Danmark

10. oktober 2016

Aarhusianske forskere med græs der reducerer antallet af kobøvser

Filed under: Culture, Danmark, Education, Environment, folkeskolen, Free Speech, Klima, skoler — Tags: , , , — Jørn @ 10:25

Af Thomas Hee, Ritzau
Søndag den 9. oktober 2016, 15:30:

“CO2-venlige kobøvser: Århusianske forskere bag nyt supergræs

Forskere arbejder på at udvikle en græsart, køer nemmere kan fordøje, så de udleder mindre metangas til skade for miljøet. Miljøministeren er begejstret.”

Denne avancerede forskning mener vi skal gå hånd i hånd med beskæftigelsespolitikken. Det ville være ganske transfaktorielt at få de ansatte på landets jobcentre og eventuelt nogle få egnede ledige til at tælle kobøvser, (koprutter), komokker på marker og ditto i åerne i oversigter med fire kolonner, én for dato og klokkeslet, én for hver af de tre (fire) forekomster anført med antal. For at få en adækvat, entydig og funktionel dokumentation forudsættes optællingerne at ske over døgnet (eventuelt i treholdsskift). Optællinger forudsættes at ske på marker med ‘gammeltgræs’ (gule skemaer) og på marker med ‘nygræs’ (grønne skemaer), så signifikansen kan efterprøves først i en simpel Variance-analysis og dernæst i en egentlig Chi-square test.

Det er vigtigt mener mange ikke at tabe virkeligheden af syne

 

1 kommentar »

  1. Aldrig er der brugt så mange penge på forskning, og alligevel går det den vej hønsene skraber. Inden for de sidste 14 dage har vi set flere af Danmarks få “flagskibe” indskrænke. Novo, Grundfos, F L Schmidt, Lego, osv.. Og Mærsk omstrukturerer (efter min mening for at kunne skaffe sig af med alt der er for dyrt i drift). Men hver gang man spørger forskerne om hvilke nyttige projekter, de har sat gang i – hvilke virksomheder de har startet – ja så bliver der helt stille.

    Bestilte, købte og dyrt betalte er deres løgne om CO2, Nitrat, kemi og hvad de ellers leger med for at få Danmark og resten af Vesten ødelagt.

    Kommentar af husmanden — 10. oktober 2016 @ 12:32


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s