Danmark

20. oktober 2016

Tyskland største bank står måske over for sammenbrud

Filed under: Economics, Education, Finanskrise, Free Speech — Jørn @ 18:01

Sammenbruddet af Deutsche Bank ville sandsynligvis udløse en dominoeffekt blandt vestlige banker. Og EU tåler ikke at Tysklands største bank går ned.Det vil sætte en dominoeffekt igang af de helt store.

Når Jacob Rothschild siger han har købt guld op, fordi centralbankerne er ude af kontrol, begynder man at forstå størrelsesordenen, og det er offentligheden ikke uforudset blevet holdt helt uden for. Den herre og hans familie har i århundreder rent faktisk kontrolleret verdens centralbanker. Allerede i begyndelsen af 2016 meddelte Lord Jacob Rothschild, at de trækker sig mere og mere ud af aktiemarkedet og mindsker valutabehold-ningerne ligeså for at forøge guldbeholdningen, og han advarede om at verden nu bevæger ud i ukendt farvand, hvor konsekvenser er umulige at forudsige.

De seneste seks måneder har vist, at verdens centralbanker fortsætter den største pengepolitik-eksperiment i verdenshistorien. 30 procent af statsgælden i verden forrentes med negative renter.

Kilder:

China may be the one to bail out Deutsche Bank: http://www.businessinsider.com/china-may-be-the-one-to-bail-out-deutsche-bank-2016-10?r=US&IR=T&IR=T
og
http://derwaechter.net/rothschild-verdoppelt-goldbestaende-waehrend-der-bankenkollaps-beginnt-deutsche-sollen-vorrat-an-nahrungsmitteln-und-wasser-anlegen

…………………………………………..

Vi har været inde på emnet statsgæld:

 
TRO KAN FLYTTE BJERGE, MEN IKKE SÅ MEGET I VOR TID, FOR DET TAGER SIN TID – TROEN PÅ VERDENS SELVUDNÆVNTE FORVALTERE BLIVER PARADOKSALT NOK STÆRKERE END MANGE KENDSGERNINGER HVER ENESTE DAG, INDTIL KENDSGERNINGERNE SOM ALTID TAGER OVER FOR EN STUND, OG INDEN ET FORNYET TILBAGEFALD PÅBEGYNDES.

Det sidste er hvad erfaringen har vist nogle gange i historien; bygger ikke på viden; det kunne også blive anderledes. De menneskelige egenskaber, der naturligvis er afskaffet pr. ikke-udtalt, men underforstået politisk korrekthed, har ikke ændret sig meget de seneste 2.500 år, så et tusindårsrige bliver dette ikke i følge de almindelige regneregler. F.eks. regning på statsgældens udvikling i Europa og her. Denne udvikling foregår ikke i en kortbølgebevægelse, som forventningsskabende medier ellers lader forstå.

Det er derimod de fortrinsvis politiker-fremkaldte bølgebevægelser (mest benævnt konjunkturer sat i gang af offentlige underskud og pengeudstedelse), der netop fører til statsgælden. I privatsfæren er regelen den, at når långiverne kan udregne, at debitor ikke kan skabe indtægter, der er tilstrækkelige til at mere gæld kan afvikles, så standser långivningen. Om ikke en naturlov, så en kendsgerning, der ikke levner megen plads til fortolkning, for det er i regelen et ret enkelt regnestykke.

Det samme gælder også for stater og for mere eller mindre føderale sammenslutninger af stater. Det er ikke noget nyt. Der til kommer de fleste stater m. v. , men højest én gang i et individs levetid med de styrende, der naturligvis også repræsenterer de uforanderlige menneskelige egenskaber, viser den overleverede erfaring. Man lærer ikke her ved oplevede gentagelser….

Fortsæt denne satire-gennemgang af stort og småt under løgnens regimente: https://danmark.wordpress.com/2013/10/07/hvorfor-befolkningsopgorelserne-og-meget-andet-henligger-udu-i-officiele-faktaoplysninger-lidt-morsomt-indslag-indimellem/

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: