Danmark

28. november 2012

BØRNEKØB MED RACISTISKE UNDERTONER


Det er skandaløst og fyldt med menneskelige ulykker af dimensioner. Undersøgelse fra Københavns Universitet hævder at blandt adopterede børn fra udlandet er risikoen for tvangsfjernelse fire gange større end blandt danske adopterede.

Lad os lige referere hvorledes restriktionerne bl.a. var for adoption af danske børn indtil for ganske få år siden. Der var grænser for adoptionsforældrenes aldre, nedre grænse for deres indkomst, deres status, eventuelt med en hjemmeværende forældre, og der var endog flere ting om adoptionsforældrenes habitus.

I dag køber man børn i udlandet – som vi har set endog 4 år eller mere, hukommelsesstærke gamle – med adoptionsbureau som sortimentsamlende mellemled. Alenekvinder har kunnet adoptere, hvis de har pengepungen i orden. Adoptionsforældrene kan være ret så meget ældre i forhold til tidligere, igen hvis de ellers har lidt penge og en vis status. Vi er fuldt på det rene med, at reglerne er blevet ændret en del gange, men alt tyder på, at reglerne ikke er ens for danske og for udenlandske adoptioner uanset eventuelle lemfældige regler i adoptionslandet.

Det er ufatteligt at denne form egoistisk leg med dukker, som det ser ud til at være i adskillige tilfælde, så længe legen ikke keder de forkælede forældre, der intetvidende anskaffede sig noget tilfældigt i udlandet, kan få lov til at forløbe med Elitens accept. Selvfølgelig er der noget reelt – som ikke er politiske korrekt -, f.eks. et kendetegn (IQ) på en overvejende arvelig egenskab, men det er bare én enkelt ud af en mængde ufravigelige egenskaber uden nogen interesse, what so ever, hos Eliten. I lighedspsykosens navn ryger måske også forskelle i stemmers volumenhøjde og toneleje sammen med andre toner (musik, der i øvrigt bevæger sig i den retning med rivende hast), smagsforskelle, øjenfarveforskelle, prædestination for sygdomme, højdeforskelle (måske også i naturen), og skonumrene m.v. reduceres til ét standardnummer uden for nummer i lighedens hellige navn, så ingen tilskyndes til kontrarevolutionære ideer. Det er simpelthen blevet forbudt at være det individ man er….., og adoptionsforældrene spiller såmænd kun med som villige redskaber/statister.

Kursusvirksomhed, såkaldt kontrol og brudte skæbner i front med masser

af falsk beskæftigelse.

1 kommentar »

  1. Jeg er så enig.

    Ikke kun har velfærdssamfundet bortraderet vore små hjerner – det har gjort os til ubeskriveligt afskyelige egocentrikere.

    Kommentar af Børge — 28. november 2012 @ 14:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s