Danmark

23. marts 2012

HELE FOLKETINGET (MINUS LA) GÅR IND FOR DET – OG DET ER TOTAL VANVID


Læser du mainstream-medierne får du oplyst, at regningen på fjernvarme og el gradvist skal stige til kr. 1300 mere pr. år i tiden indtil 2020. Ultimo 2011 var det kr. 1000. Du skal ikke kende stigningen her og nu. Men det helt essentielle lille ord er hvorfor og så hvorfor igen? Svar nr. 1 er du skal betale for gradvis omlægning til vindenergi. Svar nr. 2 på det næste hvorfor: Vindenergi (-leverance) er dyrere end energi fra de hidtidige energikilder. Så kommer det tredie hvorfor, der kan være skæbnesvangert i almindelighed, og kan i regelen fra hvorfor nr. 3.  rubriceres under de forbudte hvorfor-er, fordi de skaber klarhed. Man skulle jo synes at energi lige fra luften var lidt billigere end energi fra bunden af Nordsøen eller undergrunden i Schlesien. Det er den også, men…

fordi vindenergiens tilslutning kræver en ekstra afgift til de hidtidige energileverandører og ledningsnet, og den afgift skal du betale.

fordi du skal betale for at få folks gas- eller oliefyr omgjort til planøkonomisk, kollektiv fjernvarmelevering ved tvang.

fordi du skal betale til pulje til omstilling af energikilderne i private virksomheder.

fordi du skal betale større tilskud til at få koblet (den påviste umulige) biogasenergi til kraftvarmeværker.

fordi du skal betale for at få el og biomasse ind i transportsektoren – bl.a.  til ladestandere til elbiler.

DAGENS TILBUD : FYLD 100 LITER SVINEGYLLE PÅ TANKEN PÅ ANDRES REGNING

fordi du skal betale forsyningssikkerhedsafgift på rumvarme til at dække statslige tilskud til biogas, industriel kraftvarme, vedvarende energi i  erhverv – samt det afgiftstab, staten lider på grund af lavere  forbrug af kul, olie og gas.

–  og der er mere endnu.

Sådan som du skal investere pr. tvang for staten i de kommende år, skulle du forvente et afkast af en sådan investering. Hvad tror du selv?

MENNESKESKABT CO2 ER UDEN NOGEN BETYDNING

Baggrundsstof: https://danmark.wordpress.com/2011/11/25/saa-smuttede-pahittet-med-energiplan-fastlandseuropa/

————————————————————————————

Under det planlagte program, der minder om en art Apartheit i miljø-evangeliernes højhellige navne kunne følgende annonce være at læse på Nettet i 2020:

‘ Boys kan melde sig eller anvises til afhentning og kløvning af brænde i nærliggende skove. ‘Fæld et træ’ afløste ‘Plant et træ’-mantraet for at skåne mellemlagene for de snærrende miljø-afgifter. Hertil fordres frivillige trælle fra øst og syd. Kontakt fås på Ipad satellit-phone no: 31 12 12 86 45 34 18 13 27 11 mellem kl. 11-22 .’

 

Jeg mener at selv børn fra 4-5. klasse straks må kunne se, at den danske stat storbedrager hele vælgerbefolkningen, så et lindt fluidum af uhumskheder løber ned af enkeltindividerne og snart vil indtørre til en mere fast indkapsling, hvorfra intet kan pirre sanserne udover stanken…en tid endnu.

1 kommentar »


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s