Danmark

10. september 2012

DET ER IKKE EN SKANDALE – DET ER EN KATASTROFE


Største tilgang til de videregående uddannelser nogen sinde i år. Resultaterne af uddannelserne er større og større ledighed, udstødelse eller tilskudsjob som gadefejere.

Statens uddannelsesplanlægning er fuldstændig blevet tilsidesat eller kørt af sporet igennem to generationer – herunder inddragelsen af det producerende arbejdsmarkeds behov for arbejdskraft. Således har unge mennesker i alderen 15-18 år skulle orientere sig efter ”deres virkelighedstræge mestre” i folke- og gymnasieskolerne. Med gratis, frit valg på hylderne har det ikke overraskende ført til, at det, der er brug for til sikring af landets fremtid, ikke findes. Men alt muligt andet.

Nu straffer man de nyuddannede, der samtidig helt på beregning har udfyldt ét af hyldefagene i det kamuflerende ledigheds- og tilstødende uddannelses-opbevarings-lager. Det drejede sig nemlig om at få fordelt ulykker i så mange kategorier som vel muligt, så antallene ikke synede af så meget. Vel at bemærke, skulle det være nærmest umuligt at sammenstykke et helhedsbillede af “lagrene” især de lediges. De unge og de ledige var de såkaldt ansvarlige fuldstændig ligeglade med. 40 års spor skræmmer, men beviserne er uafviselige.

3 kommentarer »

 1. For en gammel mand som jeg, har det været forfærdende at se fagforeninger, arbejdsgivere og regeringer ødelægge arbejdsmarkedet. Det har været uudholdeligt at høre alverdens klugscheissere fortælle, hvad vi skal leve af.

  Efter min mening er meningsfyldt dvs. nyttigt arbejde en menneskeret. Vi har alle brug for arbejdets små sejre og nederlag. Noget til at give vore drømme og stræben mening. Noget der passer til vore evner.

  Folketinget har i mine snart 70 år udviklet sig til en veritabel katastrofe mht. stort set alt, de har blandet sig i – og det er jo desværre det hele. De har selvfølgelig i noget omfang været undskyldt af deres egne begrænsninger, men det meste er sket helt bevidst.

  Kommentar af Børge — 10. september 2012 @ 20:26

 2. Helt bevidst ødelæggelse eller fuldstændig bevidsthed om deres egne manglende kvalifikationer og overblik.
  Resultatet er statsgælden, der stopper alle valg og muligvis først efter meget store omskiftelser bliver der mulighed for at komme videre. Omstillingen der skulle have været begyndt allerede i 1960’erne er totalt forsømt, og i tillæg lukker de en mængde immigranter ind, der ikke egner sig til det avancerede erhvervsliv, der bliver vores eneste mulighed i konkurrencen.

  Kommentar af Therese — 11. september 2012 @ 22:10


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s