Danmark

Hvad skal der til for at vende skuden

Nu er det vistnok ved at gå op for de fleste, at politikerne på Christiansborg ikke kan eller vil en disse andet end hæve hyren, de cirka kr. 48.000 pr. måned. Det samme billede tegner sig i alle såkaldt demokratiske lande, der bliver præget af muhammedansk indvandring.

2015: 660.000 kr. pr. år.

Louise Frevert er det sidste tragikomiske skud på stammen af “professionelle” marionetter i Danmark. Slangetæmmeren og mavedanskeren ville skifte som løsgænger fra DF til CD lige før CD blev nedlagt. Det er så langt ude i hampen, at selvom Ole Sohn (tidl. kommunist, nu såkaldt SF-er) skiftede til De Konservative, ville det nok overraske mindre.

Vi kan ikke bruge de virkelighedsforskansede Christiansborgerne til noget, og skulle der være en enkelt, der ville noget andet, skal gruppepresset og ubehagelighederne nok få vedkommende til at makke ret. Partierne er syltet ind i internationalisme og alt andet godt fra tidens medløberi. Partidisciplinen forhindrer desuden effektivt ethvert forsøg på at gøre noget rigtigt. Truslen om ikke at blive opstillet ved næste valg til forsamlingen er alt rigeligt, men i de fleste tilfælde kan mindre gøre det.

Der er kun én ting som politikerne og magthaverne i øvrigt frygter: Folkeligt pres fra store grupper, der går lodret imod og siger højt og tydeligt fra, så det kan ses og høres. Nogle mener så vi fortsat skal oplyse og samle mere viden, for mange vil gerne underholdes, medens landet går under, og andre har fortsat for lidt kendsgerninger at stå imod med. De helt unge vil have aktiviteter og tiltag i dagligdagen, der høres og ses overalt.

Stemningen går afgjort i den rigtige retning med løgnene og bedragerierne om snart sagt alt væsentligt via medierne. Resten er skvat og idioti for halvhjerner, det nye menneske, som der satses helt centralt på.

Perkerne er 2-4 gange mere kriminelle regnet i forhold til deres andel af befolkningen, når vi tager de forbrydelser, der giver den højeste straf. Kriminaliteten stiger eksplosivt.

SÅDAN ER DET!

Man kan vel ikke sige at dette er at vise respekt for landet de er rejst ind i.

De kostede det danske samfund omkring 150 mia. kr. i 2001.

Når vi hører om landets økonomi, så tag den endelig med mange gran salt. Olieprisstigninger og Euro-opkoblingen med kronen som vedhæng på den internationale oliehandel er hovedbegrundelsen – det går skidt næsten alle steder i Europa. For Olie-Euroen betaler vi ved at modtage flere og flere fremmede. Med en nedtonet industribeskæftigelse er langt flere sat udenfor, end det oplyses, og dermed kører vi med en økonomi reduceret kunstigt ned, ja, og så hænger regnskabet sammen lige nu. Men d.v.s. på et lavere blus kan der godt køres med overskud, uden gælden dog reduceres noget særligt. Det lader sig ikke gøre, hvis alle skal på arbejdsmarkedet og have arbejde på et højere blus i økonomien, uden at lønninger og skatter nedsættes ganske betydeligt.

Sådan er det!

Der er kun mangel på arbejdskraft til en lavere løn end den fagforeningerne kræver og skattelovene giver anledning til eller til nogle, hvis færdigheder ikke erhverves i det danske uddannelsessystem, der mestendels er ødelagt af ideologi og andet bavl. Derfor satses der nu helt centralt på et sekundært arbejdsmarked – nøjagtig som i det gamle Sovjet og i Romerriget – med en art slaver og politisk ukorrekte til at udføre arbejdet for understøttelsen, medens “Flagmedarbejderne” eller “Patricierne” slapper af og hæver hyren.

Kvalifikationerne, der muligvis efterspørges i produktionen, kan ikke findes i Mellemøsten, Sydasien og Afrika bedre end i Danmark, så langt fra. Herfra forsynes blot de offentlige og såkaldt private fremmedtjenere med menneskemateriale, som de kan øve deres ideologiske kunster på med alle deres verdensfrelser-påhit, og dermed kan de officielt begrunde deres såkaldte arbejdsindsats og den fede hyre.

Men det drejer sig ikke bare om kriminalitet og økonomi, når det kommer til fremmedbelastningen. Det drejer sig om, at de ledende i virkeligheden giver landet væk til de indrejste. Matematikken taler sit tydelige sprog: Senest i år 2040 er de etniske danskere i mindretal i Danmark, når indvandringen og antallet af fødsler pr. kvinde fortsætter som nu.

Sådan er det!

Danskerne skal op af stolene, hvis de ikke vil dø der og lade deres børn i stikken.

Vi kunne foreslå at de danske hilsner GODDAG og FARVEL efterfølges af UDH.

Andre forslag er velkomne.

 

Herfra er strategien ændret nu.

Sonia

PS:
En af de små fra livet på landet, berettet af en central aktør i kampen og herfra også forslaget om tillægget til GODDAG OG FARVEL: UDH

Ja, lad os endelig tænke over, hvad der gør sig, men ikke for længe for vi har ikke tid nok. Jeg var lige væk nogle dage i den midterste del af riget mod syd. En oplevelse fra den lokale grill: Ca. 19:30 kommer en 2 m høj københavner ind med ring i øret, bestiller noget drikkeligt og begynder at tale med den eneste tvivler i lokalet – han var flyttet fra københavnstrup p.g.a perkerne. Og vi er ellers ikke meget for indvandrere dernede, end ikke fra Sjælland. Jyder kan gå; men det er heller ikke helt godt, før efter nogle år måske. Københavnerens 12. ord var perker. Nu spillede jeg ham en pus, for at se, hvor robust han var: “Hørte jeg ikke lige et af de forkerte ord?”, spurgte jeg. Derefter begyndte han at undskylde sig og sige, at han mente noget lidt andet.

“Nå, sagde jeg, GU’ GJORDE DU EJ, du vil bare ikke stå fast på ordet PERKER (der er fuldt anerkendt samlebetegnelse), for det kunne være ubehageligt at blive sagt imod, jamen, når nu de er nogle PERKERE, der skal sendes hjem hurtigst muligt, så må du ikke lade dig skræmme af et lille spørgsmål. Du var bare så uheldig, at du straks gik i gang med den eneste tvivler i lokalet, i øvrigt en vendelbo, der ikke har en skid at sige her, og den spørgende selv var nordsjællænder for at være mere præcis. Vi andre (alle lokalister; jeg kom i 1904 og min fader giftede sig til det fynske, han var selv jyde af æt, men fynsk af fødsel) vil…..? : …..HA’ DEM UD, UDH, UDH, UDH, råbte vi så, da jeg angav takten. De råbte det allesammen….på nær den tvivlende vendelbo, der dog smilte lidt forlegent.

De unge mennesker, som jeg hjælper lidt p.t. vil have aktiviteter nu, ikke mere viden; de har nok af viden, mener de, og de vil have handlinger, der virker og :

UDH, UDH, UDH. De skal lære at ranke ryggen og sige bramfrit og utvetydigt fra uden nogen slinger i valsen til enhver, der vil noget andet.

LAD OS føje følgende til GODDAG og FARVEL overalt i landet, også i det dejlige dieseldrevne Vendsyssel og i det friske og opvakte København – strup: UDH

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: