Danmark

2. oktober 2016

ELITEN: ER MAN UTILFREDS MED BEFOLKNINGEN, KAN DEN UDSKIFTES


Kilde/Quelle: http://michael-mannheimer.net/2016/05/26/eu-kommission-nationalstaaten-ausradieren-multikulturellen-diversitaet-vorantreiben/

EUdSSR-Rassenmischung-1

Befolkningsudskiftning (Umvolkung) er titlen på Pirinccis nye bog. Det er en ætsende og samtidig et fortvivlende svar på spørgsmå-let, “bliver tyskerne udvekslet/udskiftet som folk”. Med “Tyskland af sind” af tyrkisk oprindelse begyndte succesforfatteren Akif Pirinçci for to år siden at puste frisk luft i kvælende debat.

Befolkningsudskiftning eller Umvolkung på tysk blev det i fortiden præcis betegnelse for det der skete, og derfor blev ordet hurtigt udbredt sidste efterår. For naturligvis er dette begreb fuldt berettiget, det drejer sig om en politik af etniske omstrukturering af befolkningen. Det har regimet også hele tiden sagt og aldrig bestredet. Hvordan skulle man ellers benævne tingene, der sker; det må være efter, hvad forandringerne er tænkt at skulle være… (Første del på tysk)

Udo Ulfkotte [November 2015]:

“FN opfordrer EU lande som Tyskland, Frankrig og Italien til en “befolknings udveksling” med indvandrere fra Mellemøsten og Nordafrika. Naturligvis asyl-tsunamien planlægges i god tid.”

…………………………

Vi forstår ikke ordet ‘udveksling’ i denne forbindelse. Det ville efter begrebet, hvis det skal være meningsfyldt, betyde at tyskere, franskmænd og italienere skal til Mellemøsten og Afrika, medens de, der stammer derfra, skal hertil. ‘Her er det ikke så nemt at sætte en strøm igang’.

Europæerne er blevet for vanskelige og for dyre til verden, og den nødvendige omstilling af uddannelserne og erhvervene til konkur-renceforholdene er end ikke påbegyndt af vore politikere efter 40 år,  fordi det langtsigtede aldrig har bekymret den professionelle marionet.

EU bruger også et ordvalg der klart indikerer indvandring til fast ophold og ikke noget med “Asyl”.

Desuden var der absolut ingen tvivl i 2009 om formålet med ‘tsunamien’ fra sommeren 2015:

Uanset formelle advarsler fra FN i 2008 (i 2015 ‘udveksler’ FN), besluttede EU i 2009 i Lissabon traktaten som et såkaldt bindende dokument at få 50 millioner flere ikke-vestlige immigranter, endog 50 millioner afrikanske arbejdere, som tillæg til de mindst 50 millioner ikke-vestlige, der allerede var kanaliseret ind i Europa.

Kæden af bekræftelser på denne udvikling er lang. Et enkelt led: I begyndelsen af 2009 kunne vi læse, at med Lissabon traktaten har EU forpligtet sig til at aftage 50 millioner flere ikke-vestlige immigranter, endda 50 millioner afrikanske arbejdere, foruden de mindst 50 millioner, der allerede er sluset ind. Der er skattefinansierede jobhvervningskontorer flere steder i Østeuropa, der skal invitere østeuropæere til Vesteuropa. Da beslutningen blev taget forventede alene Det Forenede Kongerige, UK, 400.000 flere ledige inden for de efterfølgende 6 måneder.

Kilde : http://www.express.co.uk/posts/view/78180/50million-invited-to-Europe

Begrebsforvirringen med ‘asylanter’, der indikerer midlertidighed og med ‘udveksling’, der indikerer en tilsvarende modsat rettet strøm, er kun sat igang for at skabe forvirring.

Det er befolkningsudskiftning i hele Vesteuropa eller på tysk Umvolkung der sker

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: