Danmark

16. maj 2012

INDVANDRINGEN PRIS I SVERIGE OG DANMARK


For nylig gik det op for Asger Aamund, at indvandrerne og deres børn alene i Gellerup Planen koster 1 milliard kroner i velfærdsudgifter pr. år. Det var vist et slag på tasken, og længe for sent, da han kort forinden havde fundet ud af at 80 pct. af beboerne der lever af sociale ydelser. Men bedre sent end aldrig, siger vi vist overalt i Norden.

Svenskerne bruger mindst 300 mia. i alt på indvandrerne og deres børn, hvilket fremgår af Lars Janssons (universitetslektor i företagsekonomi) kvalificerede analyse:

https://danmark.wordpress.com/2012/05/15/en-gammel-men-afgjort-ikke-en-foraeldet-sag-da-det-fortsaetter-og-bliver-vaerre-og-vaerre-kvalificeret-gennemregning-af-den-svenske-immigrations-okonomi-anno-2002-2007/

Næste gang du hører mediernes uærlige begrundelser for afgifter og ser nye pristigninger (de sidste skabt af inflation samtidig med tilbagegang – det sidste vil de ikke vil oplyse dig), skulle du måske prøve at lede tankerne et andet sted hen end til det løgnerne beretter.

I Danmark 230-250 mia. kr. ud af i alt ca. 760 mia. kr. årligt i 2012 på det samlede velfærdsbudget mod 752 i 2010.

M.v.h.
J. E. Vig, cand. oecon.
– med nationaløkonomiske liniebetegnelse, men 12 års erfaring fra undervisning i driftsøkonomi på Handelshøjskolens HD-studium. Ikke fordi det betyder noget særligt. I dette tilfælde var det kun sammensat forholdsregning, som jeg kunne, da var 10 år gammel, og kun fordi nogle i den officielle i eliten selv valgte at give mig det om danske forhold, jeg skulle bruge endog to gange i træk med 5 års tidsmellemrum…uden at drage den skæbnesvangre konklusion.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s