Danmark

31. januar 2012

Sygdoms- og medicinudgifter er i top


Utroligt mange ting vi ikke kan have, bare to når talen falder på sygdomme:

1. Uddrag af : http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=35&tekstid=5411: Pakistanerne har vært i Storbritannia siden 1950-tallet. 55 prosent gifter seg med søskenbarn. I Bradford er andelen 75 prosent. Rundt 700 britiskpakistanske barn fødes årlig med ”alvorlige skader”, som er en betydelig belastning for helsevesenet, og problemene vokser.

Allerede i 2005 kunne vi læse om de samlede mediciudgifter angående fremmede på http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=333390/lagthttp://www.bt.dk den 6. januar 2005 kl. 09:46 (linket er i dag inaktivt). Vi skrev om de enorme medicinudgifter i 1998.
BT: ”Indvandrerbørns medicinforbrug bekymrer politikere. Sundhedspolitikere finder det bekymrende, at børn med indvandrerbaggrund bruger væsentligt mere medicin end deres danske jævnaldrende. Flere sundhedspolitiske ordførere finder det bekymrede, at børn med indvandrerbaggrund spiser mellem 50 og 100 procent mere medicin end danske børn…”

2. Vi har længe haft bekræftet (fra flere læger), at den islamiske klædedragt (især kvindens) er helt på tværs af det danske klima. Ikke overraskende er det D-vitamin-mangel, der indtræffer, når de dækker sig helt med klæde i et lidet solrigt land i sammenligning med, hvor de hører til.

Og så er meget af det selvforskyldt. Den samlede regning med udgangspunkt i den offentlige Velfærdskommissions dokumentation (i 2005): At ikke-vestlige forbruger 3,47 gange mere velfærd regnet i kroner end danskerne i gennemsnit, tilmed under hensyntagen til skatterne (når det drejer sig om ikke-vestlige): Det giver: 230-250 mia. kr.i 2010 Og der er ikke noget du skal stole på i de offentlige opgørelsesmageres bevidste fejlangivelser i det daglige eller ditto fra ‘andre hundehandlere’ og ‘diskenspringere’ i tvivlsomme organer.

DETTE ER REN FORHOLDSREGNING PÅ DET SAMLEDE VELFÆRDSBUDGET (senest udregnet for 2010). Af ikke-vestlige udgør de indrejste og de fødende fra muslimsk dominerede lande 400.000-500.000. Det er mindst 57% af samtlige indrejste og fødende pr. 1. januar 2011.

PS:

Værst er manglende sorteringsevne, i stort og småt, og så fejlbetegnelser og skæve udtryk (blandt sprogligt funderede):

ISLAMOFOBIA ER ET LATTERLIGT BLÆRE-UDTRYK – BÅDE HELT MISFORSTÅET OG DET ER DIREKTE ANNAMMET AF DE SPROGLIGT FUNDEREDE OVERTALERE, DER FØRER ORDET OVERALT OG SELVFØLGELIG ANTAGER MODPARTENS SPROGBRUG – VÆMMELSE ER BEDRE ELLER NOGET MED KVALME. TAL DOG DANSK!

Nu har Sennels fundet på : ‘Islamonausea’ (kvalme heraf) efter en tredjedel af idiotien bag ‘slamofobia’ er feset ind.

Det er næsten mere latterligt end med betegnelsen KAPITALISME, der end ikke er en isme, ‘opfundet’ af Karl Marx. At hans ideologiske system i praksis misbrugte og fortabte langt mere kapital vides åbentbart ikke. Når alle de borgerlige fastholder betegnelsen for kapitalen uanset, kan det kun skyldes uvidenhed, eller at de netop har indset, hvor de skal hen. At de intet aner om kapitaldannelsens dynamik eller end ikke kan foretage en enkel korrekt kapitalbehovsberegning, bl.a. fordi de heller ikke ved, hvad kapital eller kapitalbehov er, ser snakkehoveder stort på.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s