Danmark

18. juli 2011

DUMHEDENS REGIME ER VÆRRE END ONDSKABENS


Lad os komme under norsk ledelse – det andet udsletter

os

Europæiske, skattefinansierede hvervningskontorer for arbejdskraft i hovedstaden Praia på Cap Verde (øerne) i Vestafrika i 2009, og i Mali ligeledes Vestafrika åbnedes et lignende kontor i oktober 2008. Der er ingen realvækst i Vesteuropa. Men med Lissabontraktaten har EU forpligtet sig til at aftage 50 millioner flere ikke-vestlige immigranter foruden de mindst 50 millioner, der allerede er sluset ind. Der er ligeledes skattefinansierede jobhvervningskontorer flere steder i Østeuropa, der skal invitere østeuropæere til Vesteuropa.

Kilde :  http://www.express.co.uk/posts/view/78180/50million-invited-to-Europe 

I Danmark forbrugte ikke-vestlige 30-35% af velfærden i 2010, der skulle erstatte lønindtægterne og dække pensionerne, når man forlod arbejdslivet eller mistede arbejdet/udstødtes af arbejdsmarkedet efter ledighed. Den andel er udregnet under hensyn til samtlige skattebetalinger tillige med uigendrivelige kendsgerninger leveret af den offentlige, regeringsnedsatte Velfærdskommission. 

Kilder: Velfærdskommissionen 2005      Information om Danmark 2010

I Sverige forbrugte ‘Utrikes födde’ 60-75% af socialudgifterne i 2010. Skattebetalingerne var ikke indregnet i beregningerne, men ellers procenter meget på linie med andele i Danmark. Såfremt alle med udenlandsk baggrund medregnedes, ville procenterne være betydeligt højere. Men der er to generationer af födde i Sverige, der benævnes svenske, selvom de har utrikes baggrund.

Kilder :   Affes Blog       Statistisk Central Bureau

I Norge forbruges 60 mia. kr. pr. år på indvandrerne i velfærdsordningerne ved lidt mere fremtidig arbejdsløshed, hævder den norske udgave af Dansk Arbejdsgiverforening. Samme kilde hævder der er knap 300.000 indvandrere i Norge. I Danmark var officielt 540.000 1. januar 2010 og godt 562.000 1. januar 2011. I Danmark koster udlændingene officielt 20 mia. kr. pr. år. Arbejdsløsheden og udstødelsen fra arbejdsmarkedet er langt mindre i Norge i sammenligning med i Danmark.  Altså færre indvandrere med lavere ledighed koster efter det oplyste henved tre gange mere på årsbasis i Norge. Kilde: Brochmann-utvalget

Hvad mon der foregår?

I Danmark koster indvandringen reelt 10 gange mere end det officielt meddelte, nemlig 30-35% af samtlige velfærdsudgifter i 2010, der var 752 mia. kr. D.v.s. indvandringen kostede 225-263 mia. kr. Hvad er det på blot denne baggrund, der gør Danmark mere solidt end Grækenland, der gik bankerot i 2010, som som først og fremmest ‘skal sælges’ på obligationer et sted (?), måske sammen med Italien?

Den 30. juni 2011 kunne vi læse Ralf Pittelkov berette om årsagen til den græske tragedie. Først EUs’ ansvar helt tilbage til Grækenlands tiltræden i 1981, så til Grækenlands eget ansvar. Til det sidste især: “…Ansvaret ligger selvfølgelig især hos Grækenland selv. Økonomien er præget af en kvælende stor og hamrende ineffektiv offentlig sektor, en udstrakt korruption, et grotesk mangelfuldt skattesystem og en elendig produktivitet…”

Det er så typisk dansk en dansk gennemgang, ikke en pind bedre end de såkaldte seniorøkonomer i bankerne, der hver dag giver deres besyv med om økonomien herunder Euroen og den europæiske integration. Først den ene vej, og det går bare derudad, og når vejen så viser sig at være en blind, og de tilmed har overset skiltet, der signalerede netop dette, så den modsatte vej, så går det bare derudad. Vi skal nemlig holdes i ånde, de værste af os, men alle sammen skal vi holdes pænt i ro, for alt i verden. Politikerne kunne tabe ansigt.

Om tanken har strejfet dem, at forholdene hvad reparations-parathed ligger Danmark med verdens største forbrug i forhold til produktionen ingenlunde bedre, snarere værre om ganske få år. Organernes ineffektivitet er givet den samme, korruptionen antager mange former – den kan vise sig som usund, voldsom nepotisme og manglende konkurrence (i et lille, let overskueligt land) i det tydeligste – og skatterne og dermed lønningerne er de højeste i verden. Dette klares ikke uanset det tilbageblevne erhvervslivs produktivitet. De kan ikke en gang styre DSB’s afsindigheds-anskaffelser, hvordan skulle man da forestille sig de kunne styre landet uanset deres nærmest ubegrænsede midler. Ressourcerne er lidt kalk, lidt ler, lidt salt, lidt gas, lidt olie….og en kort tid endnu lidt IQ.

Danmark 2-4 år mere før det ligner Grækenland

Vi skrevet noget om pyramider – måske omvendte pyramider: https://danmark.wordpress.com/2011/07/14/hojt-pa-en-gren-en-krage-knald-eller-fald-fredag-eller-snarere-i-naeste-uge/

Ebbe Vig, Information om Danmark:  De forsøger at lægge Europa øde for stameuropæere, få araberne til at betale Europa-staternes gæld, og fylde området op med immigranter fra Mellemøsten og Afrika. Det hele sker med aftaler med en mængde andre end lige netop de stameuropæiske befolkninger. Det kan ikke siges at være klogt. Når det ikke er klogt, så kan man meget nemt komme til den vurdering, at det er dumt. Ondskaben er nemmere at indstille sig på, for man kan i mange tilfælde indrette sig efter den. Dumhed er uforudsigelig i mønstrene for beslutninger og udfoldelse.

Dette bekræftes af en tysker, der bruger Danmark som eksempel i større udredning om det planlagte Eurabia. Allerede i 1980-erne fik vi oplyst at Danmark bruges som et forsøgsland. Det oplyste en snaksaligt deltager fra et af frelserorganerne på et strategikursus: http://michael-mannheimer.info/about/comment-page-1/#comment-1359

1 kommentar »

  1. […] du ikke har fået nok, så er den ugens vigtigste: https://danmark.wordpress.com/2011/07/18/dumhedens-regimente-er-vaerre-end-ondskabens/ Skriv en kommentar LikeBe the first to like this post.Skriv en kommentar […]

    Pingback af HVIS DET INDIMELLEM BLIVER SURT « Danmark — 19. juli 2011 @ 19:50


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s