Danmark

10. marts 2016

Dødsstødet til Europa: Tyrker kan nu frit indvandre til Europa


Tyrker må nu uden visum rejse til Europa, i millionvis. Og Tyrkiet skal være EU-medlemsland. ‘Så er der sat regler for den uregulerede immigration’: EU’s topchef Donald Tusk: “Jeg har ingen tvivl i sindet om, at vi går mod den endegyldige succes. Den uregulerede migrations dage i EU er ovre.”

http://www.focus.de/politik/deutschland/fluechtlingskrise-im-news-ticker-eu-chefs-vertagen-beschluss-zu-fluechtlingsbuendnis-mit-der-tuerkei_id_5342285.html

Asylanter og flygtninge er nu blevet til migranter – altså indvandrere. Vore såkaldte demokratier i Europa har længe været en ren farce.

Læs mere på tysk: http://michael-mannheimer.net/2016/03/09/das-ende-unseres-europas-eu-autokraten-machen-aus-millionen-moslemischen-asylanten-per-beschluss-offizielle-migranten-das-alte-europa-wird-untergehen/

 

Österreichisches Heeresnachrichtenamt warnt Bundesregierung: Täglich machen sich 80.000 Afghanen auf den Weg nach Deutschland

 

Alt imens danske politikere diskuterer, om der skal indrettes en imam-uddannelse i Danmark. I guder!

1 kommentar »

  1. Succes afhænger jo udfaldet. Når udfaldet er givet, kan det da være et fedt, at man sender dem der kommer kaotisk tilbage til Tyrkiet, for senere at hente dem under ordnede og komfortable forhold. Succesen vil altid være i hus også selv om huset er brændt.
    Hvad forskel er der på dem der diskuterer en dansk imam-uddannelse og et hold stand-up komikere? De første tror de er saglige de andre håber de er morsomme, men ellers er der ikke den store forskel på nytteværdien.
    I øvrigt er jeg af den overbevisning, at imamerne er vel skolet i den danske lovgivning. Spild af penge, for de skal selvfølgelig ikke selv betale for at blive undervist i det, de på forhånd ved.

    Kommentar af Menig 442 — 10. marts 2016 @ 22:19


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s