Danmark

31. marts 2012

COUNTER-JIHAD-DEMONSTRATIONEN i AARHUS I DAG : ALT VAR FREDELIGT OG MEGET OPLYSENDE INDTIL DE AUTONOME ANGREB


Cirka 15:30 angreb de autonome med flasker, møtrikker, brosten og kanonslag….og folks udenfor stående potteplanter på Møllestien. Vi har set det meste af det før. Når et demonstrationsmøde afholdes er det meget almindeligt at ballademagerne/ytringsfrihedens fjender gives mere adgang til at angribe sidst på mødet. Så bliver der noget til medierne at koge suppe på. Talerne blev holdt på dansk og engelsk af folk fra England, Tyskland, Frankrig, Norge, Sverige og Finland. Cirka 300 i alt var mødt op til det fredelige møde, der gik ud på skabe folkeligt kontakter over grænserne mod islamisme og sharia. DRTV’s dækning var nogenlunde i orden i eftermiddagstimerne. Og begge kanaler ramte rimeligt godt i aftennyhederne. INGEN er tvivl om hvorfra balladen og skrammerne kom. Vi ville godt have haft oplyst fra hvilken af grupperne de 82 anholdte stammede.

Det er sandheden de autonome hader, sagde tyskeren Michael Stürzenberger. Der blev skabt kontakter, og English Defence League (EDL) fortsætter til flere større byer i Europa i 2012, næste gang i Sverige.

1 kommentar »

  1. Jeg var også med, selv om det dybest set ikke er særlig fornuftig at udsætte sig selv for farer som man kunne have undgået. Det var nok også den væsentligste grund til at ikke flere deltog.

    Når jeg alligevel valgte at deltage, og overhøre alle advarsler, så var det for at kunne se mig selv i øjnene. Så jeg kunne sige til mig selv: Jeg lod mig ikke skræmme væk af voldspsykopaterne. Jeg viste min modstand mod islamiseringen andre steder end foran tastaturet.

    Fortryder jeg? Nej, absolut ikke. Jeg blev ikke overfaldet og jeg er fortsat en anonym blogger – det regner jeg da i hvert fald med :)

    Kommentar af Jernhesten — 1. april 2012 @ 17:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: