Danmark

6. december 2016

Tyskere forlader Tyskland ‘i hobetal’


Kilde: https://da.gatestoneinstitute.org/9398/tyskere-forlader-tyskland

Tyskere forlader Tyskland ‘i hobetal’

af Soeren Kern • 22. November 2016

“Mere end 1,5 millioner tyskere, heraf mange veluddannede, har i løbet af det seneste årti forladt Tyskland. – Die Welt.

Tyskland står over for stigende kriminalitet blandt migranter, heriblandt en epidemi af voldtægter og seksuelle overgreb. Masseindvandringen accelererer desuden islamiseringen af Tyskland. Mange tyskere synes at miste forhåbningerne til deres lands fremtidige retning.

“Vi flygtninge … ønsker ikke at leve i det samme land som jer. I kan, og jeg synes I skulle, forlade Tyskland. Og tag gerne Sachsen og Alternative für Deutchland (AfD) med jer … Hvorfor tager I ikke til et andet land? Vi er trætte af jer!” – Aras Bacho, en 18-årig syrisk migrant, i Der Freitag i oktober 2016

I en by nær Balatonsøen, der er en populær turistdestination i det vestlige Ungarn, fortæller en ejendomsmægler, at 80% af de tyske tilflyttere angiver migrantkrisen som hovedårsagen til deres ønske om at forlade Tyskland.

“Jeg mener ikke, at islam hører til i Tyskland. Jeg betragter det som et fremmedelement, der har givet Vesten flere problemer end fordele. Efter min mening er mange af denne religions tilhængere grove, krævende og foragtende over for Tyskland.” – En tysk borger, der udvandrede fra Tyskland, i et “Åbent brev til den tyske regering”.

“Jeg mener, at indvandringen skaber store og irreversible ændringer i det tyske samfund. Jeg er vred over, at dette sker uden tyskernes direkte godkendelse. … Jeg mener, at det er skammeligt, at jøder i Tyskland igen skal være bange, fordi de er jøder.” – En tysker, der udvandrede fra Tyskland, i et “Åbent brev til den tyske regering”.

“Min mand siger sommetider, at han har en følelse af, at vi nu er den største minoritetsgruppe uden en lobby. For hver gruppering er der en institution, et sted, en offentlig interesse, men for os: et heteroseksuelt gift par med to børn, der har arbejde, hverken er handikappede eller muslimer, for folk som os er der ikke længere nogen interesse.” – “Anna” i et brev til Münchens borgmester om hendes beslutning om at flytte sin familie ud af byen, da migranter gjorde hendes liv der umuligt…”
………………….
Supplement: https://michael-mannheimer.net/2016/12/03/kinderehen-mord-gruppenvergewaltigungen-ein-ganz-normaler-monat-in-deutschland-eine-chronik-der-islamisierung-deutschland-fuer-den-oktober-2016/

1 kommentar »


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: