Danmark

30. april 2012

DEN KORTESTE AFSLUTNINGS-REPLIK MED DEN LÆNGSTE OVERSKRIFT : ‘Vi skal have noget mere underskud, vi skal bruge nogle flere ikke-eksisterende midler alle sammen, i husholdningerne, i kuvøsetinget og i EU-kommissionen, så bliver vi alle sammen rige – PLADS TIL ALLE!’


Nu er det kun et spørgsmål om kort tid:

“Vi skrev den 24. august 2011: Når det viser sig igen, at underskuddene i forbrugssektoren ikke fører til nogen realvækst, men til større statsgæld for tredje år i træk, vil den såkaldte venstrefløj hævde, at det skyldes at underskuddene er alt for små. Men da er udviklingen ved at være tilendebragt.”

Alene socialudgifterne til de 16-64 årige

vokser med omkring 9,5 pct. år fra cirka 380 mia. kr i 2011, de er 140-150 mia større end folkepensionen. 9,5% vækst pr. år fører til en fordobling af beløbet 380 mia. kr. på 7 1/2 år. De samlede velfærdsudgifter udgør 760-770 mia. kr., altså det dobbelte af 380 mia. kr., og de kan ikke hæves mere uden øget inflation. Og samtidig skal folkepensionisterne sikres med 220 mia. kr fra 2011 med 5-7% mere pr. år.

Når der er fortsat negativ realvækst i økonomien, d.v.s. beløbet, hvorfra de 760-770 mia. til al velfærd i landet skal hentes, falder, så er det tiden, mener de røde, lige inden alt standses af EU næste år, at få…….sammenbruddet; de tror på sammenbruddet som vejen til revolusionen væk fra ‘kapitalismen’; det er en central del af deres åndsforladte ideologi, forstå: Otte Euro-lande inklusive Frankrig med nedgang og af disse seks nedgraderet, og der er folk i gaderne i Spanien, Frankrig og Grækenland….det er deres tro:

Få øget de offentlige udgifter på øvrige poster og få nogle flere ikke-vestlige indvandrere hurtigere til landet, så længe de kun konsumerer 230-250 mia. kr. af de samlede velfærdsudgifter 760-770 mia. kr. Det sidste er allerede besluttet af regeringen ved at slække på familiesammenføringskravene, garantisum og tilknytningen som forudsætning.

Danskerne er uden reaktioner: Mener jeg ligefrem ‘skyder ind’ i øjnene på dem og måske videre til hjernen, at den er helt galt fat med alt, hvad der pågår af debat om pseudospørgsmål. Børn fra 4.-5. klasse havde straks set det (for 45 år siden), at den danske stat storbedrager hele vælgerbefolkningen, så et lindt fluidum af uhumskheder løber ned af enkeltindividerne og snart vil indtørre til en mere fast indkapsling, hvorfra intet kan pirre sanserne udover stanken…..en tid endnu.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

The Silver is the New Black Theme. Blog på WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.