Danmark

Politidirektoer Hanne Bech Hansen har os bekendt ingen saerskilte kundskaber i statistik. Det kniber saagar med rentesregning og forholdstalsregning i et par taenketanke og afgjort i Justitsministeriet

iod

Hanne Bech Hansen i søndagsavisen af 20. jan. : “Du skal ikke frygte vold”. “Det viser statistikken.” Politidirektøren mener, at vi uvidende og naive danskere bliver vildført af TV til at tro, der er noget galt.

Selvfølgelig skal man ikke frygte noget som helst; men det er så afgjort ikke noget, man kan læse ud af nogen statistik. Kan det mon hjælpe at fortælle familien fra Holeby, at de intet har at frygte, og at kriminaliteten ikke foregår der, hvor de færdes. Familien blev overfaldet medens de sov i deres hjem langt ude på landet. Det var i nat. I går skete noget lignende i Helsingør.

Der har været masser af tilfælde af netop denne form for ultra-nederdrægtig kriminalitet her på det sidste i Danmark og igennem nogle år på gårde og landejendomme i Sydsverige. Sådan har vi ikke haft det tidligere i hverken Sverige eller Danmark.

Tilføjet i 2011 om året 1999: https://danmark.wordpress.com/2011/11/24/kriminaliteten-i-danmark-for-10%c2%bd-aar-siden/

Nej, Hanne Bech Hansen tager grueligt fejl. Det er netop hende, der læser statistikken fuldstændig fejlagtigt. HBH henviser til, at danskerne ressonnerer udfra mediernes omtaler. Kun for at berolige og med en arrogant holdning spillen på sin egen såkaldte ekspertice bringer politidirektøren denne svada til det ældre søndags-danmark. HBH vil give os indtryk af, at hun er i stand til at læse og tolke statistikken bedre end danskerne i almindelighed, hvoraf de fleste i øvrigt aldrig læser nogen statistik, uden den er bearbejdet i pressen. Da HBH nemlig ved dette, håber hun på at slippe afsted med sine nedladende/repressive bemærkninger. Metoden udspringer af magthaver-metoden hentet fra psykologiens/ sociologiens “Repressiv Tolerance”. Selvfølgelig er hun hverken bedre til at læse, tolke eller fremstille statistik end for eksempel Justitsministeriets Forskningsenhed eller for den sags skyld danskerne i almindelighed. Arrogant uvidenhed er noget af det værste vi har.

Voldskriminaliteten steg eksplosivt fra første kvartal 2006 til 1. kvartal 2007 med 23,8 pct. Når vi går til regeringens tænketanke er i øvrigt arrogancen om muligt værre: Erik Bonnerup i regeringens Tænketank for Integration

Når voldskriminaliteten på blot ét år fra 2006-2007 i 1. kvartal voksede med 23,8 pct, og det samlede antal overtrædelser af Straffeloven steg med 9 pct. det samme år, så vil kriminaliteten i alt vokse med 15-20 pct. blandt de 16-24 årige over de næste 20 år. Det kan et barn forstå er noget vrøvl. De 16-24 årige står for den helt afgørende andel af den samlede kriminalitet.

Fordi Britta Kyvsgaard i Justitsministeriets forskningsenhed fik lejlighed til at gennemtrumfe sin propaganda, førte en stigning i voldskriminaliteten på 23,8 pct. på bare ét år til et politisk korrekt fald i den grove voldskriminalitet på DR

Det forholdt sig naturligvis stik modsat i følge dansk politiforbund

Hvis det nævnte forgangne år forudsættes typisk, så må vi på dette grundlag konkludere, at rentesregningen rangerer på et meget lavt niveau i tænketankens kompetence-hieraki. Vi har forlængst konstateret, at forholdstalsregning kan det knibe ikke så lidt med i disse kompetence/camouflage-tanke.

Sonia

Jo, kriminaliteten stiger endog meget voldsomt

1 kommentar »

  1. […] Politidirektør Hanne Bech Hansen i søndagsavisen af 20. jan. : “Du skal ikke frygte vold”. “Det viser statistikken.” Politidirektøren mener, at vi uvidende og naive danskere bliver vildført af TV til at tro, der er noget galt…. […]

    Pingback af Paa vej mod noget, der mere og mere ligner anarki « Danmark — 15. september 2008 @ 07:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: