Danmark

11. oktober 2013

MENNESKABT KLIMA ER FORTSAT NOGET VRØVL


Grænseløs umenneskelig skabertrang og udtryk for magtsyge

Efter Danmarks Radios TV i flere dage har kørt en tilrettelagt kampagne for de menneskeskabte klimaforandringer med guldæg i flere programmer synes vi lige disse vandsstandshøjder, der tales så meget om, skal tages med et gran salt:

Havenes højdeniveauer kører IPCC (FN’s klimapanel) falsk propaganda med

Værsågod, lidt fakta: http://www.deccanchronicle.com/editorial/op-ed/sea-scandal-730

“Idet det skal bemærkes at der knap nok findes nogen større autoritet på havenes strømme og niveauer end Nils-Axel Mørner, professor emeritus ved Stockholms Universitet. Han var i mange år ordførende for den Internationale Union for Quaternary Research (INQUA) Commission on Sea Level Changes and Costal Evolution (forskning kvartærtiden d.v.s. nutiden).

Til slut refererer han til IPCC’s fusk med data. Når man ikke kunne finde nogen almindelig hævning af niveauerne, tog man resultatet fra Hongkong Havn til indtægt for at “justere” alle andre værdier. Der var niveauet steget 2,3 mm/år. Men målestationen var placeret på opfyldningshavneplads. Det er velkendt at sådanne synker noget sammen de første tiår…”

……………………………..

At der fandtes betydelige klimaforandringer et utal af gange (senest i 1600-tallet med en mini-istid og med den svenske konge Karl X Gustav på de danske bælter), før der fandtes forurenende eller CO2-afgivende maskiner overhovedet og mennesker i et antal, der tåler nogen sammenligning med i dag, skulle man mene var et bærende argument imod klimaændringer nødvendigvis er menneskeskabte.

Langt den altovervejende del af CO2 afsondringen på kloden stammer fra utallige naturlige processer herunder forrådnelse som både dyr og planter bidrager til. CO2, der svarer til udåndingsluft, absorberes i verdenshavenes dybder ved lave luft- og vandtemperaturer og udsondres herfra helt eller delvist igen ved højere temperaturer.

Der er nok så skæbnesvangre, herunder bevidste fejl i de anvendte matematiske, statistiske og fysiske ‘materialer, mest med anvendt matematik’ om den nytilkomne med vandhøjder og bl.a. korrelation (en ganske specifik defineret matematisk-statistisk sammenhængs-analyse) mellem CO2-mængden i atmosfæren og temperaturen – eller var det nu netop omvendt? JA, det var netop omvendt, viste de egentlige eksperter 4. marts 2007! Klik isbjørnen nederst og hav lidt tålmodighed.  

I 1400-årene var der en varmere periode. I øvrigt viser gennemsnitstemperaturen på jorden, der er vanskelig at måle på anden vis end via indikationer (helt specifikke fingerpeg) i fundene i udborede iskerner, når vi kommer længere tilbage end 1700-årene, en stigning på ½-1 grad Celsius inden for de seneste 150 år.

NO CLIMATE CHANGE CAUSED BY MAN

Link:

Shown as clear as the day in 2007 (click at polar bear) Eller se den her:

http://www.berlingske.dk/kommentarer/det-klima-industrielle-kompleks Peter Kurrild-Klitgaard:

Varmere luft, smeltende gletsjere, store vandstigninger. Fusk, sjusk og skandaler i kø – når ideologi, pseudo-videnskab og særinteresser blandes sammen til en farlig cocktail.

Af Peter Kurrild-Klitgaard, debat@berlingske.dk Torsdag den 28. januar 2010, 22:30

“Konsensussen om klima-krisen har det ikke så godt, som den har haft det. Først var det den såkaldte »Klimagate«-sag, som fik en del omtale i efteråret: E-mail korrespondance lækket på internettet viste, at en række fremtrædende britiske klimaforskere har bedrevet forskning på en måde, der næppe kan kaldes videnskabeligt acceptabel. De afslørede e-mail viste således, at man hos forskerne vil have bestemte resultater – at der finder store klimaforandringer sted, og at det er menneskenes skyld – og at man er villige til at »nå« disse resultater med snart sagt ethvert tænkeligt middel. Man vil – med egne ord – lave »tricks« med data for at skjule, at temperaturerne ikke viste, hvad man gerne ville have.
Man vil udelukke forskere, der når konklusioner i strid med ens egne fra bestemte tidsskrifter, og omvendt vil man, for at »delegitimere« de tidsskrifter sådanne forskere publicerer i, målrettet underminere disses procedurer for fagfællebedømmelser. Og så vil forskerne i øvrigt – i strid med al god videnskabelig praksis – ikke offentliggøre deres egne data (selvom en del af disse er tilvejebragt via offentligt finansierede forskningsbevillinger). Alt i alt adfærd, der er i strid med enhver anstændig videnskabelig praksis, fordi hele forestillingen om, at der kan nås objektive videnskabelige resultater, baserer sig på, at andre kan efterprøve påstande…”

2008: Irminger Strømmen bevises at være blevet groft udnyttet: https://danmark.wordpress.com/2012/05/25/forskningsresultat-fra-2008-jakobshavn-isbrae-flygter-men-ikke-pga-global-opvarmning/

From one of our Swedish connections 2.1.2010: Jag är givetvis pliktskyldigt förskräckt av bilden på jordens sista isbjörn, som sitter på den sista polarisbiten – där ser man ju verkligen hur illa det är ställt med den överhettade jordens CO2-nivå. Ändå så vet jag att de globala varnarna har inte ens fått detta rätt: 1940, när de kalla krigsvintrarna började, fanns det ca 5.000 isbjörnar. I dag rör det sig om 22.000-24.000. Återigen är tanken här star­kare än verkligheten. Fruktan har stora ögon.

Seneste nyt:

I næste uge, er den nye EEG afgift i Tyskland indstillet til vedtagelse. Ifølge dpa er det 2014 stigning fra 5,28 cents per kilowatt-time til 6,3 øre / kWh. For året 2014 Verivox forventes elprisen en stigning på omkring 7 procent. I øjeblikket har vi en gennemsnitlig elpris på 27,75 cent per kilowatt-time. Fra 2014, forventes denne kWh-pris at stige til 29,73 cents. Det betyder med den nuværende kurs, der siden indførelsen af ​​den rodede og dumme energi-revolution år 2001 mere end fordoblet. Den globale opvarmning har været stagnerende i 17 år, CO2 fortsætter med at stige, klimafuppen fortsætter bæredygtigt, og den dumme Michel betaler! Berlin blev lovet lavere elafgifter ved overgang til solenergi – som næsten alle er med på – nu er elprisen blevet fordoblet.

Kilde: http://www.pi-news.net/2013/10/strompreis-verdoppelt/

Solceller herhjemme: Tilskud, tilskud blev for meget, ikke tilskud, alligevel tilskud, leveranceproblemer. Biogasanlæg herhjemme: DK JA, EU NEJ, DK? Affaldssortering herhjemme: DK-kommuner JA, borgerne nej, DK-stat JA, borgerne nej.

4 kommentarer »

 1. Her er der ikke kun tale om fusk og sjusk ved siden af almindelig politisk plat – her er tale om faglig uduelighed, dumhed og plat.

  Det er særlig alvorligt, for det sår tvivl – heldigvis helt berettiget – om værdien af forskningen. Om hvad vi får ud af de mange milliarder, vi årligt hælder i forskningen i Danmark? Efter min mening næsten intet.

  Som det fremhæves af kritikerne, så er klimaforskerne oftest unge mennesker. Dem videnskabsjournalisten Donna Laframboise kalder ”The Delinquent Teenager”, hvorimod der er en påfaldende mangel på ældre forskere. Dette er kombineret med, at forskerne slet ikke er uddannet til det, de roder rundt i. Klimaet er et fysisk system, og det burde selvfølgelig behandles af folk med uddannelse i – og forstand på systemteori, men dem er der ingen af. Den fremmeste dansker på klimaet er geofysiker – de kunne lige så godt have sat en antropolog på sagen.

  Der er gået inflation i videnskaben. En meget stor del opfører sig uprofessionelt, usagligt, og rider på en bølge lavet af uansvarlige, upålidelige og smådumme politikere.

  Kommentar af Børge — 20. oktober 2013 @ 13:00

 2. […] Forsyningssikkerhedsafgift er CO2-afgift og altså helt hen i vejret, bortset fra at de kæde afgiftskroner lukke huller i et overlastet budget: https://danmark.wordpress.com/2013/10/11/menneskabt-klima-er-fortsat-noget-vrovl/ […]

  Pingback af Ny forsyningssikkerhedsafgift paa el og varme, som om 90 pct. afgift ikke var nok | Danmark — 21. oktober 2013 @ 12:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: