder at få den frem i offentligheden.

 

Denne prognose er bestilt af Integrationsministeriets Tænketank for bedre integration hos ’det uafhængige’ analyseinstitut DREAM under bl.a. Finansministeriet og Erhvervsministeriet.”

Denne prognose går ud fra, at 3. generationsindvandrere altså efterkommere af efterkommere eller de oprindelige indvandreres børnebørn vedbliver at have betegnelsen efterkommere – ikke betegnelsen danskere.

Vel at mærke, havde man heller ikke i denne alternative prognose taget højde for, at netop adskillige 3.-generationsindvandrere indtil 2004 allerede var blevet lagt i kategorien ’danskere’ eller kategorien ‘danske statsborgere’ og ikke i kategorierne ‘indvandrere’ eller ‘efterkommere’ i tælleapparatet både før og efter 1991. Begreberne ’indvandrere’ og ’efterkommere’ indførtes i 1991. Man korrigerer således kun for fejlene fremover, ikke for fejlene bagud fra 2004 til 1979.

Den alternativ prognose, som end ikke medtager andet end cirka halvdelen af delpopulationen i udgangspunktet, var alligevel for meget for fagfolkene, og afgjort ikke noget de ”yndede at få frem i offentligheden”, meldte Morgenavisen Jyllands-Posten den 30. maj 2004 Derfor får du heller ikke i dag direkte adgang til artiklen fra 30. maj 2004. Bevæggrundene kan afgjort være flere. Den alternative prognose var efter det vi læste i Morgenavisen Jyllands-Posten til internt brug i ‘organerne’, hvis ansvarlige tilsyneladende godt ved, at det er helt gal fat med tællebegreberne ’indvandrere’ og ’efterkommere’, der som nævnt indfødtes til erstatning for statsborgerskabsopgørelsen i 1991. Der var tilmed en demografisk professor Hans Oluf Hansen, der utvetydigt hævdede den 20. august 2005 i Berlingske Tidende, at den nuværende befolkningsmodel, som antallene opgøres efter, ikke kan bruges til at beskrive hverken den nutidige eller den fremtidige befolkningssituation i Danmark med. Denne afsløring kom ganske vist med 14 års forsinkelse.

Men korrektionen bagud i tid af status forud for projektionen/prognoseudviklingen er altså end ikke foretaget i den alternative prognose, hvis resultater vi så alligevel absolut ikke må få kendskab til.

’Løgn over løgn’, kan farcens titel kun være.

……………………………………………………………………..

Anbefal denne fil til dine kontakter – det haster!

Og nu til sandheden:

En egentlig retvisende korrektion af den officielle befolkningsopgørelse og ditto prognose er kun foretaget af Information om Danmark på: http://www.lilliput-information.com/economics/kantranspo.html (korrektion tilbage til 1979, som kilderne hos Danmarks Statistik gav os mulighed for) og med en ærlig prognose med følgende resultater:

 

 

 • Der er mindst 750.000 ikke-vestlige Danmark i 2008 (694.088 plus nettoindvandringen i 2006, 2007 og 2008 plus levendefødte minus døde i gruppen ikke-vestlige). Dugfrisk opgørelse af antallet af fremmede i Danmark viser 766.000-829.000 pr. 1. juli 2008 ved en egentlig annuitets-estimation af de naturaliseredes fødsler. Det kvalificerede slag på tasken 750.000 var tæt på og ikke nogen overdrivelse.
 • Danskerne bliver med matematisk sikkerhed i mindretal i Danmark senest mellem år 2034 og 2043, hvis det fortsætter som nu.

 

Hjælpefiler :

HVORFOR ER HER MANGE FLERE END DE INFORMERER OS OM

Kvadraterne med røde og hvide boller illustrerer bedraget

 

Øvrig dokumentation og supplement:

 

Den ærlige prognose i grafik og tabeller:

IoD’s befolkningsprognose 2003 i tabeller og grafik

Kamoufleret befolkning:

https://danmark.wordpress.com/2007/02/25/camoufleret-befolkningsudskiftning/

Skidt når bladene taler over sig:

https://danmark.wordpress.com/2007/06/19/det-er-skidt-naar-bladene-taler-over-sig/

Det er karakteristisk, at i intet vestligt land foretages en korrekt officiel opgørelse af befolkningen fordelt på individernes oprindelse, og i intet vestligt land fortæller befolkningsprognoserne andet end:

Jo flere der kommer ind, desto færre er der…og stambefolkningerne er tilmed lige glade.

Tommelfingerregel i disse år: Ethvert officielt ikke-vestligt immigrantantal i en nation eller en storby skal cirka fordobles for, at du får de naturaliserede og deres børn inkluderet i antallet.

Når vi ikke kan kvantificere problemstillingen, kan vi ikke tage reel stilling. Dette sker naturligvis på kold beregning.

………………………………………………………….. 

Bertold Brecht (figuren ’Herbert Schmidt’ i ’Matador’) var meget optaget af Trozkys revolutionsmodel, som i dag praktiseres i den vestlige verden.

Bertold Brecht udtaler bl.a.:

When ideology and reality does not match

“…Would it not be easier
In that case for the government
To dissolve the people
And elect another?”

(Bertold Brecht)

 

J. E. Vig, cand. oecon., 31. august 2008

At least one character of the time we live in: Do what I say, but don’t do what I do

3 kommentarer »

 1. Meget interessant læsning.

  Når I skriver: “Danskerne bliver med matematisk sikkerhed i mindretal i Danmark senest mellem år 2034 og 2043, hvis det fortsætter som nu.”

  Hvor afgørende er det at vide? Jeg mener at når/hvis den dag kommer hvor danskere kun udgør 50,00% af befolkningen, da vil alderssammensætningen vil være sådan at langt hovedparten af ældre mennesker vil være “gammeldanskere”, og langt hovdparten af yngre mennesker vil være “nydanskere”.

  Derfor vil jeg hellere vide ting som fx: 1. Hvornår vil kun halvdelen af alle nyfødte være danskere? 2. Hvornår vil halvdelen af alle under 20 år være danskere? 3. Hvornår vil halvdelen af alle under 50 år være danskere?

  Har I lavet nogle prognoser over sådanne emner? (Ved selvfølgelig godt at dette vil være meget kompliceret)

  Kommentar af jernhesten — 10. oktober 2011 @ 12:00

 2. Verdens nemmeste prognose:
  https://danmark.wordpress.com/2010/05/06/glemmer-du-saa-husker-vi-alt/

  Jeg har lidt travlt lige nu. Jeg vender tilbage.

  Kommentar af Therese — 11. oktober 2011 @ 23:03

 3. Denne giver også perspektiv: Kulturradikalisten Tor Nørtranders 2005: “Hopla, vi uddør”: http://www.lilliput-information.com/economics/6/index.htm

  Kommentar af Therese — 14. oktober 2011 @ 09:39


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: