Danmark

“Fucking Luderland”

Koranen: “Oh du Profet, sig til dine hustruer og dine døtre og til de troendes kvinder, at de skal trække deres ydre kåber tæt sammen om sig. Dette er det bedste, så de kan kendes, og så de ikke forulempes…” (Koranen 33.59)

TV DR2 09.03.00 Kvindelig iransk gynækolog siger: Hijab (slør) er nødvendigt for at skåne kvinden mod voldtægt.

BT 22.09.04 Mufti Shahid Mehdi: »Al den kriminalitet, der sker imod kvinder, er fordi de ikke er tildækkede. Når de ikke er tildækkede, har man ikke respekt for dem,« »Hun adlyder ikke sin herre og skaber, der to steder i Koranen har beordret hende til at dække sig.«

Fredagsbøn 18.02.05 Imam Raed Hleihel prædiken: Kvinderne kan være Satans instrument mod mænd. Når en kvinde er ude, følger Satan hende og prøver ihærdigt at friste og lokke hende til hans udåd.

TV2 nyheder 06.09.01: Første gang politiet har opgjort etnisk statistik om voldtægt viser, at 68% af sigtede eller mistænkte voldtægtsmænd i København er indvandrere.

[med 24 pct. indvandrere svarer dette til en overkriminalitet i forhold til deres andel på 6,7 gange mere voldtægtskriminalitet udført af indvandrere]

BT 09.09.00 Mehmet Necef: Det er ikke muslimske piger der voldtages. Man ved nemlig, at hendes far eller brødre vil hævne hende.

Danmark “Fucking Luderland”

Skal vi opfatte vores land på denne måde? Skal vi opfatte vore døtre, vore søstre, vore kærester, hustruer, mødre og bedstemødre som ludere? Hvorfra stammer dette nu efterhånden udbredte syn på danske kvinder som ludere?

BT 10.11.04 DØMTE FÆTRE AMOK EFTER DRABSDOM: ”Fucking luderland. I kan ikke dømme mig”. Den 19-årige Hizir Kilich smed den uskyldige maske …”

TV2 25.10.00 Forskningsleder Jan Hjarnø Sydjysk Universitet: Jeg har været ude for miljøer, familier, hvor forældrene konsekvent omtalte danske kvinder som ludere. Det var simpelthen betegnelsen. Jeg spurgte hvorfor de brugte det ord så meget og fik så at vide: jamen det var danske kvinder simpelthen, og det er klart at luderne må man godt forlyste sig med (i omtale af 3 somalieres gruppevoldtægt af retarderet pige i Kolding).

BT 25.11.00 : DER ER EN LUDER I SKURET: (Om 9 araberes massevoldtægt af lille pige i legeskur i Århus)

EB 21.11.01 INGEN STRAFFESAG OM “LUDER”- UDTALELSE: Sagen mod en kvinde med indvandrerbaggrund, der efter en retssag råbte, at danske kvinder er ‘nogle ludere‘, bliver nu droppet.

BT 24.08.01 Kåre Bluitgen, fmd. for Blågårds skolebestyrelse Nørrebro: Danske elever kaldes danskersvin, hvide ludere, …

BT den 26.06.04 Vi flygtede fra ghettoen:Hvordan lærer man at elske en flok indvandrerdrenge, der kalder ens 10-årige datter for luder og kaster kanonslag efter den mindstes klapvogn?

DR TVA 22.01.02: Afghaneren Kaiwan Moher, instruktør af den danske film ”Made in Denmark”. Filmklip med araberfyr som siger: Jeg har ikke mødt een dansk pige, som ikke er luder.

BT 26.4.03 Muslimer behandler os som slaver: Arabisksprogede patienter, der går bersærk og betragter sygeplejerskerne som slaver. ”Der er nogle ting, som vi ikke skal blive ved med at finde os i. Vi vil ikke blive kaldt luder og høre på, at patienterne siger, at de kommer efter os.”

DR P4 01.09.00 FORMIDDAG PÅ FIREREN: Telefon fra Britt i Mjølnerparken: Når hun går gennem gården i dansk sommertøj råber de fremmede efter hende (som er 63 år) og hendes datter. ”Der bliver råbt luder. “Hvor lærer de unge det?”

26.08.01 møde Birthe, pensionist i Tåstrupgård, har lært sig tyrkisk: De unge siger på tyrkisk, når hun går forbi dem: ”Goddag luder”.

DR 24.11.03 Anne Marie Urban, forfatter til bog om sex-oplysning for indvandrere ”Ung Kærlighed”: Piger er beskyttet af brødre. Drenge har det friere sexuelt, men får en ’forkvaklet’ indstilling pga. porno og voldtægt: ”Altså danske piger, det er ludere.”

Sonia

PS: Det var lærerigt at se hijab-, chador- eller burka-indoktrinatoren gå arm i arm med modstanderen på Syddansk Universitet. D.v.s. her dominerer de også oppositionen. “Så skal det nok gå godt.”

Skal vi have flere mord, flere ildspåsættelser og mere vold?

Hvad mente danskerne om multi-danmark for 12-15 år siden

Se Fitna the Movie (16 min.)

Se noget der er meget værre:

Meget stærke og veldokumenterede supplementer, der indeholder alt som behandles i Fitna og meget mere til i forståelsen af, hvad der foregår:

What the West Needs To Know (20 fragments in English)

Eller se den i fuld længde her (hav lige 25 sekunders tålmodighed efter klik på link)

www.thethirdjihad.com (video in full length if you give your e-mail address to Daniel Pipes)


7 kommentarer »

 1. […] Fucking Luderland […]

  Pingback af Voldtaegterne eksploderer i Sverige - 257 pct. vaekst på 10 aar « Danmark — 17. juni 2008 @ 07:00

 2. […] Fremad, suppler med: Fucking Luderland […]

  Pingback af OPSANG TIL DUMMEDANSKEREN « Danmark — 5. januar 2009 @ 17:42

 3. […] BT 26.4.03 Muslimer behandler os som slaver: Arabisksprogede patienter, der går bersærk og betragter sygeplejerskerne som slaver. ”Der er nogle ting, som vi ikke skal blive ved med at finde os i. Vi vil ikke blive kaldt luder og høre på, at patienterne siger, at de kommer efter os.” […]

  Pingback af Hver fjerde danske sygeplejerske har oplevet trusler og vold « Danmark — 28. januar 2009 @ 17:19

 4. […] BT 26.4.03 Muslimer behandler os som slaver: Arabisksprogede patienter, der går bersærk og betragter sygeplejerskerne som slaver. ”Der er nogle ting, som vi ikke skal blive ved med at finde os i. Vi vil ikke blive kaldt luder og høre på, at patienterne siger, at de kommer efter os.” […]

  Pingback af Der skal ny kriminalitets-kategori-opdeling til « Danmark — 5. februar 2009 @ 23:50

 5. Korancitatet ovenover er for det første ikke 33.60, men 33. 59.

  desuden er den forfalsket.

  den rigtige citat:

  [ 33: 59 ] O Prophet! say to your wives and your daughters and the women of the believers that they let down upon them their over-garments; this will be more proper, that they may be known, and thus they will not be given trouble; and Allah is Forgiving, Merciful.

  I Koranen er der ingen hentydning overhovedet til hverken tørklæde eler hijab.

  Kommentar af peter kocsis — 17. marts 2009 @ 01:03

 6. Jeg ser ikke der står tørklæde eller jijab i det jeg skrev med henvisning til 33:60, der nu er rettet til 33:59.

  Kommentar af Sonia — 17. marts 2009 @ 12:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: