Danmark

18. juli 2017

CELLPHONITIS – EN OMFATTENDE UDBREDT LIDELSE

Filed under: Uncategorized — Jørn @ 18:17

DET ER GODT AT BLIVE PASSIVISERET – JEG UDVIDDER VISTNOK MIN HORISONT … ?

Det er bekvemt. Jeg er i min egen verden og langt fra virkeligheden, og det er godt – uha, dada. Jeg kan ikke netkøbe uden og snart ikke købe endsige købe en rejse med fly på nettet uden og end ikke rejse med tog fra en mindre station uden den eller et dankort subsidiært en lommefuld 20-ere, og det skal allerhelst være mobil pay med hele min identitet lagt på cellphonen, det er så nemt. Der kunne selvfølgelig være nogen der har brug en ny identitet, men nu skal vi heller ikke være sådan, og det sker ikke for mig, for jeg er suveræn.

Jeg ser både ældre og unge – mest unge – i tog og bus straks gribe til deres mobil, når de har sat sig med tasken placeret på sædet med siden af sig – mon de ville overleve uden mobilen? Og andre rejsende tør nok ikke spørge, om der er en ledig plads. Jeg passer mig selv; og det kunne være en af de andre.

Der kunne være en tekstmeddelelse eller nogen der har forsøgt at ringe, og jeg skal checke min Facebook, og der kan være nogen jeg ikke rigtig gider tale med, når der er opkald, men så kan jeg altid meddele at mit batteri er fladt.

Børnene udstyres med mobiltelefoner, når de starter i skolen, så forældrerne ustandseligt kan kontrollere, at børnene har det godt – sådan da – og at de kun gør som de forventes. Børnene skal ingen mulighed have for at slippe væk en halv time fra overvågningen og selv bestemme.

Du skal have et nyt mobil-abonnement siger ham sælgeren uden for galleriet. Nej, jeg har ingen mobiltelefon, og derfor har jeg ikke brug for et abonnement. Men han bliver ved. Det har alle! Nej, jeg har ikke. Jeg kan ikke lide at politiet kan kontrollere, hvor jeg er … ‘jeg er organiseret kriminel’.

Det hjalp.

Nå, ja, uha, men ha’ en god dag!

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s