Danmark

2. juli 2011

Russiske blondiner foretrækkes som islamiske sexslaver

Filed under: Culture, folkeskolen, Free Speech, Immigrants, Immigration, Justice — Jørn @ 08:26

http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/07/sexslaver-i-islam-helst-blondiner.html:

“En kuwaitisk kvinde der kaldes en “aktivist” og tidligere kandidat til Parlamentet i Kuwait, talte til Kuwait Times om indførelsen af en ny lov der giver mænd lov til at købe og sælge ikke-muslimske piger, indfanget ved jihad, som sexslaver for at beskytte muslimske mænd med den fordærvende seksuelle umoralitet. Det arabiske Al Arabiya havde flere detaljer om, hvad denne kvinde, Salwa al-Mutairi, går ind for:

Fru Mutairi var så rar at sætte minimumsalderen til 15 år for slavepigerne, kristne, jøder eller andre der sælges. Hun krævede en øjeblikkelig oprettelse af slavesalgskontorer ligesom kontorerne for stuepigerne, hvor slavepigerne ville tjene den forbløffende sum af 50 kuwaitiske Dinar om måneden for at lave mad, gøre rent, passe børnene og være hustruens slave hele dagen. Men hendes job er ikke kun det; om natten, når Mutairi ikke er i ‘stemning,’ da vil hendes mand ikke skulle flakke rundt langt væk fra hjemmet, da det er halal (kosher) for manden at have sex med slavepigerne, uden at de er gift eller uden nogen papirer, for at han kan få tilfredsstillet sine seksuelle glædesbehov. Det er bedre at være hjemme under hustruens og børnenes vagtsomme blikke, og så for blot 50 dinar om måneden.

Mutairi var især interesseret i russiske slavepiger da muslimske mænd foretrækker blondiner. Russiske, europæiske og amerikanske blonde kvinder, pas på, muslimerne kommer!

Planen er, at muslimer i Tetjenien skal bortføre russiske piger under en jihad operation, og derpå sælge dem til kuwaiterne. Prisen for salget af hende skulle, efter en vurdering, være 2500 kuwaitiske dinars…”

Pakistan og hvide sex-slaver

1 kommentar »

  1. […] Politician of Kuwait prefers blonds Skriv en kommentar LikeBe the first to like this post.Skriv en kommentar » […]

    Pingback af Pakistan’s Christian ‘Sex-Slaves’: A Case Study « Danmark — 6. juli 2011 @ 09:19


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s