Danmark

Forvirringen om indvandringsantallene sker tilsyneladende helt bevidst og paa kold beregning

Alle oplysninger om indvandrernes antal skabes der forvirring om. Det fører så til, at de officielt anførte antal (netop i disse år) skal ganges med mere end to, når vi holder os til sandheden. Det er lige frem tragikomisk at se nogle af konsekvenserne heraf, f.eks. på kriminaliteten, som Justitsministeriets Forskningsenhed sidst opdelte på landsplan mellem danske og indvandrere for året 2004.

Bedraget er såre enkelt

Overalt i Vesteuopa forholdes stambefolkninger reelle oplysninger om de tilsvarende forhold i deres land.

Mange af de vesteuropæiske storbyer er ved at have fremmedflertal – Amsterdam, Köln, Lyon, Berlin, Paris, London, selvom du hører og læser noget andet.

Og dette er netop hvad du kan få uddybet i det korte og det lange sigt på ovenstående link eller her.

Når vi ser på fremtidsperspektivet har vi videnskabeligt uddannede folk her i landet, der for ussel mamon hævder, at når indvandringen netop nu speedes op fra officielt 347.250 (6%) ikke-vestlige pr. 1. juli 2008 – reelt mindst 766.000 (14%) – vil her være ca. 420.000 ikke-vestlige i år 2020.

Bare børnefødslerne blandt disse 347.250 ikke-vestlige fører til mere end 10.000 børn om året, og 12 ganges med 10.000 får vi det til 120.000, der kan lægges til 347.250 minus lidt døde. Og så er der ikke forudsat nogen indvandring….jo, den speedes op?? Dream-instituttet under bl.a. Finansministeriet hævdede i december 2006 her vil være 16 pct. indvandrere i 2080. 5. august samme år havde samme kilde hævdet: 8 pct. i år 2080.

Vi forudså metoden med forvandling ville blive brugt til at kamuflere fremmedtilstrømningen. Dertil kom fra 1991 nye tællebegreber, der fjerner en generation mere i optællingen for hver generation, der kommer til:

I Danskeren nr. 5, december 1989 var der en artikel herfra med titlen ”Nye rekord-tal for tilstrømningen” på side 8 i 3. spalte kunne der bl.a. læses:

 

Vor forsigtige matematiske fremskrivning af de nugældende forhold i landet fører til de fremmede udgør 50 pct. af befolkningen i Danmark på henved i alt 7 mill. mellem 2035 og 2047. Dette forudsætter at indvandringen fortsætter som nu med netto godt 13.000 fremmede ekstra ind hvert år. Når vi angiver indvandringen ‘netto’ betyder det i øvrigt antallet af indrejste minus antallet af udrejste.

Hvordan ser det ud til den tid? – lidt ved vi

Selvom indvandringen så standsedes i morgen, ville danskerne alligevel komme i mindretal inden 2060. Vi har end ikke taget højde for det antal danskere, der netto forlader landet hvert år. Dette skyldes det enkle faktum, at datamaterialet, der kunne afsløre nettostrømmen væk af danskere, selvsagt også er forplumret af de ansvarlige.

Sonia

3 kommentarer »

  1. […] Forvirringen om indvandringsantallene sker tilsyneladende helt bevidst og paa kold beregning […]

    Pingback af Faetrene fra DF forlader Folketinget - med uforettet sag « Danmark — 13. januar 2009 @ 19:40

  2. […] års forsinkelse. Her var også total tavshed fra støttepartiets såkaldte helte, der kunne have presset regeringen til en tilbagevenden til realitetsbetonede optællingsformer på befolkningsfeltet, der i stedet blev til en […]

    Pingback af Politikens blog-mester gaar amok « Danmark — 23. december 2009 @ 19:42

  3. […] års forsinkelse. Her var også total tavshed fra støttepartiets såkaldte helte, der kunne have presset regeringen til en tilbagevenden til realitetsbetonede optællingsformer på befolkningsfeltet, der i stedet blev til en […]

    Pingback af Hvem kan vi stole paa? – ‘Danmark et foregangsland’. Er han blevet gal? « Danmark — 29. januar 2010 @ 12:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: