Danmark

SAA VIGTIGT ER VALGET

Ikke én ud af tusinde forudså katastrofen. Under én ud af syv indså katastrofens mulige komme, før det var for sent. Hvor stor en andel af de resterende cirka seks syvendedele eller ca. 85%, der enten opdagede katastrofens komme for sent, og hvor stor andel, der end ikke vil opdage katastrofen, efter den er indtruffet, gider vi ikke interessere os for.

Eller under 1 promille, under 15 procent og cirka 85 procent. ‘Det er afgjort de 85 procent der skal bestemme, for de er flest’. Om du stemmer på de røde eller de blå eller de grønne eller de violette, eller du undlader at stemme, er fløjtende ligegyldigt. Valget er mest noget med smagen, moden og måske trenden for børn af tiden. To generationer forblev børn livet igennem. Derfor gik det galt. Og netop derfor kan det ikke blive bedre, før børnene i dag er blevet bedsteforældre. Om det bliver bedre ved vel ingen.

4. del af Eduardo Farahs budskab i

februar 1989

Indtalt af J. E. Vig den 22. oktober 2009:

Varighed: 6:17

Fra 2009 tog indvandrerbander magten fra ordensmagten flere steder i Europa ud over de nævnte i 1989 på lydoptagelsen: Rotterdam, Lyon, Marseilles visse områder af Berlin, Köln, Malmø, kvarterer i Odense for at nævne nogle få af utallige steder.

1. del, 2. del, 3. del

Vi fik ret efter 24 års kamp, hvor vi ofrede alt; men det er lige meget: Danskerne finder sig passivt i alt for ikke at ofre noget, og derfor mister de alt.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: