Danmark

22. januar 2018

“Fru Merkel: Træd tilbage!” Andet åbent brev fra generalmajor a.D. Gerd Schultze-Rhonhof til Angela Merkel

Filed under: Uncategorized — Tags: , , , — Jørn @ 21:34

Quelle: https://michael-mannheimer.net/2018/01/20/frau-merkel-bitte-treten-sie-zurueck-zweiter-offener-brief-von-generalmajor-a-d-gerd-schultze-rhonhof-an-angela-merkel/

Generalmajor-an-Merkel-treten-sie-zurueck

Dette er aldrig sket i den seneste tyske historie: En af Bundeswehrs højeste officerer, generalmajor a.D. “Gerd Schultze-Rhonhof, “spørger” kansler Merkel om ikke det var bedst at træde tilbage.

Dette har aldrig været tilfældet i den seneste tyske historie: En af Bundeswehrs højeste officerer, generalmajor a.D. Gerd Schultze-Rhonhof, “spørger” kansler Merkel i en form om hendes opsigelse.

Enhver med kendskab til det diplomatisk høflige sprog i dette brev, ved, at dette er mere en invitation end en anmodning. Og det nuværende eksplosive brev fra Gerd Schultze-Rhonhof viser alle de skeptikere, der tror, ​​at Bundeswehr er en ubemandet og kastreret flok af tilpassede sissier, der ikke er.

Og ingen skal nu sige, at Gerd Schultze-Rhonhof også er en af ​​disse “sissies”, fordi han kun skriver dette brev som pensionist. Hvis han havde skrevet det i ministeriet, ville det have medført de alvorligste disciplinære konsekvenser – op til afskedigelse fra tjenesten med annullering af hans pensionsanmodninger. Hvem af læserne og kommentatorerne ville tage denne risiko?

Den eneste mulige reaktion af Schultze-Rhonhof i hans tjeneste ville have været et militærkup mod Merkel. Han havde rangen og de intellektuelle og organisatoriske forudsætninger for et sådant selskab – men konsekvenserne var og er uberegnelige. Derfor tøver militæret til denne dag med et sådant skridt, hvoraf jeg er sikker på, at han er i nogle kredse i Bundeswehr intensivt diskuteret.

Supplement: https://danmark.wordpress.com/2015/10/10/merkel-muss-weg/

Da ingen andre danske medier eller blogge bringer denne information, ville det være fremmende om du sendte den til dine kontakter:

Foreslå dette indlæg til dine kontakter

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: