Danmark

20. august 2011

DEN EUROPÆISKE STATSDANNELSE ER PÅ PLADS – BESLUTTET AF FRANKRIG OG TYSKLAND – eller kikser det?


“Storbritannien får en regning på £50 milliarder (knap en halv billion kroner pr. år) som følge af det nye skatte-raid fra Brussel, i følge rapport. Det er prisen som blot England forventes at skulle betale, hvis den Europæiske Union indfører skat på finansielle transaktioner, som Frankrig og Tyskland vil have. Den tyske Kanzler Angela Merkel og den franske Præsident Nicolas Sarkozy har besluttet skatten i hele EU med det formål at løskøbe Euroen.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2028081/Britain-faces-50bn-Brussels-tax-raid-bail-Euro.html#ixzz1VYEvSiGk

Størstedelen af pengene skal hentes fra City of London – den britiske regering frygter, at de større banker og investeringsfirmaer simpelthen forlader EU for at åbne forretninger andre steder uden for EU. Den såkaldte ‘Tobin Tax’ or ‘Robin Hood Tax’ er kun én af ti direkte skatter, som EU forventes at introducere.

———————————-

Vi forudså dets komme. Fælles finanspolitik m.h.t. de offentlige udgifter herunder statsgældsafdragene rundtom i EU, fordrer selvfølgelig en fælles skattefunktion tillige, når ingen vil være med frivilligt. Det var netop den Lars Lykke Rasmussen plaiderede for i den forløbne uge. Den nye styring af EU, som en egentlig stat.

‘Det er klart, når politikerne med en fejlkonstrueret, obligatoriske fællesvaluta, der bl.a. sætter Europa på vågeblus, så kapitalen efter naturlovene søger væk, og samtidig får gjort statsgælden i Europa til et fællesanliggende rent tilbagebetalingsmæssigt – de værste først -, og næsten ingen af medlemsstaternes regeringer vil være med til at betale de andres gæld, ‘da er det logisk klart’, så skal kapitalen selvfølgelig drives ud af Europa endnu hurtigere. Næste skridt der kommer meget snart er forbud mod kapitaleksport svarende til i Sovjetunionen’.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s