Danmark

21. oktober 2017

Går Tyskland ned, går Danmark også ned


Danmark spiller ikke den store rolle i europæisk sammenhæng. Derimod Tyskland

spiller en hovedrolle m.h.t. perspektivet.

Tyskland:

Med en gennemsnitsalder på sin befolkning på næsten 47 år, er Tyskland fortsat demografisk den mest syge mand i Europa. Uden indvandring, falder antallet af individer på 20- til 65-årige i perioden 2015-2060 fra 48 til 28 millioner. Hvis det fortsætter med denne nedgang (og intet tyder på andet) og den årlige udvandring af 140 000 højere kompetente samt de forsvundne industrier (kameraer, computere, telefoner, fjernsyn, lydoptagelser, skibsbygning osv) følger maskiner og bilproduktion.

Det er dog næsten lige så galt med fødselsraten på fra 1-1,4, hvor den skulle være 2,o5-2,1 i andre europæiske lande. Med Pisa i 2006 viste det sig at indvandrerbørn i intet andet land i verden ligger længere under skole-præstationsniveauet end i forbundsrepublikken. Belastningen på de offentlige budgetter fra den primære tilstrømning (1960-1980) og efter nedgangen i miner og stålværker satte ind i 1970’erne og fortsætter, for de tilstrømmede blev hængende på de offentlige tyske budgetter.

2012: Det var håbet med nye milliarder euro at fremme de indbildte pædagogiske forbedringer af IQ i anden generation (til trods for videnskaben forinden klart beviste i 1998, det er umuligt: https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_Jensen). I konsekvens heraf viste Pisa 2012 også mere end halvdelen af indvandrerbørnene slutter ved mangelfuld i matematik. 40 procent af alle børn i Tyskland, ikke noget der kan bære fremad. Tyskland kommer ind på en 10-endeplads i matematik, Danmark på en 16-endeplads.

Fra 2016 med omkring 1 mill. såkaldte asylanter fra Mellemøsten, Afrika og Sydvestasien for at redde folketallet, tror de overtroende, godt hjulpet på vej af FN, der ligeledes i uvidenhed fra 2001 havde propaganderet for befolkningsudskiftning i Europa og Japan: https://danmark.wordpress.com/europas-selvmord-bygger-paa-en-fabel-fra-fn/.

Der mangler simpelthen 400.000 ufødte i Tyskland, når der kun fødes 700.000.

Men PISA viser de kulturradikales pædagogik er overtro og altså noget sludder. Om indvandringen skulle være til kanonføde til en revolutionskrig beskrevet af Karl Marx, kan man let forestille sig.

Foruden såkaldte asylanter forventes 7 millioner familiesammenførte til Tyskland i den kommende tid. Ikke inden for 10 år, men allerede i 2018, efter Merkel-invitationen til kæmpeindstrømningen fra 2015 (: https://michael-mannheimer.net/2017/10/09/bayerns-vize-ministerpraesidentin-ilse-aigner-wir-erwarten-mindestens-7-millionen-familiennachuegler/). Disse familiesammenførte skal lægges til de indvandrere, som allerede er lukket ind i dag.
Det bliver til i alt 25 mill. eller godt 31 pct. af folketallet i 2018.  Derfor er Tyskland færdig ligesom Sverige, hvis ikke noget drastisk indtræffer.

Det bliver spændende ved næste finanskrise, der hver gang skabes af de uansvarlige politikere ved pengeudstedelse (som de selv lever fedt af og lader befolkningen lide under med stagflation og statsgæld), at se om ikke man vil forsøge at bilde os ind, at det er ’kapitalismen’, der har spillet fallit. Det synes at være Angela Merkels opfattelse. Hun har arvet den fra Eric Honecker, som hun tjente i årevis i det hedengangne DDR: 

https://danmark.wordpress.com/2017/09/04/ddr-merkel/ (video)

Fremtidsperspektivet er ikke meget bedre i Storbritannien og Norge: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf

Med mindre samtlige europæiske gammel-politikere blev sindssyge på samme tidspunkt, så er det er en hel bevidst plan, der lagt for Europas udslettelse, ellers ville nogen have taget fat på at gøre noget ved katastrofen forlængst.

21. oktober 2017

J. E. Vig

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: