Danmark

10. januar 2014

8 ud af 10 briter vil mindske indvandringen – NORGE OG SVERIGE ?


http://www.fyret.nu/2014/01/08/atte-av-ti-briter-vil-minske-innvandringen/

Åtte av ti briter vil minske innvandringen

STORBRITANNIA. Ifølge en ny undersøkelse vil knapt åtte av ti briter, eller 77 prosent, at færre innvandrere kommer til Storbritannia. Dessuten har andelen som vil have innvandringen vendt øket fra 51 til 56 prosent sammenlignet med 2011.

En frygtelig fejl at debatten om indvandringen er blevet tiet ihjel: http://www.fyret.nu/2014/01/06/bbc-en-fryktelig-feil-av-oss-tie-ned-debatten-om-innvandring/

————————————–

Efter Sverige modtog 110.000 indvandrere i 2012:

bangladesh_940x705

http://www.fyret.nu/2013/05/30/professor-masseinnvandring-odelegger-miljoet/

Professor: “Masseinnvandring ødelegger miljøet

MILJØ. Professor Karl-Olov Arntsberg ved universitetet i Stockholm advarer mot at innvandringen til Sverige vil føre til at landets miljømål om å være et selvforsynt og et økologisk holdbart samfunn ikke kan oppnås…”

————————————–

Og så er der de andre: Annie-Loof “Partileder i Centerpartiet, Annie Lööf, mener Sverige kan ta imot over 30 millioner mennesker. Dette for å hjelpe på «morgendagens behov for velferd». Hvor disse skal bo, kjøre bil, gå på skole og kjøpe mat, samt hvem som skal betale for deres pensjon igjen, nevner ikke Lööf. Sofieprisen gikk denne uken til professor Bill McGibben fra USA. Prisen som forfatteren Jostein Gaarder deler ut omtales som; en pris som deles ut til en person eller organisasjon som arbeider for miljø og bærekraftig utvikling. Fyret har tidligere omtalt professor Bill McGibbens ønske om å importere millioner av klimaflyktninger fra 3. verdensland til vesten…”

Der er også gale politikere i EU og Frankrig, der vil have 50 mill. afrikanere til Europa foruden de 50 mill. fremmede, der allerede er sluset ind. FN advarede EU i 2008.

—————————————–

N.B. : Klimaflygtninge, der ganske vist er ikke eksisterende, kan der uanset dette nemt argumenteres effektivt imod, også selvom menneskeskabt klima er noget vrøvl: Mere rumopvarmning ved flytning til den nordlige halvkugle er konsekvensen af flugten/flytningen og dermed mere CO2…, der i øvrigt ingen rolle spiller. Desværre kan logisk argumentation være aldeles irrelevant, når diagnosen hos modtageren er massepsykotisk ideologitis. En egentlig sundhedsfremmende terapi eller anden behandling med effekt for psykotisk gale eller sekterisk magtsyge kan givet ikke praktiseres, mens de fortsat sidder tæt på magten. Men udbredelsen af galskaben eller massepsykosen i politikerkredse og i medie- og kulturinstitutioner burde alle med IQ>= middel have noteret sig.

3 kommentarer »

 1. Min mor, der døde for mange år siden, mente at kvinderne skulle fratages stemmeretten. De havde ganske enkelt ikke forstand og indsigt nok, til at vide hvorledes landet skulle regeres. Havde hun hørt, hvad partilederen i Centerpartiet, Annie Lööf, siger, så var hun blevet ramt af knugende tavshed. Hun havde ikke kunnet finde ord for det.

  30 millioner indvandrere! Hvordan kan man være så studedum, at man ikke ved, at et land er lig sin befolkning, og ikke stedet, hvor landet ligger. Hun burde da kunne fatte, at når Sveriges befolkningssammensætning bliver som Libanons eller Syriens, ja så bliver landet Sverige som de nævnte. Det er da indlysende.

  Det største problem er ikke, at en gennemsnitlig IQ sænkning på 10 – 15 point bevirker at befolkningen ikke kan udfylde krævende job – ja end ikke simple samlebåndsjob, og at Sverige derfor går økonomisk rabundus, nej det værste er, at de ikke vil kunne opretholde et civiliseret samfund. For det kræver så meget forstand hos borgerne, at man kan indse nødvendigheden af at samarbejde – af at holde sammen. I stedet vil Sverige blive et konglomerat af stammer, der bekriger hinanden. Helt som vi ser det overalt i Mellemøsten og Afrika. Der bliver koldt i Sverige. Konglomeratet bliver til grus.

  Spørgsmålet, den slags tåbesnak altid rejser er, hvad gør vi? Personligt tror jeg tiden til konstruktive tiltag er forpasset. Ikke fordi indvandrerne endnu er for mange til at det problem kunne løses på civiliseret måde, men fordi Vestens befolkninger er uopretteligt fordummede og feminiserede. Ingen aner hvor pengene og civilisationen kommer fra. Meget få har brugbare uddannelser, og alt for mange har store problemer med at indse nødvendigheden af at tage på arbejde.

  Kommentar af Børge — 11. januar 2014 @ 12:57

 2. Trotski-kommunisme-diktatur er hvad de alle ønsker sig efter Sovjets sammenbrud i 1991. Efter Trotskis nonsens-teori skal det hele bryde sammen, før der som en Fugl Phønix springer en evig kommunistisk styreform ud af sammenbruddet. Der findes også korte udgaver, ‘Trotski på fem minutter’. Måske kan de fremmede bruges til sammenbruddet, og de er trods alt totalitære af tankegang også. Men med 30 mill. i Sverige bliver det vist til Apartheid-styre der fordres.

  Kommentar af Therese — 11. januar 2014 @ 20:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: