Danmark

14. august 2009

7-9 brutale hjemmerøverier i Viby og Hasselager holdt skjult indtil nu


i

Retarderet dreng på 15 bag meget brutale hjemmerøverier i et stort antal – som vi ikke har hørt om var begået

Uddrag fra : http://stiften.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090814/AAS/991583065/1002

“Hvad der i første omgang så ud til at være to isolerede hjemmerøverier i Viby begået af en 15-årig dreng har nu udviklet sig til en gyser for politi og sociale myndigheder. Drengen har nemlig lidt efter lidt tilstået mellem syv og ni rå hjemmerøverier i Århus…

[…]

Overgrebene har været voldsomme og er gået ud over såvel ældre som helt unge borgere i Viby-Hasselager-området…”

[…]

……………………………………………………………………..

TV2 TTV melder herom, at det drejer sig om 7-9 hjemmerøverier i Østjylland. Og samtidig melder samme dhimmi-kanal, at drengen er fra Århus. Han er fra og født i Afghanistan. Nu er det heller ikke sådan, at de to små forstæder Viby og Hasselager udgør Østjylland, så på dette sikre grundlag vidste vi godt på forhånd, at drengen måtte være immigrant uanset ‘fra Århus’. Ellers ville det også idiotisk nok have været understreget i medløbermedierne, at hjemmerøveren netop var dansk, ganskevist så med en minimal chance for at han kunne have fået tildelt dansk statsborgerskab som immigrant, hvis han altså ikke var dansk :

Vi kender den let gennemskuelige dhimmitude-retorik i medløbermedierne

Hjemmerøverier indtil 2. oktober 2008

Hjemmerøverier og fejlskøn fra Rigspolitiets Nationale Efterforsknings Center

Antallet af hjemmerøverier steg således fra 2006 til 2008 (kun indtil oktober 2008) sådan:

16-23-39

I Vejle meldte Politiet, at i 85 tilfælde var fra 13. maj til ca. 23. juli 2008 forøvet indbrud i folks boliger, medens de sov. Det melder Vejle Amts Folkeblad. Det er mere end et indbrud om dagen, bare i Vejle i denne periode. Det er en udlændinge/indvandrerbande der driver denne trafik, som er meget udansk….

Skal vi op på 100 eller 150 hjemrøverier i 2009? Hvad mon politikerne har planlagt antallet til i 2010?

Nej, det slog ikke til:

2009: I alt 364 hjemmerøverier

Danmark på vej mod anarki

Sonia

3 kommentarer »

  1. Ja, det er netop en dhimmi-kultur, der er blevet fremherskende i Danmark, i Europa og i USA.
    Også herhjemme oplever vi helt tydeligt, at politiet har fået instrukser om at efterkomme en dhimmi-adfærd i tjenesten, (lige undtaget de gange, hvor nogle politibetjente handler, som de bør handle i et retssamfund!) Medierne, ved, vi, er styret af de øverste ”nålestribede” magthavere – i dette tilfælde til stor tilfredshed for de mere end velvillige medspillende journalister og redaktører samt de debatterende socialistiske såkaldte intellektuelle.
    De mange hjemmerøverier og overfald af forskellig art er med til at destabilisere samfundet og fremme utrygheden og frygten. Det er noget, som overmagten og vore politikere – både den verdensdirigerende, EU og den islamiske – ser som befordrende for Den Nye Verdensorden – i hvert fald en ny verdensorden!

    Kommentar af Kirsten — 14. august 2009 @ 21:45


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar