Danmark

24. april 2012

SÅKALDT 2-SPROGEDE ER I VIRKELIGHEDEN HØJEST 1 1/2-SPROGEDE – DE SKAL IKKE FORVEKSLES MED KORRESPONDENTER


Undersøgelse på Syddansk Universitetscenter (SDC) af 3.497 børn, der mødte i 0. klasse, viser at 60 pct. af de ikke-vestlige ikke forstår og taler dansk godt nok til følge med.

http://jp.dk/indland/article2758665.ece :
“Også børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) mener, at dårligt dansk kan give store problemer. »Vi svigter børnene, fordi de næsten ikke har en chance for at få en god folkeskole efterfølgende,« siger hun…”

Sandheden er at mindst to generationer blandt de ikke-vestlige aldrig har været indstillet på at tilpasse sig det danske samfund og som forudsætning nummer ét naturligvis lære dansk. Enhver med et minimum af intelligens kan sige sig selv at uden dansk intet virke i Danmark for andet end de, der lever af at have dem her og eksperimentere med. Så kort skal det siges.

Derfor kostede forældrene til børnene i 2010 i gennemsnit 3,47 gange mere på velfærdskontiene i sammenligning med danskerne og øvrige vesterlændinge.

Man forestillede sig og forestiller sig fortsat at eftergivenhed, debat, søde forsikringer med høflighedserklæringer den anden vej på falsk-dansk kombineret med endnu et nyt sæt (det 39.) idebetonede og vel at mærke beskæftigelsesfremmende tiltag efter dansk-falsk facon i forbrugssektoren er noget, der virker generelt på folkeslag rejst hertil fra den ikke-vestlige verden. Den del af eliten, der er så svagt kørende efter mere end 30 års indvundne erfaringer, er simpelthen for lavintelligente, hvis de fleste ikke netop kører med en skjult dagsorden, der er yderst skæbnesvanger for Danmark og danskerne.

Konfutse (551-479 f.v.t.):

“Den der antager fjendens sprogbrug har allerede tabt.”

“Den der altid går i andres fodspor, kommer aldrig først.”

“En mand der begår en fejl, og ikke retter den, begår endnu en fejl.”

“Ører og øjne er ikke skabt til tænkning og lader sig let påvirke af alt udefra. Sjælen kan tænke og gør den det, når den til sandheden.”

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s