Danmark

25. januar 2013

Storbritannien: Indvandringen er det største problem


Storbritannien: Indvandringen er det største problem

Kilde: http://www.gatestoneinstitute.org/3549/britain-immigration
Af Soeren Kern • January 23, 2013 at 5:00 am

Der er groft angivet 863.000 der lever illegalt i Storbritannien, heraf 604.000 (70%) i London – siger London Schools of Economics

Briterne ser på indvandringen som samfundets største problem, ifølge en byge af nye oversigter og undersøgelsesrapporter om den løbende måling af rigets tilstand.

Alt i alt kaster dataene lys på gabet mellem synspunkterne blandt de britiske vælgere, der er tiltagende skeptiske ved ukontrolleret indvandring og de farlige opdelinger, som den skaber i deres samfund, den styrende elite som formelt styrer landet, af hvilke mange er tilhængere af ideen om at bygge et multikulturel samfund.

En ny rapport, “Nationens Tilstand: Hvor er Bittersøde Britain på vej hen”, viser at en ud af tre briter tror, at spændingen mellem indvandrere og folk stammende fra Britain er den primære årsag til konflikter i landet, og godt halvdelen betragter den (indvandringen) som én af de top-3 årsagerne til konflikter.

Supplerende om Storbritannien: “State of the Nation: Where is Bittersweet Britain Heading?”

————————–
Nu vil mørketallet, som netop det ikke-tællings-mulige tal kaldes, altid være ukendt, når talen er om illegale indvandrere, så antallet af illegale kan let være meget større. Derudover er der de fælleseuropæiske opgørelsesproblemer i hver eneste nation, der i England gør at adskillige født i England og naturaliserede og deres efterkommere medregnes som engelske, uden at de stammer fra England udfra deres oprindelse.

I Tyskland og Norge har man officielt som i England lavet nogle mere eller mindre sikre folketællinger på grundlag af spørgeskemaer. I Tyskland og Norge viser disse tællinger at antallene er adskilligt større, end man hidtil har ladet forstå officielt.

Folketællinger forandrer billedet:

Tyskland
Norge
Danmark (Konsekvenserne af at oplysningerne forsøges holdt uden for offentlighedens kendskab, og vi mangler en folketælling)

For England har vi i 2010 lavet en korrigeret optælling, der viser en nok så stor divergens til den officielle opgørelse, når der tages højde for de ting, jeg nævnte i afsnittet lige under den stiplede linie:
Storbritannien (korrigeret befolkningsregnskab)

For Tyskland har vi tilsvarende lavet en korrigeret optælling i 2009, der viser en stor divergens til både den officielle opgørelse og den senere officielle folketælling, når der tages højde for de samme nævnte ting i afsnittet under den stiplede linie:
Tyskland (korrigeret befolkningsregnskab)

Tyskland, Norge og England kan

HVORNÅR FÅR VI I DET MINDSTE EN FOLKETÆLLING I DANMARK?

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s