Danmark

1. januar 2014

Jens Mammen & Co er totalt latterlige, det samme er UVVU


i I en stort opsat artikel i Weekendavisen, Opinion, den 27. december 2013 hævder forfatterne Jens Mammen & Co 1), som også er indklagerne mod Helmuth Nyborg i forbindelsen med hans forskningsartikel fra 2011, at Jørn Ebbe Vig af Den Danske Forening betegnes som foreningens økonom og statistiker.

Dette er en rygtebåret løgn, der har kørt i adskillige år ‘i de bedste selskaber’.

 Jens Mammen & Co går som uvederhæftige legebørn selvfølgelig skridtet videre:

“…At Jørn Ebbe Vig ikke har ønsket at stå som medforfatter eller bidragyder (mit: til Helmuth Nyborgs artikel) er ikke mere overraskende end, når medicinalfirmaer ikke ønsker at stå som medforfatter til artikler, som de har plantet hos læger, der af den ene eller den anden grund har ladet sig friste til en sådan fordækthed…”

DET ER IKKE SÅ SVÆRT

Jens Mammen & Co fantaserer og udsender fortsat deres udgydelser uden mindste grundlag af sandhed og fornuft i ’Vildledende og fordækt’ 27. december 2013. De bruger endog en fri men falsk kobling mellem min indsats til noget med medicinalindustrien og landets læger med det ene formål at gøre min indsats til noget fordækt i læserens bevidsthed.

Sandheden er jeg har bidraget med en multiplikation og et vejet gennemsnit til det, som UVVU-sagen og ditto vurderingen omhandler for såvidt angår Helmuths artikel. I min metier anses et vejet gennemsnit og en simpel multiplikation ikke for at være forskning. Begge operationer drejede sig om IQ-gennemsnit, men kunne lige så godt have omhandlet gennemsnitlig legemshøjde. Metoden havde været den samme.

At fortolkningen af resultaterne, der kom ud af den pågældende multiplikation og af det vejede gennemsnit kan give andre videnskaber end min grundlag for ræsonnementer af videnskabelig karakter herunder vise nogle udviklingslinier ved en simpel projektion er set utallige gange tidligere i andre videnskabelige sammenhænge.

Ville Jens Mammen & Co og/eller UVVU virkelig ‘have skudt fasanen’, skulle de have slået på, at et barn kan forstå, at når flere og flere med lavere IQ-gennemsnit indvandrer til landet, så falder IQ-gennemsnittet i landet som helhed. Det er så enkelt, at den lille dreng i ’Kejserens Nye Klæder’ kan følge med.

Men det kunne afgjort ikke gå an at gå denne vej, for så var sandheden kommet frem i hvert fald for andre end de gennemsnits-begavede. Og formålet at ramme Helmuth Nyborg og hans forskning i IQ skulle netop realiseres, uden at sandheden om landets udvikling/deroute kom frem.

1) Professor emeritus Jens Mammen (AAU), lektor Morten Kjeldgaard (AU) og undervisningsadjunkt Jens Kvorning (AAU).

J. E. Vig, 1. januar 2014

5 kommentarer »

 1. […] J. E. Vig’s svar på samme uforskammede og løgnagtige artikel af Jens Mammen m.fl. i Weekendavisen 27.12.2013: https://danmark.wordpress.com/2014/01/01/jens-mammen-co-er-totalt-latterlige-det-samme-er-uvvu/ […]

  Pingback af Professor Mammen kan ikke regne. Og det kan UVVU heller ikke | Danmark — 16. januar 2014 @ 09:47

 2. […] ————————————— Ja, meldte det forud i 2014: […]

  Pingback af Forsøg på at overgå Emanuel Schikaneders libretto og Wolfgang Amadeus Mozarts ‘Die Zauberflöte’ | Danmark — 3. april 2016 @ 08:56

 3. […] ————————————— Ja, vi meldte det forud i 2014: […]

  Pingback af Retssag inspirerer til opera-libretto | transeurabia — 4. maj 2016 @ 10:01

 4. […] ————————————— Ja, vi meldte det forud i 2014: […]

  Pingback af Danskerne må ikke modtage information, der ikke alene er væsentlig for at forstå udviklingen i Europa, men altafgørende for vort fremtidige erhvervsgrundlag | Danmark — 25. december 2017 @ 14:07

 5. […] ————————————— Ja, vi meldte det forud i 2014: […]

  Pingback af DANSKERNE MÅ IKKE FÅ VITAL INFORMATION – HELLER IKKE OM DET FREMTIDIGE MANGLENDE ERHVERSGRUNDLAG | transeurabia — 26. december 2017 @ 11:09


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: