Danmark

26. marts 2012

Protesten mod de danske politikere er noget enhver selvstændigt tænkende dansker skal deltage i


Stefan Herre med den tyske blog Politically Incorrect, der besøges af 50.000-70.000 dagligt, skriver således om lederen af English Defence League (EDL), der er deltager i Anti-jihad-mødet i Aarhus den 31. marts kl.14-17

http://www.pi-news.net/2012/03/tommy-robinson-ein-wahrer-held-in-aarhus/

Tommy Robinson – ein wahrer Held in Aarhus

In Zeiten wie diesen sind mutige Menschen gefragt, die sich dem politisch korrekten Mainstream entgegenstellen, sich nicht von den Diffamierungs-kampagnen linksverdrehter Wirrköpfe verängstigen lassen und unbeirrt zu ihrer Überzeugung stehen. Tommy Robinson (Foto) ist einer von ihnen. Er und seine Mitstreiter von der English Defence League haben es mit aggressiveren Moslems zu tun als wir in Deutschland. Trotzdem gehen sie auf die Straße und stellen sich gegen die Islamisierung ihrer Heimat. Sie leisten einen vorbildlichen Widerstand, den wir deutschen Islamkritiker unterstützen können: Indem wir diese Helden am 31. März in Aarhus treffen und mit ihnen gemeinsam bei der ersten europäischen Counterjihad-Veranstaltung demonstrieren…”

J. E. Vig

3 kommentarer »

 1. De videoer jeg har set med EDL-demonstrationer viser, at tilhængerne af EDLs program er helt almindelige civiliserede englændere. Deres modstandere er venstrefløjens sortklædte voldsfanatikere suppleret med muslimer.

  Det er meget sigende og forventeligt, at borgmesteren i Århus er på venstrefløjens side. At han åbent lyver om de demonstrerendes baggrund og idéer. Hans demo for mangfoldighed kan i øvrigt kun karakteriseres som et kikset sammenrend af den sædvanlige venstrefløj – bedstemødre for mangfoldighed, pædagogstuderende for mangfoldighed osv.. Lidt musik og gøgl. Den 31. løber hans egentlige demonstration af stablen, når han sender sine sortklædte kamptropper ud for at overfalde almindelige danskere og deres gæster.

  Kommentar af Børge — 27. marts 2012 @ 10:30

 2. Jeg ville meget gerne møde dig Therese, men travlhed forhindrer mig.

  Jeg blev godt nok pensioneret som 66 årig for 2½ år siden, men mit lille bierhverv/hobby, som jeg har dyrket igennem det meste af mit liv, er blevet vældig besværliggjort af den tidligere statsminister liberalkommunisten Lars fadøl Løkke, idet han har forbudt mig at pløje min jord i efteråret, hvor det ellers på alle måder er optimalt. Da frosten gik sent af jorden, har jeg end ikke kunnet harve endnu, på grund af en meget forsinket pløjning og udtørring af jorden..

  Gad vide, hvad børnene og taburetklæberne på Christiansborg vil gøre, når den sidste landmand har lukket og slukket?

  Kommentar af Børge — 27. marts 2012 @ 15:46

 3. Denne Århusborgmester burde komme historien om Fredericias daværende socialdemokratiske borgmester Uffe Steiner Jensen og den socialdemokratiske folketingskandidat Bjørn Medom i hu. De brændte nemlig fingrene noget så grusomt, da de med deres ophidsende hadetaler mod “Frit Folk” og opfordringer til brugere af Fredericias Ungdommens Hus / Kulturmilitzen lagde i kakkelovnen til et voldsorgie som 50 kampklædte betjente havde svært ved at styre. Da der under sammenstødet ikke kunne sættes en finger på nogen af Frit Folk deltagerne, mens der blev arresteret masser af røde voldsmænd, forsøgte politiet sig med at sigte undertegnede, der blev korporligt overfaldet af en af voldspsykopaterne. Forehavendet mislykkedes dog da jeg blev frikendt i retten. Senere måtte Uffe Steiner Jensen og Bjørn Medom “beklage” den udvikling de selv havde sat i gang med deres opildnende hate speech. Denne skæbne kan også nemt komme til at overgå den hadske demagog ved navn Bundgaard…

  Kommentar af Balder — 27. marts 2012 @ 21:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: