Danmark

20. september 2011

Mest kommenterede indlæg på det seneste på Danmarksbloggen – TIL SIDST EN SANDHED DER VIL NOGET

Filed under: Danmark, Statistics — Jørn @ 10:33

 

                               Mest kommenterede indlæg på det seneste:

Indlæg
Kommentarer
Fremskrivning
af antallet af ikke-vestlige i Danmark i aar 2020 og mod enden
28
Fremmedudgifterne
er 200-300 mia. kr. i 2010
25
HVORNAAR
FAAR DE NOK? – VIL DU HAVE SANDHEDEN? : ALDRIG!
25
Finanskrise
og valuecrisis – lad os faa det hele med – er desvaerre en naturlig ting 
24
IKKE-VESTLIGES
FORBRUG AF VELFAERD I DANMARK I 2010
23
Flere
og tidligere paa pension – ikke-vestlige sætter ikke ganske uventet rekorden
23
Dugfrisk
opgoerelse: Antal fremmede indvandrere (netto) og nettotilvaeksten s.f.a af
de naturaliseredes foedsler i perioden 1. januar 1979- 17. juni 2008 
23
Politikerne,
1998-2008: “Disse indvandrere og deres boern skal arve landet”
21
Fremskrivning
af antallet af fremmede i Danmark i aar 2020
20
Ikke
ligefrem en Birdie – naar vi gaar efter kendgerningerne
20
Velfærd og indvandring
fører til kollaps om 2-4 år – en simpel kendsgerning
17
Comments per month: 32
Total comments: 5.571
Most active recent day: august 7, 2011
Most active time of day: 23:00
Most commented recent post Fremskrivning
af antallet af ikke-vestlige i Danmark i aar 2020 og mod enden

Mest omtalte i pressen siden den 15. september 2011:


http://www.lilliput-information.com/perspektiv.pdf

Det er altså sært. Hovedindholdet på ovenstående link, der ganske vist må præsenteres ret kompliceret for at leve op til standard, handler om noget et 8 års barn sagtens kan bringes til at forstå uden komplikationerne. Det er måske derfor, at indholdet i den grad har bragt blodtrykket op hos de herrer professorer, lektorer og hvad ved jeg? Det er ganskevist hemmeligt, men læserne af min blog må godt kende sandheden, ja, jeg har faktisk bestræbt mig på at holde mig til sandheden, som jeg mener er det modsatte af løgn og bedrag i en verden, der ikke kan gribes eller begribes ud af den blå luft:

 

Når flere og flere indvandrere stammende fra områder med lavere IQ-gennemsnit bosættes og de føder børn her i Danmark, så falder IQ-gennemsnittet i Danmark

Det  ligner emnet som er oppe i eventyret ‘Kejserens Nye Klæder‘ af H. C. Andersen. Vi mangler bare effekten af den lille drengs afsløring på åben gad

Det startede med repressiv tolerance, der bredte sig til sindelagene i en hel generation, der spillede med. Det endte med masse-psykopati, efter vi var blevet trukket igennem skiftende løgne udsprunget af ideer om, hvad vi så og hvad som var. Man omgjorde derved verden til et cyberspace af ideologi for de verdsligt troende. Verden var stadig noget andet, der tværtimod er konkret, som efterhånden kun uspolerede børn kan se:

https://danmark.wordpress.com/2010/08/04/nogle-kendsgerninger-om-forskellighed/

2 kommentarer »

 1. “Når flere og flere indvandrere stammende fra områder med lavere IQ-gennemsnit bosættes og de føder børn her i Danmark, så falder IQ-gennemsnittet i Danmark”

  Denne indlysende sandhed, har selvfølgelig ingen gang på dansk jord – i hvert fald ikke i den jord flertallet har i taghaven. Jeg mener, for nylig at have læst, om et frontalangreb på dette indlysende, idet Helmuth Nyborg igen skulle være indklaget for uvvu, for tyveri af dine betragtninger om emnet? Indklagerne (3 stk) mente, ifølge det jeg læste, at dine fremskrivninger var stærkt fejlbehæftede.

  Jeg tror på dine fremskrivninger. Som du selv siger, så kan selv børn fatte dem, så også jeg burde have en chance, men kunne du ikke kommentere på det med kildetyveri? Du og Nyborg er jo meget enige, så er der noget at slås om?

  Kommentar af Børge — 20. september 2011 @ 11:27

 2. Der er angiveligt (ifølge pressen) tale om plagiat i indklagen. Datagrundlaget, der bruges i Vigs statistiske analyse, Indvandring, fødsler og IQ i tal, tabel og grafik 1979-2072 er, hvad fødselsraterne angår, ikke de af FN’s anbefalede, hvilke tydeligt fremgår på side 4, 2. spalte. Det fremgår også tydeligt via linket side 1, at fødselsraterne anvendt i Nyborgs artikel netop er de FN-anbefalede. Det forhold at Vig anfører link til Nyborgs artikel på første side indikerer ikke plagiat samt udgivelsesdatoerne henholdsvis 30. marts og 15. april viser klart, hvor vi er, når man betænker internationale tidsskrifters deadlines. Hvad ‘plagiat’ ellers skulle kunne omfatte, ved jeg ikke. Intet, absolut intet af indholdet i Vig’s artikel genfindes i Nyborgs artikel. Nogle af figurerne kan minde om hinanden, men de bygger afgjort ikke på de samme data, hvilket er tydeligt er anført som nævnt.

  Vigs statistiske analyse:
  Vig anvender annuitets-projektions-metoden og det vejede gennemsnit i sin analyse; det redegør han for i analysen. Desuden findes der 9 sider, har jeg fået oplyst, om baggrund, datagrundlag og metodevalg, der ikke er medtaget i analysen på 21 side. De anvendte metoder er alment anerkendte. Om Vig skulle have anvendt dem fejlagtigt, skal jeg ikke kunne sige. Andre som ikke har adgang til regnearket antager jeg heller ikke kan. Vig har brugt disse metoder i utallige sammenhænge de seneste 20 år, fordi det var nødvendigt at komme uden om begreberne ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ (fra 1991), men stadig gøre brug af de officielle
  befolkningsopgørelser – da intet andet findes til formålet, naturligvis. I spørgsmål om fødselsrater og om gennemsnitsberegning/estimation af IQ, ville brugen af ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ tilmed have været katastrofal.

  Jeg kunne forestille mig at netop dette er blevet gennemskuet af Nyborg, men jeg ved det ikke.
  Jeg håber du og øvrige læsere af bloggen vil forstå, at jeg ikke kan skrive mere om noget, der kan berøre en verserende sag. Pressen har fået de samme oplysninger.

  Kommentar af Therese — 20. september 2011 @ 14:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: