Danmark

16. juni 2006

Motiverne bag de usande meldinger


– mest interessante

Den er slået fast med syvtommersøm. Jamen, det sagde de da i TV. Og det var løgn. Islam-kritikeren Lars Hedegaard – endog ham med Trykkefrihedsselskabet – brugte angiveligt en halv sommerferie i 2004 til regne sig frem til, hvor mange muslimer, der dengang var i Danmark. Og Jyllands-Posten skrev artikel herom: ”Nye tal for muslimsk indvandring” http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=2538202/ (1. august 2004 08:13)

Der var sandelig 200.000 muslimer i Danmark ifølge Lars Hedegaard og hans pressevenner. Og Berlingske Tidende fulgte trop. Dernæst radio og TV, en passant. Og det var ikke sandt. Tilfældige greb i luften blev til sandhed ved den berømte gentagelse.

Konklusion: Det er altid farligt at læse avis i første halvdel af august, er min konklusion.

Augurke-august. Sidste år var de fremmede begyndt at rejse hjem i stor stil (9. august 2005). Det var løgn: http://www.lilliput-information.com/vild.html

Det var også løgn. Hvad mon der kommer af skæbnesvangre ting til danskerne i år. Noget de skal tro på og som de også tror på, fordi løgnene bare gentages i ekkoer og popper op overalt, hvor de færdes. Efter en tid gentager danskerne endog løgnene, når de taler sammen. Nej, hvor er det i grunden morsomt med dette marionet-cirkus. Og Gud, hvor er det let. Den med muslimerne var næsten for nem for den, der gad.

Lars Hedegaard refereredes i JP-artikel jf. linket ovenfor:

“Der er knap 200.000 muslimer i Danmark, hvilket svarer til 3,55 pct. af den samlede befolkning. Gruppen er i kraftig vækst viser historikeren og islam-kritikeren Lars Hedegaards beregninger.” (cita slut)

Og det blev gentaget overalt i den vestlige presse og selvfølgelig i alle danske medier, af TV-kommentatorerne, af nyhedsoplæserne, af politikerne, af hvem som helst. Og så er det blevet til sandhed.

1. Eftersom det ikke er tilladt at registrere religiøst tilhørsforhold i Danmark – eller i noget andet vestligt land – så kan den såkaldte islam-kritiker og historiker Lars Hedegaard ikke regne ud, hvor mange muslimer der er i Danmark. For hvad skal han regne på i en halv sommerferie, som det (i øvrigt løgnagtigt) hævdes han har gjort.

2. Da det ikke længere er behørigt at angive kilder til antallene i artikler herom – helt i tråd i øvrigt med nykulturen blandt tidsåndens skribenter og bladsmørere – , påregnes det ikke at man kunne komme med indvendninger mod indholdet af artiklerne. Da antallet af indvandrere med oprindelse i ikke-vestligt land – inklusive de naturaliserede og deres børn, som vi ikke går ud fra konverterer væk fra islam, dødsdommen taget i betragtning, der følger heraf – udgør mellem 14 og 16 %, måske flere, hvoraf 80-90% stammer fra et islamisk domineret område. D.v.s. 750.000 – 850.000 fra ikke-vestlige lande. Dette er situationen i Danmark, når vi holder os til sandheden. Nærmere kan vi ikke p.t. komme det p.g.a. statens forsømmelser på området.

Lars Hedegaard refereredes i JP-artikel jf. linket ovenfor:

”Det overrasker mig, at der ikke er flere. Den trods alt begrænsede befolkningsgruppe har sat sig på en uforholdsmæssigt stor del af den nationale dagsorden,” mener Hedegaard angiveligt”

4. Vi kan med sikkerhed fastslå, at opgaven med at finde antallet af individer i Danmark med bestemte navne er en betydelig del større end Lars Hedegaard lige forestiller sig. Det ville være groft strafbart at overlade ham personregistret, og havde man alligevel gjort det, ville han uden videre kunne fastslå, hvor mange fremmede (dog ikke deres religion), der var i landet, da der kan tælles direkte udfra personnummeret – såvidt vi er orienteret af pålidelige kilder. Hedegaard skal nu i stedet til at søge på alle mulige muslimsk klingende navne…og endelig huske at få dem alle med i alle versioner, når han søger på http://www.dst.dk/Statistik/Navne/HvorMange.aspx, der angiveligt skulle bygge på den en optælling pr. 1. januar 2004 hos Danmarks Statistik. Desuden tegner de fremmede sig for hele befolkningsvæksten og mere til, ikke blot for 38% af befolkningstilvæksten, som anført i Hedegaards artikel (fatalt! Og det blev også videre ekkoet i 2005 og 2006), eftersom indvandringen og de fremmedes fødsler mere end opvejer det voldsomme fødselsunderskud (i forhold til 2,1 barn pr. kvinde), som danskerne netop fremstår med.

Bevidste og velovervejede løgne, der her bringes til torvs. Stol på det eller se:

Dokumentation : http://www.lilliput-information.com/status04.htm fortsat med

http://www.lilliput-information.com/kantranspo.html

og

https://danmark.wordpress.com/2006/05/25/indvandringen-tiltog-i-2005/

Bemærk:

Stemningsskabende/beroligende – ikke viden, ikke informerende. Det er blevet nyhedernes sigte.

Videresend endelig denne fil til dine kontakter:

Klik her

Et par uddybende noter til Lars Hedegaard såkaldte optællinger:

1. Et lille supplement til Hedegaards navnevalg:Institut for Navneforskning, Københavns Universitet: Godkendte pige- og drengenavne www.hum.ku.dk/navnef/index.htm Godkendte her drejer sig mig bekendt om kirkedåbsnavne. Muslimer kalder deres børn, hvad de vil og har tradition for.HUSAIN, Akhlaq: Muslim Parents. Their Rights & Duties. pp. 95-101: Giving good names to the children. Karachi 1990.JAFARI, Fatima Suzan Al-: Muslim Names. American Trust Publications, 1977.MOHR, Muhammad Ismail: Muslimische Vornamen. Lützelbach 1993.SCHIMMEL, Annemarie: Islamic Names. 1989.UMMAH PUBLICATIONS: Structure of Muslim Names.

Nogle muslimske navne, internationalt www.geocities.com/~abdulwahid/muslimarticles/names.html

Betydningen af nogle ‘muslimsk’e navne: Names According to Quran and Sunnah

http://www.angelfire.com/me/anneesa/names.html

pigenavne http://www.angelfire.com/me/anneesa/gname.html

drengenavne http://www.angelfire.com/me/anneesa/mname.html

2. Optælling af hvad? En folketælling? Det anføres ikke. Der er er fortsat uoverstigelige problemer med DS’s befolkningsregnskab, jf. http://www.lilliput-information.com/status04.htm

og https://danmark.wordpress.com/2006/05/25/indvandringen-tiltog-i-2005/

I øvrigt er det såre almindeligt, at de fremmede skifter navn, hvilket er fremgået af adskillige tv-udsendelser om bl.a. adgangen til arbejdsmarkedet. Erfaringerne fra Bosnien og Kosovo viser samme tilbøjelighed der blandt muhamedanere. Sondringen mellem kristne og islamiske navne kan heller ikke foretages i virkeligheden, melder Institut for Navneforskning, Københavns Universitet.

3 kommentarer »

  1. […] Motiverne bag de usande meldinger om Danmark (?): https://danmark.wordpress.com/2006/06/16/motiverne-bag-de-usande-meldinger/ […]

    Pingback af Danmark » Europas befolkninger vokser - hvordan sker det? — 22. juni 2006 @ 18:33

  2. […] Islam-kritikeren Lars Hedegaard brugte angiveligt sin sommerferie i 2004 til at optælle muslimer, kunne vi bl.a. læse i stort opsat artikel i Jyllands-Posten. Hedegaard havde fået den ide at bruge et navneregister hos Danmarks Statistik. Vi var så uheldige at artiklen ikke måtte kommenteres, og den indhold ikke tilbagevises efterfølgende. Nu ved vi hvorfor. Det var vigtigt at fast antallet 200.000 muslimer i Danmark. Hedegaard kunne lige så godt valgt vejrudsigten som kilde til sit muslimantal. Vi mødegik naturligvis artiklen her: https://danmark.wordpress.com/2006/06/16/motiverne-bag-de-usande-meldinger/ […]

    Pingback af Antal muslimer og antal ekstremister igen - det er saa sjovt « Danmark — 22. november 2006 @ 10:12

  3. […] Lars Hedegaards 200.000 kan ikke siges at være rabiat i forhold til sandheden heller. […]

    Pingback af Politikens blog-mester gaar amok « Danmark — 23. december 2009 @ 19:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s