Danmark

15. juni 2009

Hellige Salamis, DØD SKAL DU SPREDE I KVINDERNES AFKOM


Bergdk

Oraklet i politisk korrekt snor har talt

Ganske vist er der ingen klipperevner med strømmende giftig gas til fashionation af publikum. Men alligevel : TRÆMURENE ENE SKAL STÅ UROKKEDE. [Således refererede vi et par af Oraklet i Delphi‘s forudsigelser i forbindelse med grækernes krige mod perserne for cirka 2500 år siden]

bjornlomborg

 

 

 

 

 

Nu har Bjørn Lomborg sammen med eksperter udtalt sig om, hvilke steder der skal satses for at opnå de største besparelser: Det blev INTEGRATION (ikke den europæiske integration, der handler om unionen). Bjørn Lomborg kan nemlig i sin model se, at 1 krone bliver til kr. 38,10, dels i sparede omkostningerne dels i øgede indtægter til staten, hvis ikke-arbejdende indvandrere særskilt får et særligt beskæftelsesfradrag og så får arbejde. 

Der er lissom lidt hvis, hvis, hvis her. Mon hans model har indbygget usikkerhed, og mon Bjørn Lomborg kan fastslå parameterene desangående specifikt? NEJ!

[Og de skal så ikke lige gøre rent på hovedstadens hospitaler, for her er afkastet af beskæftigelsen i forvejen negativt]

MEN DESVÆRRE, BJØRN LOMBORG KAN IKKE FÅ OPLYST NOGLE AF DE RIGTIGE TAL NOGEN STEDER – slet ikke hos statens såkaldte eksperter; det kan vi oplyse efter at have fulgt området kvalificeret i mere end 20 år.

BJØRN LOMBORG ER NARAGTIG, ALENE FORDI HAN IKKE HAR ERKENDT AT NETOP ‘INTEGRATION’ LIGE SOM MEGEN ‘MILJØINDSATS’ DE SENERE ÅR ER EN KAMP IMOD NATURKRÆFTERNE OG FOR DE MAGTSAMLENDE.

Politiken bringer nyt fra Oraklet

Sonia

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar