Danmark

7. december 2016

PROPAGANDAEN ER UTÅLELIG

Filed under: Culture, Danmark, Education, Free Speech, History, skoler, Velfærd, Welfare — Tags: , , — Jørn @ 10:07

i“Skal vi læse at EU’s 11,2 mia. euro , der blev udbetalt af EU til Ukraine ved revolutionen i 2014 er endt hos russiske rigmænd.”

Sandheden er at da EU i 2014 satte en palads-revolution i gang i Ukraine, der i årevis havde været plaget af bestikkelse og korruption og samtidig havde en række ubetalte regninger for køb af olie og gas i Rusland, da hældte EU 11,2 mia euro i landet samtidig med landet fik en ny EU-villig præsident. Det er sådan det er.

Vi skal høre og læse meget løgn om EU og rigerne mod øst, et eksempel mere fra ‘Historien bag dine børns fremtid’ (side 53-54): http://www.lilliput-information.com/Historien-bag-Europas-velstand-og-velfaerd.pdf

Uvidenheden og svækkelserne udnyttes straks af medierne:

“Russisk aggression” er vist rigtige udtrykt (vi skrev af fra TV2 ttv). Nu skal man jo huske at ‘jo større et område Euroen har, desto stærkere er den’ som den hedengangen tyske Kanzler Helmuth Schmidt hævdede i TV-debat. ’Der var så en anden tysker’, Geschäftführer der Aurecon Vermögensberatung GmbH Peter Odendahl i TV-debatten, der sendte Helmuth Schmidt til tælling. Odendahl hævdede at man kunne prøve at sammenligne kursen på Schweizerfranc med kursen på russiske Rubler. Dernæst kunne man sammenholde Schweiz’s areal med det russiske areal. Der er en faktor 200 i forskel med arealerne.

’Men skal man nu ikke afvise, at hvis Ukraine kommer med i Euroen (her efter landet med kurs mod bankerot i februar 2014), så bliver den måske stærk, som da Bulgarien og Rumænien blev trukket ind i EU 1. januar 2014?’ Landene betegnedes i den tyske presse med propagandaen: ’Die Preussen des Balkan kommen’. ’Selvfølgelig gav daværende EU-Kommissionsformand J. M. Barroso (fra 16. juli 2016 ansat hos Goldman Sach) tilsagn om hjælpepakke med 11,2 mia. euro den 5. marts 2014 til Ukraine’, der netop var gået bankerot. Jamen, EU bliver da større!…”

November 2012: Med 25 pct. af arbejdstyrken i Grækenland og Spanien sendt i arbejdsløshed – der er mange flere uden for arbejdsstyrken ligesom her -, melder virkeligheden sig. Det er nedskæringer og yderligere afskedigelser, fordi produktionen, der er velfærdens eneste finansieringskilde, til stadighed går ned eller flytter. Det skyldes ikke bankerne og/eller det såkaldte kapitalistiske system. Ingenlunde. Det skyldes politikernes overbudspolitik, der har sendt statens gæld til tælling og fagforeningernes lønkrav m.v., der følger hver gang skatterne er gået til vejrs.

27. april 2012: 100 ansatte, der laver langelænder-pølser hos Stryhn, valgte at gå 10 pct. ned i løn i stedet for at blive fyret ved at fabrikken flytter til Tyskland. Disse hundrede burde have en belønning med en skattenedsættelse fra det offentlige med andre 10 pct.
100 ansatte, der laver langelænder-pølser hos konservesproducenten Stryhn, valgte at gå 10 pct. ned i løn i stedet for at blive fyret ved at fabrikken flytter til Tyskland.

Og straks derefter tordnede ellers ‘såkaldte bestillings-eksperter’ sig frem med at få sat gang i forbruget, så ikke resten af Europa også taber en generation mere på gulvet i lighed med Sydeuropa, ifølge den tidl. EU-kommissions-formand José Manuel Barosso, det vidtskuende idol, der mente kort før sin afgang 31. oktober 2014 for at tiltræde nyt job hos Goldman Sachs 14. juli 2016, at ‘vi’måske taber en hel generation af unge på gulvet i Sydeuropa. Stort tænkt, nu da 40-50 pct. af de unge havde været uden arbejde i henved 20 år og Spanien og Italien haft reale nulvækstrater eller mindre i mere end 14.

Men skrev JP umiddelbart derefter, så er der det med finanspagten, der skal begrænse udgifterne. De offentlige udgifter skal begrænses uanset; det er flovt at vi skal have andre organer til at gøre det, blot fordi ‘strudsefjerene i kuvøsetinget’ helst vil dele ud, først til sig selv og så til undersåtterne, og i særdeleshed til dem, der er længst hjemmefra.

Tag nu ’kvalitetsmediet’ JP 26. april der med arbejdsmarkedsforsker Flemming Ibsen, hævder at væksten skal sparkes i gang (Münchhausen om igen). Det er noget idiotisk vrøvl fra en såkaldt forsker. For det ikke skal være løgn, skal vi lige have et EU-parlaments-medlem med på en dumme-bekræftelse, Emilie Turunen var navnet, som læserne selvfølgelig ikke kender det fjerneste til (en til mændene og en til kvinderne – værsågo!!) Enkelte bliver stadig forvirrede af al det misvisende vrøvl om, hvorledes økonomien bringes korrekt opad.

Den realøkonomiske nedgang skyldes konkurrence på lønomkostninger m.v., der fører de løntunge produktioner væk til lavtlønsområderne eller i knæ til lukning. Det begyndte i 1970’erne. Da vi ikke kan konkurrere i de samme produktioner med lønninger, der er 8-10 gange under det danske skattevelfærds-m.v.-forhøjede lønniveau, er en omstilling af uddannelserne, produktioner og erhverv altafgørende – der er ingen andre muligheder. Men der er intet sket! Denne lønkonkurrencesituation vil være gældende mange år frem, og omstillingen er blevet forsømt i Danmark i mere end 35 år. Når det drejer sig om Tyskland er forskellen i lønhøjden ikke nær så stor, men den er stadig væsentlig som eksemplet Stryhn her viser.

Recessionen (nedgangen) er nu ovre skrev mainstream-medierne overalt 31. august 2011

Det offentlige forbrug og de såkaldte offentlige investeringer er steget og har angiveligt trukket det, som keynesianere medregner som en del produktionen, opad. Men det er forbrug. Bare de ville lade være at bilde borgerne ind, at en fornyelse af Gellerup Planen for en milliard for eksempel og flere offentligt ansatte er produktionsfremmende; det er netop forbrug, og det trækker kapitalen ud af produktionslivet i Danmark på linie med de lavere lønninger ovre østpå. I perioden 2001-2009 steg det offentlige forbrug eksklusiv overførslerne med 37,8% (i løbende priser) med tæt på nul- eller negativ realvækst i økonomien i hele perioden som følgen. Kan nogen så finde ud af, hvordan det gik med det ekstra offentlige forbrug i andet kvartal (2011)?

Prisstigninger, der følger af de seneste skæve tiltag, mammutunderskuddet på de offentlige finanser år 2010, var lidt forsinkede, og det samme var prisstigningerne s.f.a. underskuddet på 22 mia. i første kvartal i år (2011). De slog igennem cirka ét år senere. Sådan er det, og det overrasker ikke folk, der har sat sig ind i det. Alting ellers i det åbne i denne forbindelse handler om begrebsforvirring, falsk reklame og samlet om udsættelse af noget, der bliver værre hele tiden med de fejltiltag de har gang i.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s