Danmark

Trussel Mod Det Danske Folk

iod

Danmark på vrangen

Fremtiden er ikke bare dyster

Da den overvejende del af kriminaliteten i Danmark er rettet mod etniske danskere, kan vi ikke opfatte det som en simpel skandale, at landets justitsministerium ikke kan præstere en korrekt opgørelse af kriminalitetens fordeling på danskere og fremmede. Det er en ren trussel mod det danske folk, som man tilmed frækt beder danskerne om at tage stilling til ved Folketingsvalg:

Kilde er DR-TTV, nr. 122, den 15. maj 2007: Antallet af straffelovsforbrydelser i året første tre måneder af 2007 var 104.604, en stigning på 10.000. Volden er steget fra 3.716 til 4.600 tilfælde, en stigning 23,8 pct., når sammenlignes med de første tre måneder af 2006.

Politidirektørens motiver afslører sig selv

Det samlede antal overtrædelser af straffeloven steg fra 95.944 til 104.604 fra 1. kvartal 2006 til 1. kvartal 2007 (9,0 pct. på ét år)

Indbrud i villaer og lejligheder steg fra 7.400 til 9.500 i 1. kvartal sammenlignet med 1. kvartal 2006 (28,4 pct.)

Volden steg generelt fra 3.716 til 4.600 (23,8 pct.) jvf: https://danmark.wordpress.com/2007/06/14/kriminaliteten-1-kvartal-2007-fortsat/

Heraf vold mod offentlig myndighed, som DR på http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2007/05/14/103547.htm hævder steg særlig voldsomt: Fra 705 tilfælde til 873 (23,8 pct., altså samme stigningsprocent – endda en anelse mindre – som for voldskriminaliteten i almindelighed).

Vi ved naturligvis, at voldskriminaliteten mod offentlig myndighed vejer tungere i den officielle vægtskål, men tallene taler desværre for sig selv. Vi andre kan så håbe på, at de tungtvejende grunde til at bekæmpe/forhindre volden, måske standse tilgangen af kriminelle indvandrere og udvise de kriminelle, kunne være noget til overvejelse.

Sædelighedsforbrydelser, i alt, f.eks. : Steg fra 557 til 647 (16,2 pct.)

Ejendomsforbrydelser, ialt f.eks.: Steg fra 89.026 til 97.798 (9,9 pct.)

Som i Malmö. Vågen av personrån som drabbat Malmö det senaste året är till en del “ett krig mot svenskarna”. Det säger elva unga rånare med invandrarbakgrund som motiv till att de bara ger sig på svenska ungdomar.

Justitsministeriets analyser styret af kriminologer:

Det er vist aldrig sket før, at hverken Danmarks Statistik, Justitsministeriet (på linket er redegjort kritisk for den ikke-længere tilgængelige offentlige undersøgelse for 2004) eller regeringens tænketanke kan komme blot i nærheden af sandheden. Men sådan gik det, fordi befolkningens opgørelse forpurredes med et nyt system i 1991, som det i øvrigt er blevet bekræftet af vor førende demograf ved Københavns Universitet med 14 års forsinkelse. Intet befolkningsgrupperelateret kan undersøges forsvarligt længere. De komparative undersøgelser umuliggøres, det samme gør forskning der omhandler befolkningen og befolkningsgrupper (et eksempel), og udøverne, der trodser manglerne og forsøger alligevel at få sandheden frem, udstødes.

Kriminalitetens ekstra grove fejlbeskrivelse skyldes primært en kriminologisk inspireret fejl/camouflagebeskrivelses-metode fra midten af 90-erne. Dengang var det Eva Smith, der kørte propagandaræset som formand for Det Kriminalpræventive Råd. Beskrivemåden blev annammet af endog Justitsministeriets Forskningsenhed, der har samme kriminologiske virus via Britta Kyvsgaard. Helt frisk eksempel fra foråret 2007, bemærk, lige før den voldsomme stigning i voldskriminaliteten offentliggøres, jfr. første afsnit ovenfor:

Fra http://www.uriasposten.net/index.php?p=4173:
“Berlingske Tidende vinkler artiklerne som en slags myte-gendrivelse (hvad DR selvfølgelig tog imod med kyshånd), men når avisens Jesper Termandsen skriver at “den alvorligere vold” siden 1998, ifølge “politistatistikken” er steget med 45 pct., så er det et kunstigt opstillet paradoks. Det undersøgelsen bekræfter er blot et fald i den del af volden, der i politiets statistik blot udgør 2,6 promille af alle voldsanmeldelser…”

Fordi Kyvsgaard fik lejlighed til at gennemtrumfe sin propaganda, førte en stigning i voldskriminaliteten på 23,8 pct. på bare ét år til et politisk korrekt fald i den grove voldskriminalitet på DR Det forholdt sig naturligvis stik modsat i følge dansk politiforbund

Justitsministeriet udarbejdede en officiel opgørelse af kriminaliteten fordelt på danske og individer med udenlandsk oprindelse og offentliggjorde den 10. august 2005. Opgørelsen medtager kun første generation af efterkommere af indvandrere. Dette gælder når vi ser på antallet af kriminelle gerninger; senere generationers kriminelle gerninger tilregnes således danskerne.

Men endnu være er det, at det officielle befolkningsgrundlag kun indeholder cirka halvdelen af gruppen med udenlandsk oprindelse. Herved bliver indvandrernes overkriminalitet stærkt overvurderet. Sagt meget enkelt: Hvis her kun er få indvandrere, så syner kriminalitetens udbredelse meget større i forhold til indvandrergruppens samlede størrelse. Og kriminalitetens udbredelse er altså kortlagt af Rigspolitiets indberetninger fra politikredsene. At kriminelle gerninger udført af senere generationer tilregnes danskerne trækker lidt i den anden retning. Derfor kan Justitsministeriets opgørelse af sigtelser for 2004 desværre ikke bruges. Det hele skyldes grundlæggende, at registreringen af ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’, som hele opgørelsen bygger på, ikke begrebsmæssigt er dækkende og entydig.

Indvandrerne viser ikke en overkriminalitet på 5 gange, som opgørelsen angiveligt skulle vise, men nærmere 2-4 gange afhængig af, hvilke overtrædelser af Straffeloven, der ses på. Det er rigtigt at overkriminaliteten er størst ved de forbrydelser, der giver den største straf.Heri overestimeredes kriminaliteten blandt indvandrere og efterkommere ganske betydeligt, fordi befolkningsgrundlagene, der arbejdedes udfra var groft mangelfulde: http://www.lilliput-information.com/economics/sandfrem.html

Justitsministeriets Forskningsenhed: Sigtelser 2004 fordelt efter indvandrerbaggrund og oprindelsesland: http://www.jm.dk/image.asp?page=image&objno=73956 (ja, den er fjernet), og flyttet til : http://www.justitsministeriet.dk/sites/default/files/media/Arbejdsomraader/Forskning/Forskningsrapporter/2005/sigtelser_invandrerbaggrund.pdf 

Vi ser således de tragikomiske konsekvenser af de officielle opgørelser via oplysninger f.eks. på TV2-teksttv den 13/10 2005:

I Ringkøbing Politikreds sigtedes 46 danskere, men 800 indvandrere ud ad 1000 individer i befolkningen. Det er en overkriminalitet på 17,4 gange. I Assens sigtedes 41 danskere og 400 indvandrere ud af 1000 individer i befolkningen. Det giver en overkriminalitet på 10. Det skal understreges at overkriminaliteten i det alt væsentlige stammer fra ‘efterkommere’ af ‘indvandrere’ (tællebegreberne efter 1991). I 2004 var overrepræsentation for unge indvandrere under 18 år i København blandt de kriminelle 11,7 gange, jvf. http://www.lilliput-information.com/economics/domv.html .

Alligevel hævdedes det i oplysningen fra TV2, at overkriminaliteten udregnes til i alt 5 gange på landsplan. Såfremt dette skulle være sandt – Justitsministeriets offentliggjorte opgørelse nævner det ikke specifikt i ledsageteksten – er der ganske givet manipuleret med en del af opgørelsen, som muligvis ikke er offentliggjort. Man har flere gange hævdet, at der skulle korrigeres for aldersfordelingen blandt indvandrerne og efterkommerne i forhold til aldersfordelingen for danskerne, selvom vi ikke har haft mulighed for at blande os her heller.Ser vi bort fra disse hypoteser, vi må i hvert fald spørge: Er overkriminaliteten virkelig så høj blandt indvandrere, især efterkommere, og kan overkriminaliteten være mere end 3 gange større i Ringkøbing Amt samt 2 gange større i Assens end overkriminaliteten i landet som helhed.

Vi havde og har faktisk særdeles gode grunde til at antage, at det forholder noget nær modsat; at overkriminaliteten er tydeligt størst i de store byer. Det er det rene vrøvl, og det bliver ikke rettet med den opgørelsesform, der lægges op til.

At indvandrer-kriminaliteten bliver stadigt grovere vidste vi længe forinden:

https://danmark.wordpress.com/2006/11/17/indvandrerkriminaliteten-udvikler-sig-mod-grovere-former/

“if your heart is filled use your brain”

Danskerne taber fordi er nogle skvat

Sonia

PS :

Lad os tage en lille sang

Danmark, dejligst vang og vænge
Tekst: Laurids O. Kock, omkr. 1685
Melodi: P. E. Rasmussen, 1811

Her er melodien

Danmark, dejligst vang og vænge,
lukt med bølgen blå,
hvor de voksne danske drenge
kan i leding gå
mod de sakser, slaver, vender,
hvor man dem på togt hensender,
én ting mangler ved den have:
ledet er af lave.

Ved Guds nådig forsyn hegnes
dog det meste land,
og hvad under Danmark regnes,
nyder værn af vand.
Ingen nabo, som vil vinde,
tør på Danmark gå i blinde,
blev kun ledet hængt til rette,
skulle vel det tætte.

Melfarsund os Fyn beskytter,
tryg står Møens Klint,
indtil Gedser ingen rytter
ride skal for svindt.
Guldborgsund for Lolland genner.
Øresund vort Sælland tjener,
hvert land har sit eget lukke,
alt må Jylland sukke.

Holster, vagrer, lyneborger
som en farlig flod
gør os Jylland mange sorger,
tørster efter blod.
Lægges af må slig uvane,
skam det var at lade rane
fra vor mark den mindste tue,
pil vi har og bue.

Sådan talte Dronning Tyre,
ret kaldt Danebod:
I, som står for Danmarks styre,
fatter frejdigt mod!
Gabet kan vi vel tillukke,
så vi os ej lader plukke
af hver fremmed løbeskytte,
der får lyst til bytte.

Fra den østre Danmarks side
kom den skåning skrap,
sjællandsfaren her gad slide,
køre rask om kap,
fynbo, lollik kom til jyden,
ingen hjemme blev ved gryden,
ingen danemand sad hjemme,
alle værket fremme.

Fra moradset vest ved strande
til Mysund ved Sli
vi vil os en vold bemande,
gøre snæver sti.
Om forlov skal hver mand bede,
hvis han agter ind at træde,
nødig skal han atter fare
hjem med stjålen vare!

Efter ønske vokste volden,
Danevirke kaldt,
som har mangen tørning holden,
før den slet forfaldt.
Ledet, sagde Dronning Tyre,
har vi hængt, Gud vangen hyre,
at den ingen fremmed bryder
eller hovbud byder!

Danemark vi nu kan ligne
ved en frugtbar vang,
hegnet rundt omkring, – Gud signe
den i nød og trang!
Gid som korn opvokse knægte,
der kan frisk mod fjenden fægte
og om Danebod end tale,
når hun er i dvale!

5 kommentarer »

  1. […] Trussel Mod Det Danske Folk […]

    Pingback af Satiren er eneste gangbare vej « Danmark — 29. marts 2008 @ 01:20

  2. […] Trussel Mod Det Danske Folk […]

    Pingback af Europe on its way to Dark Ages « Danmark — 27. april 2008 @ 15:00

  3. […] Det samlede antal overtrædelser af straffeloven steg fra 95.944 til 104.604 fra 1. kvartal 2006 til 1. kvartal 2007 (9,0 pct. på ét år)…. […]

    Pingback af Paa vej mod noget, der mere og mere ligner anarki « Danmark — 15. september 2008 @ 13:22

  4. […] Det fortsatte bare, og i 1998 kom der så en rapport fra Det Kriminalpræventive Råd med Eva Smidt som formand. Britta Kyvsgaard i Forskningsenheden i Justitsministeriet pådrager sig ligeledes et stort ansvar sammen med skiftende ministre: https://danmark.wordpress.com/en-trussel-mod-det-danske-folk/ […]

    Pingback af TILGÆNGELIG OFFICIEL STATISTIK INDSKRÆNKES MERE OG MERE | Danmark — 27. september 2013 @ 08:49

  5. […] Det fortsatte bare, og i 1998 kom der så en rapport fra Det Kriminalpræventive Råd med Eva Smith som formand. Britta Kyvsgaard i Forskningsenheden i Justitsministeriet pådrager sig ligeledes et stort ansvar sammen med skiftende ministre: https://danmark.wordpress.com/en-trussel-mod-det-danske-folk/ […]

    Pingback af Tilgængelig statistik indskrænkes mere og mere | transeurabia — 27. november 2014 @ 15:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar