Danmark

8. januar 2012

KOLLAPSEN ER IKKE TEORI, DEN ER VIRKELIG


Det er lidt spændende, hvor længe det går:

De samlede socialeudgifter i 2010 var knap 569 mia kr. Af disse var godt 354 mia. kr. sociale udgifter vedr. ikke-alderdom.
De sociale udgifter vedr. ikke-alderdom vokser med ca. 20 mia. kr. pr. år
Cirka 17.000 udstødes af dagpengesystemet pr. år, melder en a-kassedirektør. Samtidig smuldrer indkomstskattegrundlaget, fordi firmaerne flytter eller lukker og sender folk på gaden. 475 konkurser i december 2011 og gennemsnitlige 65 byggefirmaer (af de i alt 475 i december), der er i en nøglebranche i den samlede billedtegning,  går konkurs hver måned. For at kompensere for tabet af indkomstskatter afgiftsbelægger man varerne til forbrugerne og afgiftsbelægger virksomhederme, så flere virksomheder mister konkurrenceevne og lukker eller flytter.

I alt var der 753 mia. statsgæld 1. januar 2011, cirka svarende til det samlede årlige velfærdsbudget (2010). Af disse velfærdsudgifter i 2010 forbrugtes 30-34% på ikke-vestlige indvandrere. D.v.s. mere end 230 mia. kr. pr. år, og det er mere end alle sociale udgifter vedr. alderdom og folkepension.

 

……Også spændende om nogle af de ansvarlige opdager, hvad der i grunden sker, mens de tomsnakker om alt muligt andet overflødigt i den store sammenhæng.

1 kommentar »

  1. […] Den korte om finansieringssiden i let forståeligt sprog Like this:LikeBe the first to like this post. Skriv en kommentar […]

    Pingback af DE GIVER DANMARK VÆK, NAAR DE SELV ER BLEVET FOR TRÆTTE TIL AT FORBRUGE DE SIDSTE SMULER « Danmark — 8. januar 2012 @ 23:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s