Danmark

10. marts 2012

HVILKEN ER VÆRST: Global sult og fedme skyldes CO2 – eller – Kommunal aktiespekulation giver 507 mill. i spilletab

Filed under: Culture, Danmark, Education, folkeskolen, global opvarmning, Klima, skoler, Statistics — Tags: , , — Jørn @ 10:16

bella

 

Seriøse danske forskere har fundet frem til at fedme og sult skyldes CO2. Vi får dog ikke oplyst disse seriøse forskeres navne eller forskningsarbejdspladserne, hvor de driver deres dont.

JA!

Vi overvejede i øvrigt hvornår den Kommunale Fuldmagt under Indenrigsministeriet har åbnet for tilladelse til for danske kommuner at drive spekulationsspil i f.eks. aktier for kommunens bevillinger. Vi husker der var noget med at Per Kaalund i sin tid som borgmester også var i gang i København med et lignende spil sammen med Hafnia Hånd i Hånd om pensionisternes pensionspenge. Det blev dog standset, og han endte – ikke i fængsel – i Folketinget, stille og roligt.

Ved den nuværende Generalsekretærs tiltræden ved FN’s øverste stilling meddelte han i den anledning, at indvandringen til Vesten fra Afrika skyldtes klimaforandringer igangsat af CO2.

Jeg tror ikke danskerne bed på. Vi hævdede at mere rumopvarmning som følge af indvandringen gav mere CO2 både som følge af selve rumopvarmningen og også p.g.a. den øgede mængde (CO2-holdige) udåndingsluft i landet.

Jeg mener at vi nu kan konkludere at vi må blive mere og mere fede her til lands, fordi både indvandrernes udåndingsluft og deres rumopvarmning (der giver mere CO2) øges her med tiltagende indvandring.

Englænderne æder pommefrites og hvidt brød uden ophør, så det giver sig selv.

2 kommentarer »

  1. Vi skal være glade for forskningsresultater af denne kaliber. De vil få folk til at indse, hvad man får ud af de mange milliarder, der pøses i universiteterne.

    Kommentar af Børge — 10. marts 2012 @ 12:17

  2. Ja Børge, det er sgu ikke helt løgn ;)

    Kommentar af Santor — 10. marts 2012 @ 16:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: