Danmark

13. januar 2013

MAN SKAL TÆNKE VIRKELIG VIRKELIG STORT – LØNNINGERNE SKAL OP FOR AT STANDSE TILBAGESLAGET, DET SIGER DE OGSÅ I TYSKLAND, OG DE HAR ERFARINGER MED DET


gaas3

 Nu begynder de afdragsfrie perioder i flere afdragsfrie lån at udløbe.

Det kan betyde at ydelsen på boliglånet flerdobles lige på en gang.

Min søsters bidrag er fortsat virkelig, virkelig noget anderledes, jeg vil sige hendes tilbagefald er ved at blive en belastning:

Jeg har lovet at give hende et link, så det må jeg vel hellere gøre

Ham med traktorkørekortet har da gjort en stor indsats, det er da også derfor han kom til Guldklubben i Bruxelles, da han pludselig blev færdig med sin glorværdige indsats her. Han fik dem op på dupperne sammen med Frederiksen I, de der, der ikke kan eller vil. Og landbrugerne, hvad skal vi med dem, de forpester luften. Nej, vi skal have noget kultur, det er vejen frem. Europas Kulturby 2016, Aarhus med omliggende kommuner, det er noget der vil noget, rigtig rigtig, som ham den næsten dansktalende og smarte håndboldkommentator Thomas K. introducerede under Olympiaden 2012. Selvfølgelig skal vi have noget mere afdragsfrit; det er for groft at vi skal betale fuld pris, når mindre kan gøre det. Det er al den kapitalisme. Fuldstændig afdragsfrit og kombineret med halal-lån, så kommer vi til at bo i gratis boliger. Det er ikke mere end rimeligt.

Finanskrisen er bare noget bankerne har lavet, sådan som klimaet får lov at køre, fordi de har penge nok, mange af dem. Endelig har vi fået fordoblet antallet af vejrudsigter på tv, og det er god ting, for de viser, hvad vejret har været. Og det er vel lidt af en tilsnigelse at hævde, at de rigtige tiltag ikke kan gøre en forskel, om ikke på vejret, så på klimaet, når vi har fået at vide, hvordan det har været… så kan de vel lære det. Når priserne på boligerne steg var det kun fordi bankerne og konditorforeninger pludselig var blevet så grådige. Ja, så faldt priserne igen, men det var kun fordi politikerne vil redde boligejerne.

Selvfølgelig skal vi have nye kloaker; det er ikke mere end rimeligt med al det regnvejr og al den regelmæssige og omhyggelige oprensning af det kommunale kloaknet, der pågår, og som vi ærligt har betalt for. Det kommer af al den CO2 fra grise, bioethanol, og hvad der ellers er af eksploderende liv på planeten. Vi skal allesammen bruge noget mere sammen, ellers bliver vi ikke rige. At foreslå at de fulde russere skal betale for at sejle gennem Øresund er bagstræberisk gøjl. Jeg har foreslået Haderslev-kanalen for længe siden, og det er da et initiv. Det ville ærge tyskerne og passe finnerne fint, fordi de har så mange borerigge, de skal have ud på de vilde våger, og Storebæltsbroen er altså i vejen/søen. Det er kun nogle få år siden vi ejede næsten hele verden, lod finansministeren os vide dengang i primetime, og så fik vi igen lønforhøjelse nogle få måneder senere, og derfor skal vi selvfølgelig bruge meget mere; det er også kun rimeligt, når både varerne og husene er for dyre til, at vi kan sælge dem udenlands; det skal simpelthen forbruges indenlands. Desuden skal der være plads til alle her, siger min rådgiver. Og derfor skal der hele tiden findes på noget nyt, det har jeg også sagt og han med, sammen løfter vi fanen og ser den smælde.

 

Det er muligt at boligpriserne skal længere ned endnu, for hvorfor skal det også være så dyrt. Nej, lønninger skal op, så dyrt som det hele er blevet. Men indtil da skal ejendomsvurderingerne holdes klart på omgangshøjde, så den nye regering får en chance for at gøre det bedre for os allesammen. Det skal være dyrere at køre rundt i de store lastbiler, hvis de er danske med danske chauffører, der kører rundt og CO2-er. Alt andet ville være racistisk. De kan jo bare køre lidt oftere, så meget som de allerede får i løn. Det vil også give beskæftigelse.

Min søster har kun lovet at illustrere med nogle pæne gæs, men ellers er hun for tiden så noller, så hun får ikke noget snolder…så kan hun lære det! Hvad, de siger noget, de der gæs, men det er vist ikke helt hen vejret?

Et tysk orakel giver mig ret

3 kommentarer »

  1. […] Min søster skal også have en chance […]

    Pingback af NU TRUES FLERE BOLIGEJERE – DER SKAL SKAFFES PLADS « Danmark — 13. januar 2013 @ 13:43

  2. […] Nu skal vi tænke stort, lød det, lønningerne skulle op, og det skete her fornylig med 6 pct. på det private arbejdsmarked og 29,2 pct. blandt lokal- og regionalpolitikerne: https://danmark.wordpress.com/2013/01/13/man-skal-taenke-virkelig-virkelig-stort-lonningerne-skal-op-… […]

    Pingback af BØRN OG IDIOTER – DUMSKALLARNAS SAMMENSVÄRJNING I SVERIGE – BLÖDIGKEIT IN DEUTSCHLAND – EV | Danmark — 27. marts 2014 @ 12:03

  3. […] Nu skal vi tænke stort, lød det, lønningerne skulle op, og det skete her fornylig med 6 pct. på det private arbejdsmarked og 29,2 pct. blandt lokal- og regionalpolitikerne: https://danmark.wordpress.com/2013/01/13/man-skal-taenke-virkelig-virkelig-stort-lonningerne-skal-op-… […]

    Pingback af Aanssvage eller krigsgale har taget magten | transeurabia — 28. december 2014 @ 10:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: