Danmark

13. oktober 2015

IKKE ÉT DANSK MEDIE BORTSET FRA DENNE UBETYDELIGE BLOG HAR OPLYST DETTE. MAN SPØRGER SIG SELV: HVEM STYRER DETTE VELTILRETTELAGTE BEDRAGERI UD I ALLE ENDER AF MEDIEFLADEN ?


IKKE ÉT DANSK MEDIE BORTSET FRA DENNE UBETYDELIGE BLOG HAR OPLYST

DETTE. MAN SPØRGER SIG SELV: HVEM STYRER DETTE VELTILRETTELAGTE

BEDRAGERI UD I ALLE ENDER OG HJØRNER AF DEN DANSKE MEDIEFLADE?

http://www.faz.net/aktuell/politik/inland/joachim-gauck-und-angela-merkel-in-fluechtlingsunterkuenften-13769515.html

Frankfurter Allgemeine

26.08.2015:

Kanzlerin in Heidenau:

„Danke denen, die Hass zu ertragen haben“

“Kansler Angela Merkel har annonceret hurtige ændringer i loven for at hjælpe flygtningene bedre i Tyskland. Til dette formål vil de nødvendige lovgivningsmæssige ændringer blive sat i bevægelse i september, Merkel annoncerede onsdag efter at have besøgt en flygtningelejr i Sachsen Heidenau. Merkel gav udtryk for sin solidaritet med tilhængere af flygtninge …”

18.09.2015:

Kun 1 ud af 5 “syriske” flygtninge er virkelig syriske

EUs officielle statistiske kontor, Eurostat, har netop afsløret, at kun 21 procent af den såkaldte “syriske flygtninge” oversvømmelser i Europa er faktisk syriske.

Det betyder, at andre 79 procent er – som The Rebel har rapporteret siden begyndelsen – økonomiske migranter, ikke flygtninge.

Andre andenhåndskilder: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3240010/Number-refugees-arriving-Europe-soars-85-year-just-one-five-war-torn-Syria.html

“Ved at lytte til BBC, kan du bringes til at tro, at hver eneste af de hundreder af tusinder af indvandrere der kæmper at komme ind i EU var en syrisk flygtning, der flygter fra islamisk stats rædsler eller tyrannisk præsident Bashar al-Assad.

Men nye tal fra Eurostat viser sandheden: 80 procent er fra Pakistan, Nigeria, Bosnien, Albanien – mange af dem økonomiske indvandrere bare på udkig efter et bedre liv” … eller på migration for Muhammed?

http://metro.co.uk/2015/09/19/eu-statisticians-claim-only-1-in-5-migrants-are-from-syria-5398412/

Kommunisternes drøm er evig naturligvis – oder was?

Når EUROSTAT beretter at næsten 80 pct. af indvandrerne i ‘asylant-tsunamien’ ikke stammer fra Syrien, og topmedierne på kontanthjælp overser dette, så kan det kun være helt bevidst. Vi skal til England og Canada for at få det bekræftet.

Så kan man gå til motivet bag denne ‘bevidste uvidenhed’:  De vil have det danske folk udskiftet med fremmede, de har fortsat deres kommunistiske drøm om at bruge fremmede som kanonføde i den revolutionære kamp, der med sikkerhed skal indtræffe i følge drømmen, når alt erhvervsmæssigt i landet er sat i stå, og landets egne børn er ladt fuldstændig i stikken.

Det drejer sig ikke om asylanter men om indvandrere.

Og det var endnu mindre gældende for 25 år siden: 1990: “Kun 5 pct. af de fremmede, der kommer til Europa er reelle flygtninge. Resten, de 95 pct., er almindelige indvandrere.”[I flg. FN’s Flygtningehøjkommissariat’s Jonas Widgrens oplysninger i 1990, og i flg. flere flygtningeeksperters udtalelser]

Uanset medierne direkte og bloggene indirekte på kontanthjælp fortier også det:

Hver dag overskrider mere end 10.000 indvandrere Tysklands grænser. I anden halvdel af 2015 bliver det til to millioner. Næsten alle er i alderen 20-35, næsten alle mænd. To millioner ud af 81.200.000 mennesker i Tyskland lyder ikke ved første øjekast som en hel del. Men der er kun 64.500.000 tyske statsborgere uden indvandrerbaggrund (altså 16,7 mill. med indvandrerbaggrund før ‘stormfloden’) . Af disse 43.600.000 mere end 35 år og 9,9 mio under 20 år.

 

5 kommentarer »

 1. Kære Ebbe Vig

  Din blog er aldeles ikke ubetydelig – Tvært imod. Jeg kender mange, der ofte besøger den, men desværre også nogle, der ikke tør viderebringe den indlysende sandhed, du bringer.

  Jeg håber, at du kan blive ved, til sandheden fiser ind hos et ikke ubetydeligt antal danskere, og til vi kan få stemt politikere ind, der ikke er åbenlyse landsforræder.

  Kommentar af Svend — 13. oktober 2015 @ 17:01

 2. Kære Svend-Olof Sjøstrøm

  Jeg kan se hvor mange der besøger min blog, og det er meget få. Få og mange kan betyde så meget. Sonia og jeg har aldrig villet skrive til de svageste led for det kommer der ikke noget ud af.
  Det kan undre mig utroligt at alle danske medier og alle andre blogge undgår “1 ud af 5” – oplysningen, selvom den er bragt af EUROSTAT og refereret i to almindelige engelsksprogede aviser. De “200-300 mia” vil/må de heller ikke rigtig bringe noget om. Og her har vi endog uden forholdsregning en simpel multiplikation, der kun forudsætter proportionalitet mellem antallet og udgifterne vedr. tyske forhold 2011, og naturligvis ligger den helt på linie med forholdene her:

  Deutschland (2011):
  Das Bundesarbeitsministerium hat eine Studie veröffentlicht, wonach mehr als jeder vierte Bezieher von ALG II (Hartz IV) hat einen Migrationshintergrund aufweist. Anteil der Migranten an allen Hartz IV Empfängern 28 Prozent. Während der Prozentsatz von Hartz IV Empfängern in der Gesamtbevölkerung bei lediglich 8 Prozent liegt, beträgt dieser innerhalb der Gruppe der Migranten ganze 19 Prozent. Quelle: http://www.sozialleistungen.info/news/20.11.2009-hartz-iv-anteil-der-zuwanderer-ueberdurchschnittlich-hoch/
  Monetäre Sozial-leistungen (Jahr 2011) ingesamt: 469,2 Mia. EUR
  Von denen Bezahlung für Bereicherung der Immigranten und ihrer Kinder: 28%*469,2 Mia. EUR = 131,4 Mia. EUR pro Jahr

  2010-2011 i Danmark: 27,8% af 752 mia. kr. forudsat 550.000 velfærdsnydende indvandrere i 2011: https://danmark.wordpress.com/ikke-vestliges-forbrug-af-velfaerd-i-danmark-i-2010/

  Kommentar af transeurabia — 13. oktober 2015 @ 21:01

 3. Kære Ebbe Vig

  Du har selvfølgelig ret i, at i ovennævnte sammenhæng er mange for mig få for dig – Det er klart. Men ubetydelig – nej. Vi er vel begge udmærket klar over, at folketingets bestræbelser, på at fratage os almindelige danskere vor evne til at vurdere politikernes ugerninger, har haft styrtende succes, men så meget større gavn har din blog gjort.

  Uanset hvor hjernevaskede vi danskerne kan forekomme, så må vi ikke overse den stadige tvivl, der trods alt nager os almindelige bistandsdanskere: ”Kan det virkelig blive ved med at gå? Jeg kender jo ikke en kæft, der laver noget jeg ville købe. Er der virkelig penge nok til det? Osv.” I det stille sind.

  Så når man i en almindelig meningsudveksling, om det alle kan få øje på, kommer ind på omkostningerne og hører om de sædvanlige 16 mia, så kan man tage den fra starten: ”Hvor mange penge opkræves i skatter og afgifter?” ”–Øhhh” ”og hvor mange af dem bruges til sociale udgifter?” ”–Øhhh” ”og hvor mange indvandrere og efterkommere er der i Danmark?” ”–Øhhh” osv. Og så er det man siger ”Kig ind på Danmarksbloggen, og er du uenig så kig på dst”.

  Og så er jeg jo nødt til at følge op med ”det er ikke så letlæst, mange links er på tysk, men se om du kan følge hovedkonklusionerne.”

  Og det virker! – Du skulle bare vide, hvor mange jeg har lukket munden på eller fået omvendt. Mange – men selvfølgelig ikke i din verden. Så bliv endelig ved, og så skal “vi få” ydmyge diciple udbrede budskabet. :-)

  Kommentar af Svend — 14. oktober 2015 @ 12:57

 4. Den tyske ovenfor at nu oversat til dansk på: https://danmark.wordpress.com/2015/10/13/tyskland-og-danmark-2010-2011-velfaerdsudgifter-til-immigranter-koerte-naesten-helt-ens-men-2015/
  Og Tysklands befolkningstal til før tsunamien er lagt på: https://danmark.wordpress.com/2015/10/14/tyske-befolkning-foer-indvandrings-tsunamien/

  Ingen ydmyghed, kun om muligt en anelse respekt, hvor/hvis vi fortjener en sådan!

  Kommentar af transeurabia — 14. oktober 2015 @ 17:46


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s