Danmark

5. december 2017

Samme dag – meldinger om politikplaner om flere Nobel-priser til danskere, og om hvor skidt det går med de simpleste kompetencerSøren Pind, Ritt, Antorinni, Bertel Haarder, Morten Østergaard, Helle Thorning, Lars Løkke inklusive hele undervisnings- og uddannelseskoret fra Venstre og Socialdemokratiet var enige om at køre f.eks. folkeskolen i bund. Det blev i hvert fald resultatet, som vi naturligvis forudså og rent faktisk beskrev den samlede historie bag i korte rids forud for derouten. Den nyere begyndelse af ødelæggelsen skete velsignet i det såkaldt ‘nære samfunds’ ophøjede navn med fuld enighed mellem Soc. og Venstre allerede i 70’erne, sidenhen en ødelæggende skolereform og såkaldt inklusion fra EU. Så det behøver de ikke skændes om, hvem har ansvaret for. Vi følger faktisk udviklingen i rids tilbage til 1700’årene.

Søren Pind melder nu at have planlagt nogle flere Nobelpriser til danskerne. Desværre står det værre til med den simpleste kompetence, dansk læsning, vi røg ned fra en 5.plads til en 13.plads i 4. klasse fra 2011 til 2016. Desværre har Nobel-priser eller andre banebrydende præstationer f.eks. erhvervsgenialitet og innovationer, opfindelser og patenter intet med bevillinger at gøre. Det aner tumperne selvfølgelig ikke. Det er selvsagt bl. a. derfor de kan karakteriseres som tumper. Genialitet er nøgleordet.

November 2014 viser undersøgelse fra Entrepreneur Of The Year, at antallet af virksomheder med stor vækst i Danmark er faldet med 16 pct. på ét år. Det er samme virksomheder der skaffer nye jobs.

Præstationer og udfordringer for de kvikkeste er fuldstændig væk til fordel for lighed-dyrkelsen, og det er sket fuldstændigt bevidst med de førstnævntes fulde viden.

Oktober 1996 (for 21 år siden): De 1000 vigtigste danske virksomheder forventer at investere 45 mia. kr. og oprette 50.000 arbejdspladser uden for landets grænser de næste 5 år (1997-2002), meldes i undersøgelse udført af Ugebrevet Mandag Morgen. 2014: 123.000 virksomheder forsvundet seneste 12 år. 1996 var året for den spæde begyndelse til modspillet herhjemme. Der er bekymrende træk på alle niveauer i landets kompetencepyramide. Danmark skal satse på at skabe jobs med et højt vidensindhold. Der er ikke fremtid i lavtlønsjobbene. De vil i høj grad flytte til udlandet p.g.a. globaliseringen af (d.v.s. konkurrencen på) markederne, som det er umuligt at beskytte sig imod med andet end handelsbegrænsninger. Det var for 21 år siden. Arbejdskraftens fri vandring efter arbejde har næsten kun relevans i Europa. Høj-IQ-indvandringen fra Sydøstasien begyndte til USA og UK i 1980’erne, og her er ikke mere at hente.

30 pct. af en ungdomsårgang får ikke en erhvervskompetencegivende uddannelse (1996). Stor merarbejdsløshed. Kritik af voksenuddannelsernes indhold og effekt. Stigende kritik af Folkeskolens resultater. Højteknologiske og videnstunge miljøer skabes ikke kun i virksomhederne, men grundlaget skabes i forskningverdenen, på erhvervsskolerne og allerede i de tidlige undervisningsår. Vidensintensive arbejdspladser er et slutprodukt, hvor kvaliteten af det, der foregår i børnehaverne og Folkeskolen, også spiller en rolle og indgår i det, der kan kaldes Danmarks kompetencepyramide. Den starter nede ved førskolestadiet, børnehaver og vuggestuer, så kommer Folkeskolen, så arbejdsliv uden erhvervs-kompetenceuddannelse, gymnasier, HF og erhvervsuddannelserne, de videregående uddannelser, offentlig og privat forskning, produktionsmetoder i erhvervslivet og endelig erhvervslivets produkter” (skrev Ugebrevet Mandag Morgen).

Man har valgt sammen EU og FN at drøne Europa ned med indvandring, der fortrinsvis er uegnet både arbejdsmarked og uddannelse:


Følgende procentandele af de udenlandske oprindelser er uegnede til arbejde og uddannelse i Danmark (DK), Ty (Tyskland), No (Norge) og i Det Forenede Kongerige (UK):

Procentandel af udenlandsk herkomst uegnede til arbejdsmarked og uddannelse
ÅR 2015 2052 2072
DK 48,5 50,4 55,5
Ty 48,1 43,3 46,7
No 47,9 52,7 58,9
UK 55,6 55,0 46,9

Kilde: http://www.lilliput-information.com/vaekst%20og%20indvandring.pdf

Fordi danske medier og andre blogge ikke bringer noget herom vil der dog fortsat være nogle enkelte, der ikke er så uoplyste, som danske tv-kanaler og politikerne tilsyneladende mener vi skal være.

Det lille tænkte naturbarn ’Emile’ var Rousseaus’ udgangspunkt

for sin menneskeopfattelse

Jean-Jacques Rousseau ( 1712-78 ) gav nogle ’tilsyneladende’ meget personlige og passionerede bidrag til forståelse af begrebet staten, dens såkaldte natur, dens begyndelse og den formål. Rousseau satte endog spørgsmålstegn ved oplysningen og kulturen. Hans tanker skulle vise sig at få en enorm effekt på de vestlige samfund i det 19. og det 20. århundrede. Rousseau’s skriverier er fyldt med modsætninger og andet obskurt indhold. Rousseau satte mindst tre børn i verden med forskellige kvinder (uden for ægteskabet). En skotsk filosof og økonom David Hume fandt Rousseau’s børn på en parisisk børneinstitution, hvorfra han tog dem i privat pleje.

Begrebet opdragelse har mistet sin mening. Men det har fortsat intet med Nobelpriser og genialitet endsige bevillinger at gøre. Guskelov!
– da ødelæggelsen har kørt i to generationer nu støttet af både røde og blå socialister er løbet kørt.

Skolen er gået helt bag af dansen

Alle danske forældre under 40 år har ansvaret for at landet overtages i deres børns levetid

Da ingen andre danske medier eller blogge bringer denne information, ville det være fremmende om du sendte den til dine kontakter:

Foreslå dette indlæg til dine kontakter

 

4 kommentarer »

 1. Den helt store ulykke er, at vi ikke længere har plads til de enere, der skal bære industrien frem. Ikke på noget niveau i uddannelsessystemet og heller ikke senere i erhvervslivet.

  Vort svar på Einstein er et godt eksempel. Valdemar Poulsen hed han. Han startede som Einstein også sin erhvervskarriere som patentingeniør. Hos Søren Frichs i Århus. Han ville så gerne være civilingeniør fra den gamle læreanstalt, men han kunne ikke bestå matematiken med det ug, der krævedes, uden at det da bremsede ham. Store hjerner bremses ikke af modgang – de styrkes. Så længe før forskerne havde fået sutskoene på, havde han opfundet den første radiosender, der kunne udbrede radiofoni med stor effekt, og inden længe var professor P O Petersen på læreanstalten hans mæcen. Han blev kendt i hele verden for denne og sine mange andre opfindelser. Han skulle have haft nobelprisen, men “videnskaben” er så snobbet, at de aldrig vil give plads til selvstændige store hjerner.

  Det er den slags hjerner, der har skabt store virksomheder. De gamle virksomhedsledere/virksomhedsskabere vidste det, og gav dem den nødvendige frihed. Nu om dage fatter moderne ledere ikke en dyt om den slags, så sammen med fagforeningernes lighedsdiktatur har de udryddet genierne. De få, der uddannelsessystemet til trods, får lov til at gro.

  For allerede i grundskolen, har man fjernet de nødvendige børns mulighed for at gro. Man fatter nemlig ikke, at store hjerner skal gro uforstyrret. De skal som for 50 – 100 år siden have fred til at kede sig, hvad de ikke får nu om dage, da hjernevasken kræver, at børnene er under opsyn hele dagen. Ikke noget med at de har fri over middag. Systemet har bildt det uvidende socialistiske folk ind, at deres børn senere i livet bliver rene genier, hvis de bare er under pædagogopsyn til klokken 16.

  Og med de længere varende uddannelser er det lige så jammerligt, ødelagte som de er af karaktersystemet og mangel på krav, som de unge kan kæmpe med. Men nu om dage, er der ingen krav og kamp, og resultatet er rødgrød.

  Fatter ingen da, hvem det er vi skal slås med på verdensmarkedet? Det er kineserne bla.. De er enormt godt begavede, flittige, diciplinerede og motiverede og mest af alt, så får de lov at beholde deres penge og hæder. Man ser faktisk op til dygtige folk på de kanter.

  Det er klart, at vi skal ramme bunden, før skuden kan tætnes og gøres sødygtig igen, og skulle dette under indtræffe, så er der stadig det uløselige problem med de mange indvandrede. Det er en køn redelighed vore politikere af Pind-typen har bragt os i.

  Kommentar af husmanden — 6. december 2017 @ 10:34

 2. […] Foreslå dette indlæg til dine kontakter […]

  Pingback af PIND PLANLÆGGER SKAM FLERE NOBELPRISER TIL DANSKERNE | transeurabia — 8. december 2017 @ 09:43


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: