Danmark

25. januar 2009

HJEMMERØVERIER – RIGSPOLITIETS NATIONALE EFTERFORSKNINGS CENTER KAN IKKE SKØNNE, KUN BEROLIGE OG DERMED FORUROLIGE


iod

Efterforskning er tilsynladende blevet til noget med at berolige de potentielle ofre for forbrydelser.

Om formålet er at få kriminaliteten til at glide mere gelinde, er svært at sige. Det er imidlertid resultatet, der opnås.

Repressiv Tolerance er nøgleordene i den bagved- og ovenoverliggende filosofi.

Men:

DET ER SKØNT SE HVOR

DE LEDENDE DUMMER  SIG

GANG PÅ GANG

LÆS NU REFERAT AF INTERVIEW MED ANSVARLIG
“Når beroligelser aldrig har bund i realiteterne, bliver de til foruroligelser”

16. oktober 2007 i Berlingske Tidende:

Uddrag af : http://www.berlingske.dk/article/20071016/danmark/71016084/

“Selv om danskerne er blevet skræmt af sidste uges grove røverier i private hjem, tyder intet på, at den form for kriminalitet er på vej til at blive hverdagskost i Danmark. Det siger Ove Bundgaard Larsen fra Rigspolitiets NEC-afdeling, der nu vil give området særlig opmærksomhed.

Det gør indtryk på os, at to familier i løbet af den seneste uge er blevet overfaldet hjemme hos dem selv – så voldsomt, at en 65-årig mand fra Smørum døde af det, mens en 35-årig mand fra København blev gennembanket for øjnene af sine gæster. Og hvis vi også husker den mand, der for nylig blev vækket af maskerede røvere og frarøvet 100.000 kroner og alle sine DVD-film, og det ældre ægtepar, der blev slået og sparket af fem hætteklædte mænd, der forsvandt med parrets penge og to biler, kan vi let få den tanke, at der bliver mange flere af den type røvere, og at vi er i farezonen derhjemme som aldrig før. Den tanke deler vicekriminalinspektør Ove Bundgaard Larsen fra Rigspolitiets Nationale Efterforsknings Center, NEC, imidlertid ikke. Efter at have gransket politiets statistikker nøje fastslår han, at der i år har været mellem 20 og 22 af den type røverier i private hjem. Høj opklaringsprocent. »Antallet er ikke foruroligende, men vi har haft nogle røverier af en alvorlig karakter i sidste uge og endda et dødsfald, og derfor vil vi nu følge udviklingen ganske nøje i år og næste år. Umiddelbart ser der ud til at være en lille stigning, men jeg tror nu ikke, det er en udvikling, vi skal frygte,« siger Ove Bundgaard Larsen. Han tilføjer, at opklaringsprocenten i de omtalte sager tilmed er forholdsvis høj. »Den er i hvert fald over 50 procent. Hos Københavns Vestegns Politi har de opklaret samtlige de fem-seks-sager, de har haft.« Tallene for hjemmerøverier må i øvrigt pilles ud med »håndkraft«, fordi de ikke optræder særskilt i statistikkerne. De falder ind under kategorien »Anmeldelser om røveri mod andre, jf. straffelovens § 288«, hvor de kun udgør omkring en procent af denne kategori…”
—————————————-

Der er lissom lagt en tone af beroligelse over de overordnede politifolks attituder og udtryk. Politidirektør Hanne Bech Hansen i præcis det samme toneleje har vi været ved. Og vi fortsætter. Vær vis på det!

Det kan være fordi andre skal sige, at med politikernes åbne grænser til det kriminelles paradis, så overskrides det som var, men som er fjernet, og de kriminelles paradis bliver til helvedet også for lovlydige borgere her.

Jævnfør ovenstående artikeluddrag: 20-22 af den type røverier i private hjem, refereres Ove Bundgaard Larsen den 16. oktober 2007, og han udtrykker bl.a.:

“…tyder intet på, at den form for kriminalitet er på vej til at blive hverdagskost i Danmark…”

Berlingske Tidende den 2. oktober 2008: I år indtil videre 39 hjemmerøverier

Kendsgerningerne blev simpelthen listet op for ‘den ansvarlige efterforsker’ og for offentligheden i Berlingske Tidende af to kvikke journalister tæt på årsdagen for interviewet med ‘den ansvarlige efterforsker’ i Rigspolitiets Nationale Efterforsknings Center (NEC).

Det må være den simple logik, der er sat ud af kraft.

På : http://www.berlingske.dk/article/20081002/danmark/81002138/ kan du læse: “Antallet af hjemmerøverier er i kraftig stigning de seneste tre år. Tal fra rigspolitiet viser, at der 2006 skete 16 røverier i folks private hjem. I 2007 var tallet steget til 23 røverier. Med det seneste røveri, mod et ældre ægtepar i Galten, er man i år helt oppe på 39 tilfælde, hvor chokerede danskere bliver udsat for grove røverier i deres private hjem…”

Derefter kan du se kort beskrivelse af samtlige hjemmerøverier i 2008 indtil den 2. oktober listet behørigt op Af René Løkkegaard Jepsen & Jeppe Bangsgaard

VI ER MODSTANDSGRUPPE, DER ER MEGET IMOD DEN MANGLENDE INDSATS MOD HJEMMERØVERIER OG ÅRSAGERNE TIL SAMME, UANSET AT DE TILSYNELADENDE MEST UDFØRES AF STATSINVITEREDE PARTNERE I EU. AT MYNDIGHEDERNE IKKE KAN OFRE EN NY HOVEDKATEGORI AF KRIMINELLE GERNINGER, SOM DET NATURLIGVIS FORDRES AF INDLYSENDE GRUNDE , OG SOM VI NETOP HAR VIST I DETTE INDLÆG, BETRAGTER VI SOM SKALTEN OG VALTEN MED BORGERNES REALE BEKYMRINGER. DE ANSVARLIGE OG VI SKAL KUNNE SE OMFANGET AF DENNE FORBRYDELSE OVER TIDEN. OG VI VIL SAMTIDIG NATUTRLIGVIS VIDE, HVILKE UDLÆNDINGEGRUPPER, DER SIGTES FOR AT UDFØRE DENNE FORBRYDELSE.

HVOROM ALTING ER, DER SKAL SKE FORBEDRENDE ÆNDRINGER NU!

Danmark på vej mod anarki

Modstandskamp:Hjemmerøverier udført af statsinviterede partnere i EU

16-23-39

År 2010: Nu har vi antallet, der er meget  større

Sonia

6 kommentarer »

 1. Politiets undskyldninger og henholdende snak er værdiløs.

  Der er kun ét gyldigt redskab til forebyggelse af hjemmerøverier, det er bevæbning af danskerne.

  Og så skal det være endeligt slut med de skændselsdomme, vi sidst oplevede mod den københavnske urmager.

  Giv alle lovlydige danskere ret til at besidde et skydevåben.
  Det er politikerne og samfundet, der har skabt de forhold, der nu svier så hårdt til os.
  Politikerne har sagt A, nu må de også være så voksne, at de kan sige B.
  Vil de ikke det, så bevæbner danskerne sig alligevel.
  Kommer der så flere skændselsdomme, skal de udløse et ramaskrig.

  falkeøje

  Kommentar af falkeøje — 25. januar 2009 @ 13:21

 2. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 21:42

 3. […] Hjemmerøverier og fejlskøn fra Rigspolitiets Nationale Efterforsknings Center […]

  Pingback af 7-9 brutale hjemmerøverier i Viby og Hasselager holdt skjult indtil nu « Danmark — 14. august 2009 @ 07:56

 4. #1

  Alle lovlydige danskere kan erhverve et våben – her er kravene.

  Du skal mindst havde været medlem af en skytte forening i mindst 2 år, have skudt mindst 6 gange indenfor et år.

  Når de ting er opfyldt kan man ansøge om at købe et våben. Kalibere større end Cal. 22 skal dokumenteres i særskilt formular hvorfor.

  Ved opbevaring i hjemmet skal det være et våbenskab godtkendt og tilsluttet en alarm fra et godkendt alarm firma med video overvågning.

  Når det så er sagt så mener jeg ikke at et våben i huset gør en mere tryg hvis man bliver knaldet ned ved hoveddøren med en kølle og tvinges til at udlevere våbnet så i realiteten vil vi bare se et større antal hjemmerøverier hvor røvere går efter våben.

  Hvis man kigger på det antal af skyderier i forhold til vores indbyggertal så har vi flere episoder end i hele USA.

  Kommentar af polysl — 9. maj 2011 @ 14:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s