Danmark

17. juli 2012

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol sender somalieres ansøgninger direkte til godkendelse


Somaliere vælter ind i Danmark

Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, som Danmark har valgt at følge, bestemmer dette. Der er så meget vold i Somalia nu, hvor al-Shabaab har kontrollen, at det simpelthen er fremmende for et eller andet at få dem her til. Vi har i forvejen Al-Shabaab fast engageret i Danmark, bl.a. Bazar Vest, Aarhus Vest,  hvor sympatisører til terror-gruppen systematisk rekrutteres. Vi vil hellere føle frelse på bekostningen, øget kriminalitet. Sådan er danskerne, der stiller sig villigt til rådighed. Danmark er ikke for farligt endnu. Nogle øksemord og forsøg herpå skræmmer os ikke.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-51258844:somaliere-str%C3%B8mmer-til-danmark.html

“Siden årsskiftet er der (herfra: officielt) kommet knap 400 ansøgere til landet mod 109 i hele 2011, viser tal fra Nationalt Udlændingecenter under Rigspolitiet. Forklaringen er en principiel dom fra Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, som Danmark har valgt at følge, og som betyder, at der nu generelt bliver givet asyl til gruppen af afrikanere.

Somalia er for farlig
Ifølge domstolen er volden i Somalias hovedstad, Mogadishu, for alvorlig til, at man kan sende asylansøgere tilbage, og det samme gælder de områder af landet, hvor terrorgruppen al-Shabaab har kontrollen…”

Var der er retsligt forbehold? – nej, kun for sjov; det styres pr. administrativt pålæg.

Somalisk terror med anholdelser i Danmark senest i maj i år

SYSTEMSKIFTE-REGERINGEN FANDT DET LIGELEDES EN LØKKE FOR LANDET MED SOMALIERE I STOR STIL:

Fra 2001 til 2010 har VK-regeringen med støtteparti bidraget med 81,2 pct. af alle tildelte danske statsborgerskaber til somaliere siden 1979. Alle disse nye danske statsborgere og deres børn medregnes som danskere. IQ-gennemsnittet i Somalia er 68. Men danskernes IQ-gennemsnit er 98. Der var 118 somaliere i Danmark i 1979. Både i 2005 og her fornylig igen skulle vi høre at de rejser hjem. Nej, de tildeles dansk statsborgerskab, hvilket du kan forvisse sig om på Danmarks Statistiks Statistikbanken : http://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1366 under ‘Befolkning og Valg’, ‘Indvandrere og efterkommere, samt udenlandske statsborgere’. Hvis de føder som somaliere i Somalia med eller uden tildelt dansk statsborgeskab var her 34.180 i  Danmark 1. januar 2012. Fortsætter indvandringen efter det nævnte mønster er her 372.167 med oprindelse i Somalia i 2075, hvilket kun er ca. 60% af alle med IQ-gennemsnit mindre end 70 i Danmark.

Her ser du udviklingen

De takker skam hjælpearméerne for at de er blevet lukket ind og kan slå sig løs. Hvor sødt!

http://bedsteforaeldreforasyl.dk

Kære Bedsteforældre for Asyl

“Jeg har lovet at viderebringe en stor og varm tak fra de somaliske asylansøgere, der som følge af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstols afgørelse i sommer har fået genoptaget deres sager og nu har fået opholdstilladelse. Jeg har ikke de officielle tal, men ifølge gruppens talsmænd drejer det sig om ca. 90 personer.

I søndags (18.3.) fejrede de deres nye opholdstilladelse i Center Sandholm i den store sal i bygning 4. Mindst 150 mennesker var samlet – både fra centrene og fra det somaliske samfund udefra.

Det var en betagende begivenhed at være med til, snarere en højtidelighed end en fest – på trods af alle de smukt pyntede deltagere og de mange lykkelige smil. Der blev serveret dejlig mad og der blev holdt taler. Den ene efter den anden: Om de mange svære år i centrene, men også om at glemme og se fremad. Om at passe på opholdstilladelsen og integrere sig ved at læse dansk, uddanne sig og ikke være bange for at kaste sig ud i nye opgaver. Om at bevare sin stolthed ved at være somalier, også i modgang, og om fortsat at værne om det det somaliske sammenhold…”

David Horowitz: “Once again Barack Obama is putting you and your family at risk to achieve his political agenda!

Showcasing his total disregard for America’s national security, Obama has invited Mohammed Morsi — Egypt’s new president — to the White House. It sounds benign since he’s a new head of state, but Morsi is a known terrorist and one of the Muslim Brotherhood’s top leaders.

The roots of radical Islam’s reign of terror track straight back to the Muslim Brotherhood. For an American president to open the doors of the White House to one of this organization’s highest ranking members — one of its most radical and defiant voices — is unconscionable!..”

2 kommentarer »

 1. Fint indlæg.

  Konventioner og menneskerettighedsdomstole, kan altid bruges eller måske rettere misbruges som argument for at give asyl.

  Som Ole Hasselbach fra Den Danske Forening engang skrev:

  “Staten kan kort sagt med fuld ret sige fra, når personer udefra med henvisning til konventionernes regler om beskyttelsen for individet trænger sig på i en sådan mængde, at det truer statens grundlag og borgernes tryghed.”

  Men staten ønsker ikke at sige fra. Den vil hellere have en masse somaliere ind.

  Kommentar af Jernhesten — 9. august 2012 @ 13:13

 2. […] Vi ved der Shabab-rekruttering i Bazar Vest i Gellerup. Det hele virker temmelig organiseret: https://danmark.wordpress.com/2012/07/17/den-europaeiske-menneskerettighedsdomstol-sender-somalieres… Like this:LikeBe the first to like this. Skriv en […]

  Pingback af AL AQEDA KIDNAPPER BØRN – 7 til 10 år gamle « Danmark — 13. august 2012 @ 11:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s