Danmark

20. maj 2012

REGIMET: GØR HVAD JEG SIGER – MEN GØR IKKE HVAD JEG GØR!


Fri hash og højere afgift på ren tobak nu

Hvis de formidable imperie-herskere i kuvøse-tinget kunne udvise mindste konsekvens i deres storheds vanvid, ville det være nemmere at begribe og tilpasse sig deres løgne, deres latterlige adfærd, deres individuelle hjælpeløshed, deres arrogante uvidenhed, deres udygtighed, deres evighedstudentikose bedreviden, deres seen ned på ordinære borgere, deres her-kommer-jeg-hyp-hyp-alle-mine-heste. Efter Store-Klaus, kommer Lille-Klaus. Vær vis på det.

For at fremme konsekvensen uopholdeligt følgende forslag: Offentlig produktion af tilskudsberettigede hashcigaretter til fremme af hjernedøden, den frie narkomani og hele 68-ungdomskulturen i fornyende reprise: Pris 5 kr. for 25 stk.

For at hive noget mere afgiftsprovenu ind fra tobaksrygerne, så indvandringen til førtidspension, økonomi-sparkene, leje af rygekabiner, den frie narko herunder den frie hash, det voksende antal arbejdsløses arbejde på helligdagene, de øgede personlige krav fra kuvøse-tingets medarbejdere og velfærden til syge og gamle finansieres uden alt for iøjnefaldende slip og anvarsforflygtigelse en tid endnu, og indtil EURABIA er færdig og helt på plads, og kommissærerne der har fået udvidet deres virkefelt og medarbejderstab overordentligt. Klimakommissærens beslutningsfelt til andet og mere end verdens flyveselskaber, klimaet og vejret, herunder udsigten, også til de danske, truede lavlande Amager og Lolland-Falster: Pris 50 kr. for 19 stk.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

The Silver is the New Black Theme. Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.