Danmark

8. februar 2016

Mere end halvdelen af de tilrejsendes gennemsnitlige IQ er fortsat under 90, så det nytter ikke, det skader og bringer velfærdssystemet til kollaps


I 1979 var gennemsnitlige IQ blandt 33% af indvandrerne under 90. I dag er IQ-gennemsnittet blandt 59% af indvandrerne under 90. Dels den dominerende indvandring fra Sydvestasien, Mellemøsten og Afrika dels antallet af børnefødsler pr. kvinde med disse oprindelser spiller afgørende roller. Andelen kan også sættes i forhold til gennemsnitlig IQ i DK på 97,4. I 1979 lå IQ-gennemsnittet blandt indvandrerne for 52% under det danske, i 2014 lå 76% under det danske, og 2072 vil andelen under udgøre mere end 79% med størst indflydelse af højfertiliteten blandt de lave IQ-gennemsnit.

Derfor falder det samlede IQ-gennemsnit her landet som følge af indvandringen.

Kilde: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf  (side 19-20)

skills

 

skillsnations

Virkeligheden stemmer desværre med videnskaben bag. Efterprøv lige andelen på kontanthjælp og førtidspension blandt de anførte nationer. Det stemmer som fod i hose.

Videnskaben bag stammer fra:

untitled

Arthur Robert Jensen (1923 – 2012) efterviser i sin bog ‘The g Factor’ (1998) at data godtgør, uanset etnisk oprindelse har individer med IQ mellem 70 og 90 højere kriminalitetsrater end individer med IQ herunder og også højere end individer med højere IQ end 90, med toppunkt for kriminalitetsraterne i intervallet fra 80 til 90.

Med IQ-gennemsnit på 90 eller derunder i en gruppe forventes højest 50% af individerne i gruppen egnede til uddannelse og arbejde. Herefter konkluderes, at de kan være taget hertil i blinde, for at føde børn, måske leve af velfærd eller de har overdrevne forventninger til modtagerlandet.

2 kommentarer »

 1. Det er vigtigt at gøre sig klart, hvilken type arbejdskraft Danmark har brug for. Vi har selv rigeligt med réelt arbejdsløse til jobbene på gulvet – hvis vi da ellers kunne “motivere” dem.

  Dem vi virkelig har brug for, er dem, der kan starte nye salgbare produkter op. Ikke noget med pjat app’er og den slags internet-noget. Næh – noget der kræver store parkeringspladser ved fabrikkerne. Og der er rigeligt at tage fat på, hvis ellers der var et økonomisk incitament, hvad der ikke er i det lille socialistiske Danmark. Der er ingen gevinst ved at være dygtig, flittig og initiativrig.

  De eneste indvandrere, jeg i min tid har set, kunne løfte arven, er østasiaterne. De har evnerne, men meget forståeligt ikke lyst til at blive i Danmark. De vil hjem og arbejde for deres lande, fremfor at slave for luddovne “danskere”.

  I øvrigt er det ikke nok at iq’en er høj. Der skal være tale om mænd. Kvinder kan have høj iq, og alligevel dur de ikke som opfindere og iværksættere. Det er et overset faktum, at iq’ens gaussiske fordeling skyldes, at iq’en er sammensat af et stort antal mere basale forskellige og uafhængige egenskaber. Den Gaussiske fordeling opstår i praksis stort set kun, når det er tilfældet, og her er den vigtigste grundforudsætning opfindergenet, og det har kvinder ikke. Alle store opfindere var/er mænd, og det er langt mere end en tilfældighed.

  Så¨jeg må istemme: Danmark er færdig som velstående industrination med den herskende nedbrydning. Inden længe er vi som et gennemsnit af landene, hvorfra indvandringen stammer.

  Kommentar af husmanden — 8. februar 2016 @ 17:09

 2. Sydøstasiater hentede USA og England fra slutningen af 1970’erne, og resten vil ikke forlade deres egne vækstlande. Jeg kender ikke noget til opfinder-genet. Jeg kender udelukkende IQ som et anerkendt, indekseret, gennemsnitstal, hvor tallene som gennemsnittet udregnes af er en en-entydig afbildning af et målbart kendetegn ved individer over på de rationale tal. Det kunne lige så godt have været gennemsnitlig legemshøjde i mine analyser heraf. Resten er noget Helmuth Nyborg har indgående kendskab til. Derudover benytter jeg mig af Arthur Robert Jensens resultater.

  Indvandrerne bliver langt hen ad vejen såkaldte velfærdsnydere og ikke nogen, der tilfører indvandringslandene nytte (i særdeleshed ikke med aldringen og konkurrencen in takt i Vesten), fordi de fleste (knap 60%) stammer fra områder med gennemsnitligt IQ <= 90

  Udviklingen er lige så skæv i Tyskland og England og heller ikke Norge klarer den, når jeg tager den på dette kriterium i min analyse: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf . Med mere end fire gange flere immigranter og efterkommere at forsørge i UK og med 6-7 gange flere i Tyskland vil vi herefter økonomisere med analyseressourcerne. Endog i Norge fjernes arbejds- og uddannelsesegnetheden. Jeg må gå ud fra at ændringer sker senest, når ’finansruinen indtræffer’.

  Jeg har sikret mig at befolkningsopgørelserne i henholdsvis Norge, Tyskland og England er rettet, så de så vidt muligt omhandler oprindelseslande, der er afgørende ved det mestendels arvelige gen IQ.

  Kommentar af Ebbe Vig — 9. februar 2016 @ 10:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: