Danmark

11. februar 2016

Sverige: Død ved indvandring


Sverige: Død ved indvandring

af Ingrid Carlqvist  •  11. Februar 2016

  • Atmosfæren på de svenske sociale medier er nu næsten revolutionær. Folk opslår videoer af sig selv, hvor de beskylder regeringen for mord, for at fylde Sverige med voldelige personer og give pokker i den svenske befolkning.
  • Da Alexandra Mezher blev myrdet, befandt hun sig alene i centeret sammen med ti asylansøgere. Hun blev stukket ned af et af de “børn,” som hun tog sig af.
  • Da rigspolitichef Dan Eliasson dukkede op i tv-programmet “God morgen Sverige” dagen efter mordet på Mezher, udtrykte han sympati for morderen, men nævnte dårligt nok offeret. Dette udløste en voldsom vrede på de sociale medier.
  • Alexandra Mezher (t.v.) blev myrdet i et center for “uledsagede flygtningebørn,” hvor hun arbejdede. Hun blev stukket ihjel af en beboer, som hævder at være 15 år og fra Somalia. Da rigspolitichef Dan Eliasson (t.h.) trådte frem på tv og talte om mordet, udtrykte han sympati for morderen, men nævnte dårligt nok offeret.
  • Masseindvandringen bliver ved med at kræve ofre i Sverige. Mord, overgreb og voldtægt er blevet hverdagskost i dette lille land med en befolkning på knap ti millioner, som sidste år åbnede sine døre for næsten 163.000 immigranter. Det seneste offer er 22-årige Alexandra Mezher. Hun bliv stukket ihjel i sidste uge af et såkaldt uledsaget flygtningebarn i det asylcenter, hvor hun arbejdede.
  • Selvom den massive tilstrømning af asylansøgere er aftaget kraftigt siden 4. januar, hvor Sverige indførte grænsekontrol ved den svensk/danske grænse, udgør de mennesker, som allerede er her, et kolossalt problem for kommunerne, politiet og borgerne. Politiet kæmper en håbløs kamp imod gadekriminalitet såvel som daglige hændelser på asylcentrene – generel uro, som indebærer slåskampe, voldtægter og trusler.

    Fortsæt læsningen af artiklen

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: