Danmark

30. maj 2011

Neanderthalmandens efterkommere i AchenROTE SA

25. maj holdt Thilo Sarrazin foredrag i den tyske by Achen. Det var her man fandt Neanderthalmanden, men også her man aftalte den internationale finansiering efter den officielle Wienerkongres, der dannede rammen om freden efter Napoleonskrigene.

Sarrazin blev mødt med det typiske angreb fra totalitære grupperinger. Emnet for aftenens foredrag var ‘Deutschland schafft sich ab’ (= ‘Tyskland afskaffer sig selv’) med henvisning til de tab af IQ-points som gennemsnitsværdi for IQ og dermed tabet af indlæringskompetencer, af viden, forskningskompetencer og erhvervskompentence, som vi netop for Danmarks vedkommende har påvist med usvigelig sikkerhed er perspektivet, såfremt indvandringen antalsmæssigt (næsten uanset fordelingen på oprindelser) fortsætter cirka som nu.

At Sarrazin er nået til det samme resultat for Tysklands vedkommende er absolut ikke overraskende (det er tværtimod selvindlysende), og beviset eller dokumentationen herfor, når det skæres ud i pap og præciseres, er ren matematik byggende på lidt komplicerede vejede gennemsnit og annuitetsregning for (i Danmark) 235 oprindelser over en lang årrække (1979-2072):

Forskningsgrundlag  for The decay of Western civilization: Double relaxed Darwinian Selection

Kilde: Her rapporteres af PI Achen

Version in deutsch

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: