Danmark

26. februar 2018

JUBELIDIOTERNE FORTSÆTTER – OG DER ER INGEN PÅ TINGE TIL AT ERSTATTE DEM SÅ FORANDRING SKER


 

Nu vil de have forskellige straffe til gerningsmænd afhængig af, hvor den kriminelle gerning er begået. Tidligere ville man ikke indrømme, at de fremmede ved de grovere forbrydelser er/var 3-4 gange hyppigere i kriminalitetsopgørelserne i sammenligning med danskerne.

Dokumention (talanalyse): http://jeanne.dood.angelfire.com/kria.html

Dokumentation (tekst til analysen): http://jeanne.dood.angelfire.com/kraka.html

Tyskerne har netop konstateret at 20 pct. af asylansøgerne er kriminelle. Det kan kun være for at miste magten, at der fremsættes et sådant et grundlovsstridende forslag om forskellig straf.  Allerede i 2009 kunne vi oplyse, at  “22 procent – flere end hver femte – af de mandlige efterkommere i alderen 20-29 år blev dømt for en eller flere forbrydelser i 2005…”: https://www.avisen.dk/unge-efterkommere-er-de-mest-kriminelle_6193.aspx

Til den med forskellig straf kunne man til sammenligning lige så godt vedtage, at de fremmede skulle betale det dobbelte for bayerne, nu de ikke drikker så meget.

Da vi for årene 1993 og 1994 foretog en landsdækkende totalopørelse og ditto fordeling af kriminaliteten på nationalitet, da dette fortsat var muligt på grundlag af Politiets registreringer og viste, at antallet af asylansøgere (hvis antal var oplyst af Dansk Flygtningehjælp for Politiet) var så lavt, at når deres angivelige kriminelle handlinger optalt af Politiet sammenholdtes med deres antal, så var resultatet, at asylansøgere dengang var 18-20 gange mere kriminelle end danskerne. Ja, det var så galt, at vi måtte konstatere, at det ikke var muligt for asylansøgerne at magte al den kriminalitet, som de officiøse fejlinformationer havde som konsekvens, inden for døgnets 24 timer. Men idiotien fortsatte. I 2003 forsøgte man generelt at få stoppet offentliggørelsen af kriminalstatistikken – især kræfter i de konservative var meget opsatte herpå. En journalist på Berlingske Tidende forsøgte tilmed at slå et slag for sagen med endda meget ufine, men let gennemskuelige metoder: http://www.lilliput-information.com/economics/ukyn.html . Så sent som i oktober 2005 præsenteredes under Lene Espersen en fuldstændig håbløs officiel fordeling af kriminaliteten i Danmark. Justitsministeriets Forskningsenheds undersøgelse ved Britta Kyvsgaard byggede fortsat på alt det vrøvl som det offentlige og medierne havde indhentet fra “såkaldte eksperter” i løbet af 1990’erne.

http://www.justitsministeriet.dk/sites/default/files/media/Arbejdsomraader/Forskning/Forskningsrapporter/2005/sigtelser_invandrerbaggrund.pdf

Vi hævdede fortsat at sandheden skulle frem :http://www.lilliput-information.com/economics/sandfrem.html

Sandheden kom ikke frem, og kriminalitetsoplysningerne blev fortsat misbrugt: Formanden for Det Kriminalpræventive Råd professor Eva Smidt var en af eksperterne, det var især i nogle år i 1990’erne. Eva Smidt lod en studentermedarbejder bearbejde råmaterialet fra Rigspolitichefen, som vi må gå ud fra ikke foretager TVIVLSOMME, endsige ukyndige eller racistisk motiverede registreringer af de enkelte gerningsmænd eller deres kriminelle gerninger inden for de forskellige gerningskategorier.

Eva Smidt er én af flere, der ofte kom på TV og præsenterede idiotbeskrivelser af kriminaliteten. De fleste af disse eksperter blev udstyret med professorembeder i perioden 2001-2009 efter de mange tilsynekomster på skærmen: http://www.lilliput-information.com/economics/ukyn.html

http://www.lilliput-information.com/economics/krim/krim.html

Nu vil de også have sat grænser for andelen af fremmede børn i institutionerne, selvom man for få år siden med lov forlangte, at de fremmede børn ikke måtte forblive i hjemmet. Moderen fik nemlig kontanthjælp, selvom hun i de fleste tilfælde ikke stod til rådighed for arbejdsmarkedet, og det var så anden offentlig instans, der kom ind og øvede idiotindflydelse: Desuden skulle deres børn sandelig sikres kontakt med danske børn og institutioner for at lære dansk.

Vil det mon tage 20 år mere inden europæerne begriber, hvad FN og EU i fællesskab har besluttet i 1998 og 2001: Befolkningerne i Europa skal udskiftes med folk fra Sydvestasien, Mellemøsten og Afrika? Så muligvis med omkring 40 år forsinkelse vil man måske forstå, at man skal melde sig ud af FN (med islamisk flertal) ikke alene p.g.a. FN’s idiotinitiativer på klimaområdet, som USA har frasagt sig plus lidt mere.

Det er forudsætningen for at vi kan komme af med dem, nu (om 40 år), hvor man måske har indset, at det var ikke en fejl/ikke en skandale/men en dødbringende katastrofe, der blev besluttet med den famøse danske udlændingelov af 1983 vedtaget på initiativ af en borgerlig regering med daværende ombudsmand Gammeltoft-Hansen som stor inspirator/indoktrinator. Danske myndigheder skulle pludselig herefter bevise at de tilrejsende ikke var berettiget til af slå sig med i Danmark (altså omvendt bevisbyrde), og ansøgerne kunne sandelig opholde sig her i landet, medens deres sag blev behandlet. Det skete med en udvidelse af den danske asylret til hel jordkloden.

 Om 40 år er alt for sent: https://danmark.wordpress.com/2018/02/25/20-linier-antallet-af-indvandrere-og-deres-boern-nu-og-i-de-resterende-aar-med-dansk-flertal-og-hvorledes-det-fjerner-landets-erhvervsevnen/

UD AF FN (der er ét års opsigelse på alle disse konventioner, som Danmarks skiftende ledelser i deres vildfarelse har underskrevet) : Dette er forudsætningen for, at vi kan komme af med indvandrerne og deres børn og repatriere dem i deres oprindelseslande, UDH UDH UDH.

Da ingen andre danske medier eller blogge bringer denne information, ville det være fremmende om du sendte den til dine kontakter:
Foreslå dette indlæg til dine kontakter

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar